Bir insan göründüğü gibi çıkmayabilir mi?

Birisi vardı. Ne kadar sevmediğim özellik var ise ondaydı. Adam benden hoşlanıyordu ve bunu con da belli ediyordu. Ben çok zor bir zamanimdaydim. Ama bu insan o kadar uğraştı ki bende aşk denen illete düştüm. Çok garip sanki bir insani yıllardır tanırsın ya. Bu benim ruh eşim dersin. Öyle hissettim cok garip. Ve ben hayatımda hiç aşık olmadım. Birak aşkı 19 yaşındayım benden hoşlanan tonla insan oldu ama hic sevgilim hatta flörtüm bile olmadı kısacası evinde asosyal sanata kendini adamış bi kızım. Ama bu insan nazik birisi değildi artı olarak egolu da mesleki egosu var. Ayrıca herkesle de muhattap oluyor bunu anlayabilirsin. Ama bana ilk başlarda öyle davransa da sonrasında öyle bir adam gibi davrandı ki o kadar nazik o gülümsemeyen adamin beni görünce yüzünde güller açardı. Her neyse sonrasında ben çok insan sarrafı birisiyimdir. Birisini görünce ne olduğunu anlarım. Bu insan heyecandan işini yapamadı. Bir de o kadar hoşlanan uğraşan merak eden o değil gibi yapamadığı işin de suçunu bana attı. O gün ben ona bir şey demedim çünkü ne kadar erkeksi görünse de beni üzse de o yüksek ses duyarsa hemen donma tepkisi verip susar bunu fark ettim. Ondan sonra hatamı düzelteyim derken daha da mahvetti. Sonrasına da bana bir hiç gibi davranmaya başladı hep görmezden geldi. Beni oraya getirtebilmek için hatalar yapan adam beni gomezden geldi hep. Ben de uzulemedim çünkü cok kirgindim bi gün aylar sonra geldi onca insanin içinde yüzüme durup baktı gülümsedi. Ben yüzümü döndüm direkt. Ne yapıyor manipule mi etmeye calisiyo anlamadim. Her neyse bi insan sizce cok imce düşünüp yaptığı davranışları sirf kendi egosunu tatmin edip baskasini kendine aşık etmek icin rol yapar mi 20 gün boyunca. Zannetmem çünkü kimseye incelik yapacak birisi değil o çok belli. Ama her şeyi düşününce ve davranislarina bakınca bu insan rol yapmış bende ona karşı hisler besleyince istediği gibi gerçek karakterine devrilmiş gibi duruyor.
Bir insan göründüğü gibi çıkmayabilir mi?