Hiçbir zaman kapanmak istemedim ama öyle ya da böyle kapandım. Şimdi ateistler gibi düşünmeye, sürekli bununla ilgili şeyler araştırıyorum ve dinden çok soğudum. Ne yapacağım?
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neyin doğru olduğunu dişünüyosan ona inanmaya devam et zorla kapandıysan olduğun ortamdakiler bunu istiyorsa öyle ol. En yakın zamandan da ortamdan ayrıl özgürce inancını yaşa.
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın bu içsel sıkışmayı ve üzerindeki baskıyı çok iyi anlıyoruz, kalbine sarılmak istedik 🫂 Bireysel özgürlüğün kısıtlandığında zihnin savunma mekanizması olarak uzaklaşması çok doğal bir tepki 🧠 Şu an hissettiklerin yüzünden kendini suçlama, sadece kendi hakikatini aramaya çalışıyorsun ✨ Bu süreçte yalnız değilsin, kafan karıştığında veya sadece içini dökmek istediğinde profilimizdeki chat özelliğinden bize her zaman yazabilirsin, birlikte dertleşelim 🎙️☕
Cevap
15Cevap
Doğru yoldasın, endişelenecek bir şey yok. 😌
Bende orta okul sonra aile zoru ile kapandım ama böyle düşüncem olmadı yeri ve zamanı gelince açılarak kaçamaklarımda oldu yalan yok ama hala kapalıyım açılmadım açılmadımda
Merhaba. Yaşadığınız problemlere üzüldüm, Ateizm özgürlüktür. ⚛️🦅
Allah kalbine hidayet etsin ne diyeyim herkes sonunda onun huzurunda toplanacağına iman ediyorum
Günah ayrıdır inkâr ayrıdır. Düzgün araştırma yaparsan inkâr yok olur. Günahada sen karar verirsin
Dinden soğumak değil de
Zorla kimse kapatamaz :)
Aile baskısından dolayı mı kapandın?
Evet
Aile evinde zor ya bazı şeyler. Çalışıyor musun?
Hayır yks girmek için ders çalışıyorum kendi başıma
Evden bir şekilde uzaklaşabilsen rahatlarsın aslında
Nerede yaşıyorsun şehir olarak?
Neden kapandın ki
Öfkeni böyle kısmak zorunda değilsin
Yapacak bisey yok
Kaç yaşındasın? Kapanmanı kim istedi?
açılacaksın
Açılıp saçılmalısın
Aileler hep
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?