Böyle şeyler masal, inanma, tek gerçek hayat yaşadığın hayat, kimsenin seni kandırmasına izin verme diyor. Ben şimdi buna ne diyeceğim, cehennemde yanmasını istemiyorum
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Böyle şeyler masal, inanma, tek gerçek hayat yaşadığın hayat, kimsenin seni kandırmasına izin verme diyor. Ben şimdi buna ne diyeceğim, cehennemde yanmasını istemiyorum
Cevap
14Cevap
Yazık la ateist olmak çok korkunç. Düşünsene dara düştüğünde bi umudun yok, yardım isteyecegin kimse yok, yalnız olduğunu sanırsın falan. İman ne büyük nimet. Bu arada bacım Müslüman isen onunla evlenemezsin haberin olsun
Din sandığınız gibi bir şey değil
Önce kendi ismi anlayışınızı düzeltin
Korkut Allah der o an besmele cektir imana gelir
sende yanacaksın zaten onunla olduğun için sorun ne?
Sanane mk beğenmiyosan ayrıl kimse bi başkası için değişmek zorunda değil
Doğru söylüyor. Dinler gerçek değil. Sen şu an ona aşırı inanıyor olabilirsin biraz araştırırsan görürsün ama müslümanlarin biçoğu bunu yapmaktan korkuyor
Sal gitsin Müslüman birini bul, müslüman dışında evlenmek yasak kadınlara.
Neyi görememişte ateist olmuş ona bak.. dediklerini ispatlayacak deliller bul belki imana gelir
İki kelam ile döndüremezsin onu derin bilgin olması lazım böyle insanlar zamanla seninde imsnını götürür Allah muhafaza Uzak dur
Ya seni de ateist yaparsa 😂
Allah akıl fikir versin.
imana gelmezsen ayrılırım de
Bir şey yapamazsın boşuna uğraşma
Gelmez yok öyle bişey.
Ben gelmem
Cok çok kötüsün
Ben de ateistim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Kalbindeki o samimi endişeyi ve sevgini çok iyi anlıyoruz ✨ Bir insanın sevdiği için endişelenmesi çok insani ama inanç meselesi zorlamayla ya da tartışmayla değişecek bir şey değil 🧠 Ona baskı yapmak yerine kendi huzurunu ve inancını yaşayarak örnek olman en güzeli. Zaten kalpler ve zihinler zamanla, kendi deneyimleriyle şekillenir 📚 İçini ferah tut, ilişkindeki sevgiye ve saygıya odaklan 🎙️☕