+1 yılYa buranın seviyesini cevaplara bakınca bir kez daha anladım. Adam ateist kardeşim bundan size ne ki ayrıl falan diyorsunuz. bir bayan da ateistim saygı gösterin yazmış adamlar cehennemde yanacaksın ne saygısı falan diyor. Ne kadar geri kalmış bir toplumuz lanet olsun. Sana gelince de ne nikahı kabul olmucak be kadın? Ateistler evlenemez diye bir kanun mu var anayasada? Sen imam nikahı istiyosun belli. Boşuna uğraşma adamın kafasını da boşu zırvalama. Ayrılıyosan ayrıl ayrılmıyosan da kafa gibme
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıladam düşünmüş taşınmış kararını vermiş ateistler zaten iyi insanlar sen ateistleri kedi kesen ayinler düzenleyen insanlar olarak mı görüyodun ben hiç bir zararlarını görmedim. din diyerek hırsızlık yapanlardan korkucaksın.
30 Yorumla
+1 yılEminim Islami cok iyi biliyordur. Yanlis hatirlamiyorsam bi' anket tarzi bisi yapmislar. Ateistler cogu dindardan daha iyi biliyorlarmis dinleri.
Onu belki zar-zor, Deist yapabilirsin. Sonrasinda mm sanmiyorum ya. Ateist kalir.
Sade duz nikah yok mu yahu. Ondan yapin.00 Yorumla
+1 yılİslamı anlat ona. Cehennemi cenneti. Kurandan ayetler oku yanında. Bu konuda fikir alışverişi yapın. Belki olur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanın inancı ya da inançsızlığı neden ilişkide bu kadar önemli oluyor ki? Eğer gerçek anlamda dini ve Tanrı varsayımının geçersizliğini bilerek Ateist ise zaten onu bir dine ve Tanrı'ya inandırman mümkün değil. Hem nikah geçersiz olacak diyorsun da kaçıncı yüzyıldayız hala imam nikahı mı yaptırıyorsunuz? Resmi nikah neyinize yetmiyor be kardeşim? Yok illa da inancı değiştirmek gerekiyorsa sen denesen? Dini, Tanrı'yı sorgula? Biraz oku, araştır? Bilimsel bak biraz olaya ve mantıksal? O zaman dini ya da Tanrı'yı belki sen atacaksın hayatından? Neden kendin gibi yapmaya çalışıyorsun ki aşıksan? Ya da söylediğim gibi eğer aşıksan sen onun gibi ol? Ya da inanç konusunu tamamen kapatın. İkiniz de zaten birbirinizi kabullenmişsiniz bu şekilde. İnanç kişiye özgüdür. İnanç konusunda herkes kendi hayatını yaşar.
10 YorumlaÖnce sen kendi imanını bir kuvvetlendir de sonra milleti düşünürsün. Ateist bir adama iyi bir insan diyerek saçmaladığını farkında mısın? ! Allah'a inanmayan, Allah'a düşman olan bir adam, sana sıcak kanlı davranıyor diye nasıl iyi bir insan diyebilirsin ! Anana terbiyesizlik yapana tepki gösteriyorsun, iyi bir insan demiyorsun amma Allah'a düşman adama iyi bir insan diyorsun ! Allah-ü teala önce seni sonra sevgilini ıslah etsin !
24 Yorumla
Soran+1 yılAllaha düşmanlığı yok inanmıyor
daha çok alışmadan ayrıl ve sebebinide söyle! ben çevremden biliyorum müslüman bir ailenin kızı ateist bir adamla evli ve şu an o kadında imanını kaybetmiş kocası gibi olmuş durumda! bu günah olmasının dışında senin ebedi cehennemlik olmana sebep olur yani
10 Yorumla
+1 yılBence sık sık uçağa bindir ya da falezlerden atlat, ölüme bir kere yaklaştığını hissettiği an bu dünyaya boşuna gelmediğini gereksiz bir madde olmadığını anlayacaktır. ... ölümle yüzleşmeyi öğret... ona big banın da bir başlangıcının olduğunu anlatabilmekten daha kolay...
00 YorumlaOna bir Dinikers yedir, Atayizmi ve Lahikligi giderir.
s7.directupload.net/images/140623/g8j2jajg.jpg51 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=XLtbjfy18lQ&feature=kp
işte ateist işte kabe
ya yanarsın ya imana gelirsin
baktın olmaz sünnet olursun
zordur almak bizden kızı
desin baban imana gelir01 Yorumla- +1 yıl
imana getirme çabaları vol 12376812
https://inciswf.com/1306014808.swf
sana ne yaa yanacak olan o seni ne ilgilendirir hem daha yaşın kaç ne evlenmesinden bahsediyorsun? daha ananız olmadan yumurta kıramazsınız ev nasıl geçindirilir haberiniz yok ama lafa gelince evlenicem.
04 Yorumla
Soran+1 yılKurana göre müslüman bir kız müslüman olmayanlar evlenemez
Soran+1 yıl25 yaşındayım ve aşığız
Çok zor öyle insanları imana getirmek. Birde bilimle açıklamaya çalışırlar bazı şeyleri o kadar doğmatiklerki. nese burdaki ateistlerin yorumlarını okudukca sövesim geliyor. Sevgilin inşallah doğru yolu bulur senin gibi biriyle karşılaştığı için çok şanslı.
00 Yorumlaateist bir arkadaşım var işine gelince allahım bana yardım et diyor :) Ateizm diye bir şeye inanmıyorum Günümüzde kolay geldiği ve bazı şeyleri unutmak için kendine bu zırhı giyenler var ha bide bunlardan daha kötü yaşam sürüp dini bütün gözüken kardeşlerimiz de var...
00 Yorumla
+1 yılTüm kitapları okut bence ona bak ben müslümanım ama benimd aklımda şüpheler vardı ve Tevrat Zebur ve İncili okudum en son Kuranı Kerim mealini okudum Müslüman olduğuma binlerce kez şükrettim ve kuran o kadar başka ki.. Okudukça okuyasım geldi anlamını..
00 Yorumlapeygamber efendimiz "siz imanı güzel olanını tercih edin"diyor. rabbimden onu istiyorum deme hakkımda hayırlsı ne ise onu istiyorum de...
şems-i tebrizi derki "Olmadı diye üzüldüğün duaya daha sonra iyi ki olmadı diye sevinirsin"10 Yorumla
+1 yılBir ateisti imana getirmek üzgünüm ama imkansıza yakın sen ne kadar Allah'ın varlığını kanıtlamaya çalışırsan çalış o yine big bang i dayayacaktır gözünün önüne her bir yaradılışa kılıf uyduracaktır bence bu iş biraz zor.
00 Yorumladeğiştiremezsin değiştirmeye de çalışma onu, aşıksan onu olduğu gibi kabul edeceksin, edemiyorsan demek ki o kadar aşık değilsin ona.
14 Yorumla
Soran+1 yılNikah geçersiz olucak ve günaha gircem
- +1 yıl
Benim kızgınlığım, Müslümanların bu kadar saf olmasına. Yoksa bu kız şimdi Ateist birisiyle birlikte olsa bana ne, olmasa bana ne. Ancak İslamı da ayaklar altına alıyor bu gevşek tavırları. Sonra daha fazla uğraşmak gerekiyor. Herkes inandığı gibi yaşamalı, yaşadığına inanmamalı. O zaman çelişki içindesin demektir.
Ettiremezsin, senin gibi doğduğu andan beri inanmıyor o. Sonradan okumuş araştırmış gerçeklerin ona 6-7 yaşında anlatılandan farklı olduğunu görmüş biri o. Senin gibi biriyle nasıl birlikte oluyor ben onu anlamadım ama. İşte gönül bu ota da sanada...
10 YorumlaEğer onla herhangi bir tartışmaya girersen senden soğur.
Sen bir dinle bakalım neden ateist olmuş
onu sadece deist yapabilirsin
yaratıcının varlığına inandırabilirsin o kadar00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Doğruluk mu cesaretlik mi oyununu oyna. Cesaret deyince, Besmele çektir. :))
13 Yorumla- +1 yıl
Kelimei Şehadet diyecektin heralde :)
Soran+1 yılKomik mi
ya bırakın inancını yaşasın adam. size ne? farklılık istemiyorsanız siz onun dinine geçin
14 Yorumla
Soran+1 yılOnun dini yok dinden mi çıkayım
Soran+1 yılGünah ama
+1 yılyapcak bişi yok kimseyi zorla veya başka bir şekilde baskı altına sokmamalısın nasıl istiyorsa oyle olsun
00 Yorumla
+1 yılNeden insanların inanç özgürlüklerine saygı duymuyorsun?
04 Yorumla
Soran+1 yılNikah geçersiz olacak ben de günaha gircem
- +1 yıl
Olduğu gibi kabul edemediğin bir insanla neden evlenmeye çalışıyorsun? bir de senin ısrarınla inanacaksa hiç inanmasın daha iyi diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Dostum yorum yapma bence sen
- +1 yıl
Seni neden ilgilendiriyor arkadaşım? Soru sana mı ait?
Eğer bilimle açıklayabiliyorsan ve anlayabilirse Müslüman yapabilme oranı %90 , çünki DNA 'dan tut Hücrelere kadar hepsi Allah'ın varlığını açıklar çeşitli argümanlar mevcut bunla ilgili, tabi kişide bitiyor göremezse göremez
00 Yorumlahc takılma ona suphesızkı ALLAH hersıyın Hayırlısını bılır sonradan ıyıkı evlnmedm dersn bnce uzklas ondan Sana manıtamı yok su guzllıge bak taş :D nse
sen de konularma cevp atarsan sevıym yukselır :) bb00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAteist olduysa araştırmıştır bazı şeylerin farkına mantık yürüterek varmıştır yani sevgilinin imana gelmesi için bir mucize olması lazım sende de pek bir mucize var gibi durmuyo ayrıca nikah neden geçersiz sayılsın ki çok saçma geldi bana
14 Yorumla
Soran+1 yılKuranda öyle geçiyor
Cevap sahibi+1 yılBişey sorabilirmiyim sevgilinle hiç öpüştünmü ya da daracık kotlar giyiyormusun
Soran+1 yılDaracık kotlar giymem de öpüşmem de imanım tamdır
Cevap sahibi+1 yılbence takma bu senin elinde olan birşey değil çocuğa iman iman dersen bezdirirsin
+1 yılgeçersiz sayılsın ya kaçıncı yüzyılda taktığın şeye bak.
00 Yorumlaulan atesie bak be. işine gelince müslümanlara saydırmasını bilirler.
00 Yorumla
+1 yılinsanların inancına ya da inançsızlığına müdahale etmeyin ben de bir ateistim saygı duyun buna
24 Yorumla
Soran+1 yılCehennemde görcen saygıyı
- +1 yıl
biz size Allah a inanmayın diye baskı yapmıyoruz ama
+1 yılbu konuda hazırlanmış videolar falan var bazı ateistlere etkisi oldu izlermi bilemiyorum ama
00 Yorumla
+1 yılAynısı bana da oldu :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
02 Yorumla
Soran+1 yılSeninde mi sevgilin ateist :(
- +1 yıl
maalesef öyleydi
Gerçekten seviyorsan Müslüman yapmaya çalışmayıp olduğu gibi kabul edersin.
04 Yorumla
Soran+1 yılNikah geçersiz olacak diyorum anlamadınız bir
Kusuru bakma ama onu imana getiremezssin adam bence doğru yolu bulmuş bende şu an bütün dinlerden şüpheleniyorum. Onu imana getireceğine git önce kendi dinini araştır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılAteistler mal olur. Kafaları basmaz, iyi ile kötüyü, güzel ile çirkini, hak ile batılı ayırt edemeyecek kadar kafasız olurlar. Sen bişi yapamazsın, Hidayet Allah'tan
00 Yorumla
+1 yılsünnet ettir cumayada gittimi tamam şaka bir yana en iyi müslüman en iyi davranışı gösterendir yoksa 50 tane pislliği yaptıktan sonra 50kere namaz kıl faydasız
00 YorumlaBence mucize lazım. Bu arada gayri Müslim demek Müslüman lığın haricinde başka bir dine mensup demek.
02 Yorumla- +1 yıl
O kollar ne öyle abi maşallah :D
+1 yılseni niye dinlesin ki?
inansa zaten bu zamana kadar inanırdı sırf seni sevdiği içinde inançlarını değiştireceğini zannetmiyorum00 YorumlaHiç din hakkında konuşuyomusunuz? Yani müslümanlığı hiç istemiyor mu.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Gizli Üye(36-45)+1 yılGayri muslim bile degil bu inancsiz.
Onunla birak evliligi sevismek bile kopekle iliskiye girmek kadar gunahtir.00 YorumlaBenim sevdiğim kız müslümandı ateist yaptım :D yani anlayacağın müslümanı ateist yapabilirsin ama bir insanı keni düşüncesinden vaz geçirmen için mucizeye ihtiyacın var
00 Yorumlaimana gel dinsiz de sonra zemzem at yani ben öyle duydum.
00 YorumlaBana guveniyonmu de evet derse Allah var de hayır derse hani güveniyorum yalanmi solucem sana de
00 YorumlaAteist biriyle takılarak sende onlardan oluyorsun zaten. Müslümanım diye dolaşma ortalıkta
00 Yorumlaİmkansız, bence imkansız.
00 Yorumlatipik bir cevabı var herkesin bildigi onu yap
00 YorumlaNegüzel * cehennemdeki tek hurisi sen olacan.
04 Yorumla
Soran+1 yılBen muslumanim
Soran+1 yılCezamı çekince cennete giricem
+1 yılHiç uğraşma bayan bence
00 YorumlaDinde zorlama yoktur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılAgzina iki tokat cak gel lan de tut imana getir :)
00 Yorumla
+1 yılsen ateist olmayı düşünebilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim imanım tamdır :)
- +1 yıl
onun da ateizliği tamdır belki bilemezsin :)
Soran+1 yılDoğeu yolu bulmalı
Soran+1 yılDoğru
+1 yılkelime i şahadet getirsin:)
01 Yorumla
+1 yılEğer içinde o inanç yoksa ne yaparsan yap inanmaz?
00 Yorumla
+1 yılcosmosu izlet imana gelir
04 Yorumla- +1 yıl
Onu izleyen ateyiz oluyor zaten asldğkşk -.-
- +1 yıl
sadsafaskdmkkalcmaklcmlkav
Soran+1 yılDalga geçmeyin be
- +1 yıl
ona şu soruyu sor canlılar hç yoktan nasıl var oldu sonra açsın birlikte sana cosmos izletsin asdasafsad :)
+1 yılıman agelmezsen evlenmem de
00 Yorumla
+1 yılYapamazsin bu sitede gorduk
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı. Herkesin inanci kendine ugrasma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılsalla gıtsın kendını de yakma dınsız adam ıcın
00 Yorumla aman o seni ateist yapmasında
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇOCUK DOĞRU YOLDA. HAYATTA İMAN ETMEZ
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldaya kutsal suyu daya kutsal suyu :D
00 Yorumlabalkondan aşağı it.
00 Yorumla
+1 yılzor durum.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!