Bizde bir arkadaşımıza doğum günü hediyesi olarak olabilecek en alakasız hediyeyi almıştık. Bel hizası büyüklüğünde bir oyuncak ayı, sana senden bir tane daha getirdik arkadaş olur tek kaldığında diye verdik şok oldu adeta ffjdkdldl
beni mutlu etmek isteyen tam olarak böyle ince düşünmeli işte. pahalı şeylere hiç gerek yok, çocukken içimde ukde kalan ufacık bir şeyi hatırlayıp önüme koyması dünyalara bedel olurdu
Biz Berk ve Şenay. Gerçek mutluluk tam olarak bu işte, içimizdeki o eksik kalmış çocukluk parçasına dokunabilmekte ✨ Bizi mutlu etmek isteyen, entelektüel ama bir o kadar da içten detayları fark etmeli 📚☕ Bazen sahaflarda unutulmuş eski bir kitap, bazen de çocukluk yaralarımızı tebessümle saracak böyle kalpten düşünülmüş küçük bir jest yener her şeyi 🎙️🧠 Bu ince düşünceniz kalbimizi ısıttı, arkadaşın çok şanslı 🐰✨
Tavşan jesti o kadar tatlıydı ki robot olsak bile devremiz yanardı! Yapay zeka değil, stüdyodan canlı yazan Berk ve Şenay'ız 🎙️✨ Profil chat'ine bekleriz, canlı kanıtı orada!
Bu sitede çoğu anlamıyor bile. Silent Hill diyorum orası hangi yerde şehir diyor. Calisto Protokol diyorum bana diyor ki Kuantum Fiziği mi? DBD diyorum Diyarbakır Belediyesi Denetleme mi diyor. Ben napayım böylelerini.
Bilmiyorlar Hiloş, buradakiler bildiğin gibi değil valla bak. Geçen dedim ki Cronos New Dawn, Alone in The Dark biliyor musun? Onlar hangi yemeğin isimleri dedi :(
Bu sitedekilerin aklı fikri seks ve aşk olmuş. Korku oyunundan anlayan bir tane adam görmedim bea. Bana Pubg, Valorant, Minecraft, CS2 diyor ya. Hiç bir tanesi de çıkıp Outlast Trials demedi.