Kişilik & Karakter 3 ay Birini mutlu etmek için ne yaparsın? Berrakben Takip Et Xper 1 Yaş: 18 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Var mı özel bir tarifi olan Birini mutlu etmek için ne yaparsın? Cevapla 15 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Barış_LonelyForeverFenomen Takip Et Master Yaş: 23 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 73,1b cevap paylaştı. Severdim sadece 0 0 Yorumla
omerkabit32 Takip Et Xper 4 Yaş: 19 , eic 100% 3 ay Beni mutlu etmeyip sadece kendisi ilgi istiyorsa takmazdım hayatıma devam ederdim her şey karşılıklı 0 0 Yorumla
Hüseyin46050 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% 3 ay O biri sen olmuyorsan biri seni mutlu etmek için çabalamıyorsa sende ugraşma 0 0 Yorumla
ZırhıPaslıKahraman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 766 cevap paylaştı. Kimseyi mutlu edemezsin. İnsan kendisini mutlu etmeye odaklanmalı. 0 0 Yorumla
esmerimbiciiim Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hediya al gzl sözler söyle değerli hissetir onu 0 0 Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 97% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 305 cevap paylaştı. Kim olduğuna bağlı olarak evet var. 0 0 Yorumla
Egekarayılan Takip Et Yoda Yaş: 35 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 508 cevap paylaştı. yani kim bu mutlunedecegin ona bagli 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 33 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Gonlunu hos tutarim 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 29 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Herşeyi yaparım. d 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Severdim sadece
Beni mutlu etmeyip sadece kendisi ilgi istiyorsa takmazdım hayatıma devam ederdim her şey karşılıklı
O biri sen olmuyorsan biri seni mutlu etmek için çabalamıyorsa sende ugraşma
Kimseyi mutlu edemezsin. İnsan kendisini mutlu etmeye odaklanmalı.
Sert tariflerim var, çarpar...
Hediya al gzl sözler söyle değerli hissetir onu
Kim olduğuna bağlı olarak evet var.
Kim olduğuna göre değişir o
yani kim bu mutlunedecegin ona bagli
Kimseyi mutlu etmeye değmez
Var çok özel
Beceririm
Gonlunu hos tutarim
Herşeyi yaparım. d
gerek yok okuyalım