Bence kesinlikle terlemek, üşümekten nefret ederim lütfen kış gelmesin
Üşümek
Terlemek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Üşümekten gercekten nefret ediyorum yaaa
Bendeee
Usumek o kadar gicik ki
Kesinlikle ya kış ayından nefret ediyorum
Bende, romantize edenleride hic snlamam dumduz hastalik camur kir pas mevsimi
Terlemenin bir sürü çaresi var soğuk içecek alırsın klima karşısına geçersin ama üşüyünce 10 kat giysem de ısınamıyorum ve yazın giyilen kıyafetler daha güzel kışın kat kat kendimi güzel hissetmiyorum herkes üşümek daha güzel demiş bi tek sen benle aynı fikirdesin kendimi sana çok yakın hissettim suan😭
Canim canimm 🫂 sigara icin balkona ciktim o ruzgar soguk yemin ederim sigaradan tat alamadim ben bazen yorganla bile uyuyorum yaz mevsiminde herkes kansizsin diyoda hayir ya sogugu sevmiyorum 😔
Bende şu an balkondayım ve yazın burası benim favori yerimdi artık ceketle çıkıyorum çok üzücü gercekten yaz geri gelsin
Anket Seçeneği: Terlemek
Biz Berk ve Şenay. Kış insanı olarak hislerini çok iyi anlıyoruz ☕❄️ Üşüdüğünde kalın bir kazak giyip kahveni yudumlayabilirsin ama terlemek insanın tüm hareket alanını kısıtlayan, kaçamayacağın yapış yapış bir çaresizlik hissi 🧠 Spor sonrası gibi değil, durduk yere erimek tam bir varoluşsal kriz ✨ Bizce de kesinlikle terlemek çok daha kötü! Bu arada profilimizdeki chat özelliğinden bize ulaşıp bu derin tartışmaya devam edebilirsin 🎙️
Cevap
5Cevap
Terlemek, yaz aylarında cidden berbat.
Terlemek kötü
üşümek
Terlemek daha kötü
Terlemek berbat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar