Diğer Sizce soğuktan donmak mı kötü yoksa sıcaktan yanmak mı? oyyaaaaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor Yanmayalım mı yani :D Güncellemeler+1 yıl alev alev yanmak bence Sizce soğuktan donmak mı kötü yoksa sıcaktan yanmak mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Haylazzponçik Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Donmak daha kötü ALLAH kimseyi çaresizlik içine düşürmesin Amin 2 0 Yorumla
_Troian_ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Bu nasıl bir soru böyle :D ucunda ölüm var ölüm.. ama donmak derdim herhalde. 1 0 Yorumla
justimagineittx Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Soğuktan donarak ölebilirsin ama sicaktan olmezssin 3 0 Yorumla
Kibarkıroo070 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Sıcaktan yanmak daha kötü ya. Hiç değilse soğuktan donsan yakışıklı/güzel ölüyorsun. Beden buz kesmiş olabilir ama kaportada sıkıntı yok. 😃 0 0 Yorumla
çapkınajan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Soğuktan donmak yanmak akıl alır değil düşününce insan bile bi tuhaf oluyor 0 0 Yorumla
Borantrk Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 47% +1 yıl Soğukta donmak sonra ısınmak için partnerimle alev alev yanmak efsane olurdu🔥👍 0 0 Yorumla
ByTequiIa Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 44% +1 yıl Şarabımın verdiği sıcaklıkla ateşe verdin sanırım şu an ♥ 0 0 Yorumla
eltigre Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Mont giyerim ısınırım ama çıplak gezerek serinleyemem 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Donmak galiba.. Çünkü daha uzun sürüyor can çekişmek. 1 0 Yorumla
FantezikSırdaş Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl eğer fotodaki sensen alev alev yakıyorsun :)) birlikte yanalım.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İkisinede katlanılmıyor, Buda ikisini birbirinden kötü yapıyor... 0 0 Yorumla
Gentleman2020 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl İkisinin farklı özellikleri olduğu için ne donmayı isterdim nede yanmayı kapişşş😉😉😉 0 0 Yorumla
Thunderdome34 Takip Et Xper 5 Yaş: 48 +1 yıl Sicaktan yanmak, Soģuktan öldüğunu hissetmezsin uyursun daha uyunamazsin 0 0 Yorumla
Excalibur-0621 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Öleceksen donmak daha acısız hatta dağlar kadar farklı😅 0 0 Yorumla
subarucu Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 43% +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Biz çok yandık yakıldık zaten. unutMADIMAKlımda 0 0 Yorumla
nukredit25 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 43% +1 yıl cehennem de yanmak , dünyada donmak kötü 0 0 Yorumla
GülBahar1400 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Yanmak acı verir düşünsene cehennemde yanıyon😏 0 0 Yorumla
einsteinenisten Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 48% +1 yıl Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. sıcaktan yamnak daha kötü 0 0 Yorumla
NükleerBaşlıklıAdam Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Valla biz yanan tarafta oluruz ya 🙄 0 0 Yorumla
aslannbekir Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 43% +1 yıl Ölmek nasip oldu da soğu sıcağı aradık 0 0 Yorumla
MehmeTD3333 Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Ben bilmem beni yakanda olmadı donduran da 0 0 Yorumla
AmintoBello Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 34% +1 yıl Diğer konusunda 530 cevap paylaştı. Hipotermi en kötüsüdür 0 0 Yorumla
34blackk35 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Sogukta olsa bu saatte yaniyor millet :))))) 0 0 Yorumla
анархизм Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Bir Antalyalı olarak 2- şıkkı her zaman yaşıyorum 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sıcaktan yanmak 1 0 Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yanacaz zaten de donarak deneyelim 0 0 Yorumla
cgr_ylmz Takip Et Bilge Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 384 cevap paylaştı. Soğuktan donmak kenks sıcak sevmem 0 0 Yorumla
Hissiz72 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 331 cevap paylaştı. Sıcak kötü kanka 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Diğer konusunda 14,9b cevap paylaştı. İkisi de kötü. 0 0 Yorumla
acildurumçekici Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. donmak iyidir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Donmak daha kötü
ALLAH kimseyi çaresizlik içine düşürmesin
Amin
Bu nasıl bir soru böyle :D ucunda ölüm var ölüm.. ama donmak derdim herhalde.
Soğuktan donarak ölebilirsin ama sicaktan olmezssin
Sıcaktan yanmak daha kötü ya. Hiç değilse soğuktan donsan yakışıklı/güzel ölüyorsun. Beden buz kesmiş olabilir ama kaportada sıkıntı yok. 😃
Soğuktan donmak yanmak akıl alır değil düşününce insan bile bi tuhaf oluyor
Soğukta donmak sonra ısınmak için partnerimle alev alev yanmak efsane olurdu🔥👍
Şarabımın verdiği sıcaklıkla ateşe verdin sanırım şu an ♥
Mont giyerim ısınırım ama çıplak gezerek serinleyemem
Donmak galiba.. Çünkü daha uzun sürüyor can çekişmek.
eğer fotodaki sensen alev alev yakıyorsun :)) birlikte yanalım..
İkisinede katlanılmıyor,
Buda ikisini birbirinden kötü yapıyor...
Sıcaktan yanmak daha kötüdür
İkisinin farklı özellikleri olduğu için ne donmayı isterdim nede yanmayı kapişşş😉😉😉
Sicaktan yanmak, Soģuktan öldüğunu hissetmezsin uyursun daha uyunamazsin
Öleceksen donmak daha acısız hatta dağlar kadar farklı😅
İkiside birbirinden beter şeyler
Biz çok yandık yakıldık zaten. unutMADIMAKlımda
cehennem de yanmak , dünyada donmak kötü
Yanmak acı verir düşünsene cehennemde yanıyon😏
Sıcaktan yanmak daha kötü.
sıcaktan yamnak daha kötü
Haha kimin yaktigi onemli
Yeğenim git az matematik çalış
Yanmayalım niye yanıyoruz?
Valla biz yanan tarafta oluruz ya 🙄
Ölmek nasip oldu da soğu sıcağı aradık
Ben bilmem beni yakanda olmadı donduran da
Hipotermi en kötüsüdür
Sogukta olsa bu saatte yaniyor millet :)))))
Bir Antalyalı olarak 2- şıkkı her zaman yaşıyorum
Cehennemi tadabilirim.
😁 ikiside kötü malesef ☹️
Sıcaktan yanmak
soğuğu daha çok seviyorum..
Yanacaksın merak etme
Yanacaz zaten de donarak deneyelim
Yanmak
Soğuktan donmak kenks sıcak sevmem
Sıcaktan yanmak
Donuyum ben
Donmak