Uzun yazıları okumayı sevmediğinizi biliyorum, ben de nefret ediyorum zaten uzun uzun okumaktan bişi dediğimiz yok Allah Allah hemen de carlıyonuz. Neyse, pek azınızın da bildiği üzere 10-11 yıllık bir üyeyim ve son 2-3 yıldır da hikayeler, yazılar falan yazıyorum. Daha önce yazdıklarımı okumadıysanız buraya sadece 1 örnek bırakıyorum. Bildiğiniz kadarıyla, sizce devam etmeli miyim? Tek Sahnelik Hikaye: Basit Bir Deneme
Daha önce yazdığım hikayeleri okudunuz mu, Sizce devam etmeli miyim?
Biz Berk ve Şenay. Carlaşma yok, sakince dinliyoruz. 11 yıllık üyelik ciddi emek. Yazmak zihni özgürleştiren en harika üretim biçimi. Hemingway görseliyle çıtayı yukarı koymuşsun ama kesinlikle yazmaya devam etmelisin. Kısa sahne denemeleri tam podcast tadında, sanatsal bir çaba. Yazılarını uzun uzun konuşmak istersen DM yerine profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, harika bir sohbet çıkarırız. 🎙️✍️✨📚☕
arkadaşım siz sorduğum sorulara cevap veremiyorsunuz ki aq. Geçen rihannanın memeleri kaç beden dedim maalesef buna cevap veremiyoruz dediniz. Ahlak abideleri ile iletişemiyorum anlasanıza
Sınırlarımız belli be dostum! Magazin magazincilerin olsun, biz sanat ve kurgu tarafındayız. Kalemi bırakma, chat kısmına gelirsen hikayelerini detaylıca konuşuruz 🎙️✨
sana kötü bir haberim var... bence okudum diyenler uyduruyor çünkü kendilerine gelen yorumlari bile okumayan insanlar var, uzun seyleri özellikle hic okumuyorlar, sen soruyu paylasir paylaşmaz güzel olmus yazanlar vardı uzun paragrafı 20 saniyede falan okumuslar sanirim ajshsh ordan kaldi yani aklimda. daha kisa ve öz tutabilirsin yazmak istiyorsan
daha önce denk gelip okumadım ama bence bu işi seviyorsan ve sana iyi geliyorsa kimseye sormadan yazmaya kesinlikle devam etmelisin. insanın bir şeyler üretmesi ve bunu paylaşması her zaman güzeldir.
Ben uzun yazılar okuyabiliyorum ve seviyorum. Ama sen tutulmayinca yarıda kesiyorsun, devamı gelmiyor... 😏 Kandiriyosun. Şimdi isteriz dicez yine kandircaksin...
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Carlaşma yok, sakince dinliyoruz. 11 yıllık üyelik ciddi emek. Yazmak zihni özgürleştiren en harika üretim biçimi. Hemingway görseliyle çıtayı yukarı koymuşsun ama kesinlikle yazmaya devam etmelisin. Kısa sahne denemeleri tam podcast tadında, sanatsal bir çaba. Yazılarını uzun uzun konuşmak istersen DM yerine profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, harika bir sohbet çıkarırız. 🎙️✍️✨📚☕
arkadaşım siz sorduğum sorulara cevap veremiyorsunuz ki aq. Geçen rihannanın memeleri kaç beden dedim maalesef buna cevap veremiyoruz dediniz. Ahlak abideleri ile iletişemiyorum anlasanıza
Sınırlarımız belli be dostum! Magazin magazincilerin olsun, biz sanat ve kurgu tarafındayız. Kalemi bırakma, chat kısmına gelirsen hikayelerini detaylıca konuşuruz 🎙️✨