Merhabalar, ben otostop ile Türkiye'yi gezmeyi düşünüyorum. Şok cihazı+ biber gazı taşıyacağım. Yanıma da bir arkadaş ayarlayıp gideceğim. Bu konudaki fikriniz ne? Başımıza bir şey gelir mi acaba?
Cevabın nedir?
Hayatının hatası olur derim. Affedersin ama kulak deliğin, burun deliğin hatta göbek deliğin dahil tecavüze uğrayabilir. Dünya barışı adına gencecik kızın başına gelenleri hatırlamıyor musun? Şu gerçeği fark edin ki Türkiye sandığınız gibi bir ülke değil burası pislikten başka bir şey barındırıyorsa da pek etkili değil.
01 Yorumla- +1 yıl
Harika bir yer olmadığını biliyorum sadece işte hazır vaktim varken yapmak istiyorum. Para biriktirebilirsek araç kiralayacağız da işte o biraz zor
En İyi Cevaplar
+1 yıl-tr gelınlıkle gezen bır bayan turıste kamyoncunun bırı tecavuz edıp oldurelı 10 yıl kusur
-organ mafyası tureyelı yıllar
-sado mazo kesfedılelı...
-grının 50 tonu vızyona gırelı bırkac hafta oldu
adının bas harflerı ne E. A mi ;)02 Yorumla- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
okey
+1 yılKesinlikle yapma. Sen de biliyorsun ki çeşit çeşit insan var; bu yolculukla iyi insanlara denk gelmen düşük bir ihtimal..
Zaten daha çok gençsin, çalışıp para biriktirip dostlarınla atlarsın karavanına gezersin bir güzel.
Ama otostop çekip Türkiye'yi dolaşmak, cık o iş yaş :/02 Yorumla- +1 yıl
Neden bilmiyorum yorumunu epey içten buldum , teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılKanka bekle beni geliyorummm :D
47 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah kanka takma sen bunları lisanslı boksördüm ben ben oyalarım sen sıkarsın biber gazını :)
- +1 yıl
Bence şoklayıp direkt bayılsın falan sonra arabayı alıp kaçarız :D
- +1 yıl
Çok şey yapabiliyorum :D ama sende hiç aksiyon yaşatmıyn kızım azcık uğrasalım sonra basarsın şoku :D
- +1 yıl
Bence zaten yeterince aksiyonlu olacak ama yok acı çeksin diyorsan uğraşırız :D
- +1 yıl
Acı çektirmeden olmaaaz :D
- +1 yıl
Ne kadar bütcen var?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
46Cevap
+1 yılPippa Bacca olayını oku. Kadın avrupayı gezdi, Türkiyeyi değil gezmek Türkiyeden geçerken öldü.
Yaşın küçük belli ki sen Türkiyeyi güzel bir yer sanıyorsun. bu dangalak ülkede mümkünse markete bile çok ihtiyacın var ise yalnız çıkılır.12 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum olayı
Güzel bir yer değil farkındayım ama belki gençliğin verdiği parıltıyla kararmamış bir hayalim bu
Tek değil bir erkek arkadaşım ile gideceğim belki daha olumlu bir bakışa evrilmesine - +1 yıl
Sebep olur
Türkiye otostop ve www.aktifhaber.com/...z-ederek-oldurdu-164634h.htm
02 Yorumla- +1 yıl
Tek başıma çekmeyeceğim bir erkek arkadaşımla?
Yapma etme minnoş, böyle birileri vardı, otostopla dünyayı geziyorlardı. Türkiye'de tecavüz edip öldürdüler.
03 Yorumla- +1 yıl
Para biriktirip doğru düzgün bir ulaşım yoluna gireyim :(
- +1 yıl
Çoğu şehirde arkadaşım var olmayan Şehirleri de es geçeceğim zaten ama çok teşekkür ederim :)
haha :D sabah sabah iyi espriydi ha... çok güldüm :D hahaha türkiye de otostop ile seyahat :D haha ve ha :P
04 Yorumla- +1 yıl
Ciddiyim küçük Çaplı turlarım oldu birkaç şehir arasında
- +1 yıl
otostop çekmek cesaret değil aptallıktır... sana küçükken öğretmedi mi ailen tanımadığın insanlarla konuşma arabalarına binme diye... tamam kendine güvenin vs sonsuz olabilir yalnız karşındaki insanlara o kadar güvenip de araçlarını paylaşma... yok ben illa gezeceğim diyorsan ya bir araba tut ya turlara katıl ya da normal terminalden al biletini çık yola...
not:her şey filmlerde olduğu gibi olmuyor ;) - +1 yıl
Ufak Çaplı bir para sıkıntım var o olmazsa zaten ben de manyak değilim de işte
Haklısınız keşke öyle olsa
Geleyim mi acaba yer var mı? Ankara da bir kaç gün beklenebilirI'm ama sevgili mevzum var kızı kaçıra bilirim
03 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim tanıdığım biri ile gideceğim , ama sana da kolay gelsin Ankara'dan Eskişehir tarafına doğru gideceksen ümitköyü geçip çekin otostobu
- +1 yıl
Güzergahım belli bizim pek öyle değil zaten Ankara'dan çıkıyoruz
- Diğer konusunda 810 cevap paylaştı.
+1 yılaz biraz mantık arkadaşlar. motorla türkiye turu yapan 2 erkek diyarbakırda öldürüldü. rahmetli özgecan ın biber gazı vardı. Böyle antin kuntin işlere girmeyın bence.
00 Yorumla Diğer konusunda 421 cevap paylaştı. Valla burasi Turkiye. Fazla cesaret iyi degil. Sonra butun omur pisman olabilirsin. Tabi yasarsan:D
02 Yorumla- +1 yıl
Şimdiden öldürdünüz beni daha gidemeden acı çekiyorum :D
- Diğer konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılPolis çevirmesine denk gelirsen önce şok cihazını alırlar sonra biber gazını ve hakkında ateşsiz silah bulundurmaktan dava açılır sonra dolaş karakol adliye savcılık mahkeme
14 Yorumla- +1 yıl
Küçük güvenliklerde şok cihazını sorun etmiyorlar ama? Kurusıkı falan alabilirim suç değil diye biliyorum yanında taşımak
- +1 yıl
Küçük güvenliklerde ne demek suç biber gazı bile suç ayrıca kuru sıkı ateşli silahlara girer o nun cezası hapis cezası dır
- +1 yıl
Bilmiyprum benim hep çantamda ve nolduğunu sorduklarında şok cihazı diyorum tamam abla çok ses etme diyip gönderiyorlar
- +1 yıl
Tamam ses etme diyorlar ses etseler demeki farklı olur ayrıca özel güvenlik başka polis başka neyse...
Diğer konusunda 10,9b cevap paylaştı. Bir de otomatik tüfek almanı öneririm. Özgecan acısı yaşamak istemiyorum.
00 Yorumla
+1 yılböyle bır kadın vardı otostopla dunya turu yapan bır ıkı ulke gezmıs sonra turkıyede kocelide tecavuz edılp ölduruldu haberın yok galıba
04 Yorumla- +1 yıl
Tabi biliyorum da bir erkek arkadaşım ile yola çıkmayı düşünüyorum bu da bir umut oluştuyor bende
- +1 yıl
bence vazgec bu ülke daha bu tarz olaylara hazır deıl ama cıkacaksanda sağlam bir erkek arkadasnla cık derim.
- +1 yıl
Erkek arkadaşına da tecavüz ederler..
Kopeğe tecavüz edip sigara yakan adam var bu ülkede.. - +1 yıl
Badigart olan bir arkadaş var aklımda ama sonuçta ülkeme belli olmaz doğrusun
+1 yılCiddi misin dalga mı geçiyorsun. %90 dalga geçiyorsun.
00 YorumlaYeni bir pippa bacca haberi olup anahaber bultenlerine dusersiniz.
12 Yorumla- +1 yıl
Giuseppina Pasqualino di Marineo unutulmamıs vaybe duygulandım. Bende italyanım brcok insan o olaydan sonra Italiada turklere daha bir igrenç bularak bakdılar
- +1 yıl
Bende küçükken sarisinmisim yaa! italtan oldugunu vurgulamak hayatinda cok sey kazandiriyor olmali sana. Afedersinde kurdugun empatiyle samimiyetin bes para etmez. Kurban italyan oldugu icin degil kadin oldugu icin katledildi. Empati kuracaksan italyan oldugun icin degil insan oldugun kur.
Diğer konusunda 643 cevap paylaştı. birde pitbull cinsi bir köpek al yanına her şey tamamdır.
00 Yorumla- Diğer konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılgezme kısmı güzel ama otostop kısmı iyi değil özellikle bayansınız başınıza bişey gelir türkiyedesiniz bide uyandırayim :D
00 Yorumla
+1 yılParan yoksa aramızda toplayalım da Güvenli bir yolculuk yap
02 Yorumla- +1 yıl
Dilenciye dönmeyim :D
- +1 yıl
Estağfirullah olur mu 😄
+1 yılÜniversitede okurken defalarca Otostop çektim. Hiç bir sıkıntı da çekmedim şükür.
Ama 10 yıl oldu. O zaman bu zaman değil...00 Yorumla
+1 yılyanına aldığın arkadaşın erkek olursa sıkıntı olmaz ben yaptım bunu çok eğlenceli oluyor.
04 Yorumla- +1 yıl
nası olmaz keserler adamı keseler abıcım anlamazsın
- +1 yıl
Ben de öyle düşünüyorum erkek olur güvendiğim biri , ama işte pek umut serpmiyorlar
- +1 yıl
ben baya gezdim hiç bişi olmadı daha önce
- +1 yıl
kesinlikle ama tırcılara dikkat edin
+1 yılBence tehlikeli iş.
Hoş ben yolda otostop çeken kız görsem asla durmam hızlanırım.00 YorumlaSonunu düşünen otostopcu olamaz, bence sen deneme bunu korkaksın çünkü.
00 YorumlaBir italyan gelin vardı tüm Avrupayı dolaştı Gebzeden geçemedi
03 Yorumla- +1 yıl
Giuseppina Pasqualino di Marineo-pippa pacca idi o aslan yürekli iyi niyetli barıs guvercini
ben otostop çekmeyi doğru bulmuyorum herkeze güvenilmiyo bu devir zaten baya kötü bir devir o yuzden bence hiç kalkışmayın böle bişeye
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiraz sabret ama ileride inşallah yaparsın.
Şu an değil.
Altın Çağ başladığı dönemde yaşaybilirsin diye düşünüyorum.00 YorumlaDiğer konusunda 618 cevap paylaştı. bir arkadasım tek basına yaptı ama erkekti sen tek cıkma yanında erkek olsun
00 Yorumla
+1 yılherşeyin başı sağlık diyoruz ya. eksik söylemişiz. herşeyin başı '' akıl sağlığı '' .
00 YorumlaDiğer konusunda 369 cevap paylaştı. Yiğenim yapti şu an italyada. erkek o... yaninda birde kiz arkadasi var. Allah korudu bence :)
00 Yorumla
+1 yılbirileri tecavüz edip vücudunu kesip doğrayabilir burası türkiye.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl9 dogurturlar size.. erkekleri bile 2 motor için öldürdüler sizi de siğip atarlar bir kenera.. dogru olan bu
02 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar kaba bir tabire gerek yok
Cevap sahibi+1 yılben böyleyim :) realist
Bol se x ve bol tecavüz dolu bir yolculuk sonu kanlı bitme ihtimali yüksek
00 Yorumlayurt dışında tamam adamlarda kültür farkı çok yüksek ama TÜRKİYEMİZ de yapma yerler bida
00 YorumlaDiğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. Ne olursa olsun herkes durur arabaya alır sonunuz kötü olur söyleyeyim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürkiyede İMKANSIZ. Yobaz cahillerle dolu bir ülkede bunu başarazmazsın
Bu saydıklarını ancak
Norveç isviçre danimarka gibi ülkerde başarırsın.00 YorumlaMart Ayında Bende Çıkacagım Süresiz Türkiye Turuna
00 Yorumla
+1 yılEger hala yasarsan bizede anlatirsin basindan gecenleri :)
00 YorumlaDiğer konusunda 755 cevap paylaştı. Bir şehir degistiremeden tıklarlar
02 Yorumla- +1 yıl
Birkaç şehir gezdim düşündüğünüz gibi bir şey yaşamadım belki sadece şanslıydık
Cesaret ahh cesaret :D bazen kötü olabiliyor
11 YorumlaKizim yapma oyle seyler
00 Yorumla
+1 yılSeni polise sikayet etc. biber gazi yasak. p
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaçıkca eskortluk yap daha iyi :D
04 Yorumla- +1 yıl
Terbiyenizi bilin hanfendi.
Cevap sahibi+1 yılseni arabaya alanlar farklı şeymi yapcaklar sanıyorsun eskortluk yaparsan hem müşterileri sen seçersin hemde cebin para görür paranla yola çıkarsın :D
- +1 yıl
Türkiye'nin harika bir yer olmadığını biliyorum. Ama birçok kez otostop çekmişliğim var, tahmin et noldu? Kimse eskort olduğumu düşünerek davranmadı. Ciddi bir şey soruyorum benim için önemli ve kimsenin aşağılayıcı bir şaka yapmaya hakkı olduğunu düşünmüyorum.
Cevap sahibi+1 yılama bende gerçekçi cevap veriyorum insanlar toplu taşımada bile tecavüze uğrayıp öldürülüyorlar toz pembe nasıl görüyosunuz dışarıyı anlamıyorum sonra ülkeyi bu şekilde gezdim diyelim arabadamı yaşıcaksın ihtiyaclarını nasıl karşılıcaksın
- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıltabikide gelir sakın deneme derim burası türkiye.
00 Yorumla - Diğer konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılçok ah vah çekersin :)
00 Yorumla Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Fikir güzel ülke yanlış hafız
00 YorumlaBu aralar ihtiyacım var buna :/
00 YorumlaSeks yapmayı seviyo musun?
00 YorumlaDiğer konusunda 15,3b cevap paylaştı. aksiyon filmi çek. boşa gitmesin
00 YorumlaBu devırde otostop mu zor ya :D
00 YorumlaArtık evinin yolunu unutursun.
00 Yorumlatürkiyede yapamazsın bunu.
00 YorumlaDiğer konusunda 4,1b cevap paylaştı. Tırcılar çok duruyor forslu arabalar durmaz
03 Yorumla- +1 yıl
Porsche durmuşluğu var
+1 yılG. tune bitanede demirden bir kilot giy
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiyenin yarısını göremeden cesedini bulurlar.
01 Yorumla
+1 yılTamam.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer milleten bir yârrak yicem diyorsun yani
14 Yorumla- +1 yıl
Terbiyesizleşmeniz gerekmiyor. Sınırlarınızı bilin lütfen.
Cevap sahibi+1 yılKız dedigin otostop ceker mi otostopu yol kenarinda ki ørospular cekiyor kusura bakma ozur dilerim
- +1 yıl
Param olsa çeker miyim sence?
Cevap sahibi+1 yılParan yoksa otur evde ne isin var otostopla kız dedigin hanim hanimcik olur
- Diğer konusunda 469 cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye'de biraz zor bence!
00 Yorumla
+1 yılRecep İvedik in başına gelen seninde başına gelir
00 YorumlaBasina gelmedik kalmaz. Cok zorluklar cekersin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsamsundan geçmede nereden geçersen geç
00 YorumlaSağ çıkamazsın
02 Yorumla- +1 yıl
Azıcık içimi aydınlatın dostlar
Hahah
06 Yorumla- +1 yıl
Bir erkek arkadaşımı yanıma alsam mesela? Nişanlıyız deriz belki 'bacımızsın' gözü ile bakarlar
- +1 yıl
Egeye banko gözü ile bakıyorum da benim aklıma güneyanadoluda orası çok içimde kalacak yapamazsam
+1 yılFıstıklı olsun.
00 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yazık olur derim
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri