Aşırı istiyorum az önce bi video izledim kız yapmış ve çok güzel anlattı yani tamam ortam kötü ama fikir çok hoş değil miiii?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Tatil & Seyahat konusunda 725 cevap paylaştı. Kulağa çok hoş gelsede lütfen şunu unutma kötü amaçla seni arabasına almak isteyenler olacaktır bu senin güvenliğin için büyük sorun. Ayrıca sürücülerde otostop çekenlere de güvenmiyor onlarda bu konuda şüpheye düşüyor. O yüzden bence hiç bu düşünceye girme kazandığın parayla atla otobüse öyle gez dolaş.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu devirde gerek corona salgını nedeniyle, gerek kimin ne olduğu belli olmadığından gerekse yakıtın pahalılığından otostopla seni alacak insan zor bulunur... Ve bulduğun insan bu koşullar altında başka amaçla durup durmadığını seçemezsin... Benim 1 aydır kullanamadığım bir motorum var kaskını ekipmanını al 100 km'de 5-6 litre benzin yiyiyor... Onun akaryakıt giderini karşıla nereye istersen götüreyim seni... :)
00 Yorumla
Evet, durmayan araba olmaz. Bizim ülkemizde bayanlara hassasiyet var. Gidecekleri yere eğer gitmiyorsa bile gidiyormuş gibi yapıp götürebilir. Aşırı mantıklı geldi bana, daha önce yapan ölmüş mi ki fikri duymamışız?😀
02 Yorumla- +1 yıl
Hassasiyet değil o @mcılık
- +1 yıl
@SeyitAlikerem yok canım sen dee
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3. sayfa haberlerinde görmek istemiyorum seni de ya karamsarlığa bakar mısın? Ülkemizde misafirperver ve iyi insanların da sayısı elbette fazla ama bu tarz durumlarda mutlaka kadınların başına bir şey geliyor ve sonuçta otostop çekiyor olacakları da kabul ediyor gibi bir durum ortaya çıkıyor.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
109
Cevap
156Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 23,2b cevap paylaştı.
u +1 yılTurlayabilirsin
00 Yorumla
+1 yılFikir hos, ama henuz buna hazir bir cevre yok maalesef. Bisikletle dunyayi gezen bir kadin vardi turkiyeye geldiginde tecavuze ugrayip öldurulmustu. Herkes kotu diye birsey yok ama karsina kotu birinin cikma ihtimali cok yuksek. Dikkat etmemiz lazim, kotu hatta igrenc zamanlardan geciriyoruz. Gazetelere manset olmak istemeyiz bence. Bir genc kadin daha vahsice olduruldu yazisini okumak istemiyorum sahsen. Biktim bu haberlerden. Erkeklerin hepsi kotu diye bir algiya sahip degilim fakat uckuruna duskun vicdansiz erkekler var ve aramizdalar.
Boyle bir tur yapacaksan bile yalniz gitme, yaninda erkek arkadasin olsun.11 Yorumla- +1 yıl
Erkek arkadaş da yetmez, ikisinin de silahı olmalı.
+1 yılFikir iyi ama bu fikri istismar edebilecek yapıda olan maalesef çok sayıda insan görünümlü değişik canlılar var. Bence otostopla gezme fikrini aklınızdan çıkarın risk almaya değmez, başka seyahat olanaklarını deneyin.
54 Yorumla- +1 yıl
ben mesela
- +1 yıl
Sen de mi otostop ile gezenlerdensin
- +1 yıl
gezdiriyorum
- +1 yıl
Riskli ama ya, hiç sukıntılı biri denk geldi mi
yapma lutfen erkek kadin kimse icin güvenli degil ben otostop kültürünün cok yaygın oldugu muglada yaşıyorum oralarda normaldir kimse otostop cekene farklı gözle bakmaz ancak arkadasimla akyakadan aksam 11 gibi cektigimde cok tedirgin oldum adamlar pis pis sorular sordu tam cesaret etseler bize bir sey de yapabilirlerdi yani riskli gerçekten mugla gibi bi yerde bile yaşadıysam bunu yapma derim
04 Yorumla- +1 yıl
@Yanlız325 ne gibi sorular sordular
- +1 yıl
Çok kabasınız
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1 yılda 100 kere tecavüze uğrayıp 1 yılda 2 çocuk doğrabilme yarışmasında 1. olmak istiyosan iyi... Videolarda göründüğü gibi basit değil ayrıca. Burası danimarka norveçte değil. İnsani yönü hala az olan ve suri afkan vs. ile insani görüş sıfıra indi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIyy kamyoncular kıllı kıllı adamlar duracak falan gercekten iğrenç. Neyse zaten yakisiklida dursa binmem ben o arabaya veya başka araca sende binme. Bi arkadaşın yakının varsa onunla arada böyle güvenli yerlerde geziler yapabilirsin. Ileride eşin le gezebilirsiniz. Ama diğer otostop türü çok iğrenç. Yapma
00 YorumlaAllah aşkına biraz akıllı ol ve bu saçma düşünceden derhal vazgeç !! başının belaya girmesini istemiyorsan lütfen otur oturduğun yerde bu düşüncen resmen İNTİHAR Sevenlerin illaki vardır Lütfen onları üzme lütfen !!!
10 Yorumlafikir değil akıl önemli. akıl tedbirli olmayı emreder.
yahu bu ortamda bir kız otostop yapar mı? ya bir yol kenarında ölüsü bulunu ya da bir genelevde bulunur.
çalışın kazanın normal seyahat edin11 Yorumla- +1 yıl
boş ver etme de daha matlıklı
+1 yılBıçaklanma, tecavüze uğrama, kaçırılma, gasp edilme, parçalarına bölünüp yakılma, işkenceye uğrama, birinin 6. karısı olma, dövülme... bunlardan birinin, birkaçının ya da tamamının olma olasılığı %100
20 YorumlaAvrupa için belki ama turkiyede cahil kültürsüz görgüsüz insan çok insan kendi ülkesi için bunu söylememeli ama son 20 yılda bu ülke bilinçli olarak cahilleştirildi ve örümcek kafalı insan çogaltıldı.
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel bata bir riskli gibi bu ülkede, ülkenin kültür seviyesi belli tek başına yolculuğa çıkan hele hele otostop çeken bir kadına yollu gözüyle bakacak tiynetsiz, zihniyetsiz insan sayısı çok fazla
00 YorumlaYav tanımadığın birinin arabasına nasıl binebiliyorsun kızım sen ya hiç mi korkmuyorsun başına bir şey gelecek diye 😏 bu kadınlar niye bu kadar saf oluyor anlamıyorum ya sanki masallar aleminde yaşıyorlar
00 Yorumla
+1 yılTürk erkekleri tecavüzcü ve katillerdir. Buyur bin milletin arabasına tecavüz edip öldürürler seni. Dünyayı turlayan bi turist kadın bu ülkeye geldiğinde tecavüz edilerek öldürüldü. Sandığın gibi medeni bi ülke değil burası.
04 Yorumla- +1 yıl
@srwhiskey Yoo hiçta utanmadım. Kadın cinayetlerini kenara koy buradaki yorumlar bile söylediklerimi kanıtlıyor.
- +1 yıl
@srwhiskey erkek cinayetlerini de yine erkekler işliyor boş tartışmanın bi anlamı yok neyin ne olduğu ortada safa yatmayalım
Nereden geliyor bu cesaret?
Karşıma sapık mı çıkar tecavüzcü mü denk gelir katille mi karşılaşırım organ mafyasına mı denk gelirim diye hiç mi düşünmezsin?
Kadın cinayetleri arttı unuttun galiba kadın başınasın değer mi buna?00 Yorumla
+1 yılYapabilirsin bir şey demiyorum, ama bence yapma. Çünkü ortam çok kötü, mesela travelcomic diye bir kanal var ve o kız da otostop çekiyor ama adamlar durmadan evli misin, falan gibi saçma sapan şeyler soruyorlar. O yüzden en iyi boş ver gitsin.
00 Yorumla
+1 yılBir kadın olarak bunu yapmak istemek, çok çok kötü bir fikir. Hangi asırda kimlerle yaşadığımızı akıllardan çıkarmamak gerek. Nitekim son pişmanlık fayda etmez.
10 Yorumla
+1 yılFikir güzel hayaller güzel ama insanların niyeti hoş değil otostopu bırakın taksiye bile biraz geç saatte binsek bindiğimize pişman oluyoruz
20 Yorumla
+1 yılYanında kesici, delici, yanıcı ve patlayıcı maddeler bulundurman ve bunları anlık kullanıma uygun taşıman lazım burası Türkiye Arabistan eskisine göre daha tehlikeli.
00 YorumlaYabancı Ülkelerde Olsa Git Yap Derdim Ama şu an Okadar Karışmış Ki Ülke Kimin Arabasına Bincegin Hiç Belli Degil Oyuzden Ne olacağı belli değil gezip gormek için Göze Alinabilcek risk değil bence
00 Yorumla
+1 yılBen erkek başıma yapamam senin sorsuğun soruya bak. Ki normal benzin ucuz olsa kendi arabanla gitsen bile 81 il var gadi 40'ını gez diyelim biter mi yollar?
00 Yorumla
+1 yılYavsamak vs olarak algilamayacaginizi bilsem benide alır misiniz derim de olmayacağını biliyorum🤧 içinde kadin, çocuk olan araçlara binin dekolte olmasin bir şey olmaz
00 Yorumla
+1 yılvalla sirf bu yil kac otostopcuyu bicakladilar hatta cinlinin biri anlatiyordu basindan gecenleri inanilmaz erkek adama oral seks cektirmeye bile kalkmislar sana neler yaparlar sen düsün.
00 YorumlaFikir hoşta dediğinin gibi ortam kötü. Türkiye'de bu riski almaya değmez, ülkeyi turlayayım derken bir bakmışsın sırat köprüsünden diğer tarafta geçiyorsun.
00 Yorumla
+1 yılYapabilirsin ama tek başına olmaz. Türkiye'de maalesef sapık bol. Hadi onu geçtim yolda bir şey falan olsa da zorlanırsın. Birisi daha olursa destek olur
00 YorumlaFikir güzelde Türkiye sınırları içerisinde uygulanacak gibi değil. Başka ülke olsada tek yapma en azından karşına nasıl birinin çıkacağını bilemezsin
00 Yorumla
+1 yılFikir kesinlikle çok hoş ama devir o kadar kötü ki kadını geçtim bile erkeklere bile o otostopta zarar verenler oluyor zihniyetine tükürdüklerim
10 YorumlaOtostop yerine al motorunu çadırını çık yola. Kimseye güvenilmez
21 Yorumla- +1 yıl
Gel beraber çıkalım
Turlayabilirsin normal ülkelerde, dünyayı turlayanlar bile var. Ama Türkiye'yi sen biliyorsun. Ne anlatayım ki sana?
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 499 cevap paylaştı. Fikir güzel görünebilir ama kendi içerisinde birtakım riskler barındırıyor. Bu riskleri göze alman gerekir
00 Yorumla
+1 yılBence deneme...
https://www.youtube.com/embed/mgTo1sOEd0o00 Yorumla
+1 yılÖnceden bunu yapmış olan arkadaşım var ve şu an gözü kesmiyor çünkü ülke çok karışık. Ben olsam öncede şimdide asla böyle bir şey yapamam.
00 Yorumla
+1 yılYap yapp tum ülkenin elinden gecersin manyak misiniz ya biz yolda yurumeye korkuyoruz adamdaki cesarete bak
00 Yorumla
+1 yıl4 kişilik grubumuz var her sene bir bölgeye gideriz bu sene 6 olacak ve Karadeniz turu yapacağız kendini bilen olursa tadından yenmez
00 YorumlaBı turist dünyayı geziyordu otostopla, Türkiye'ye gelince tec*vüz edilmiş ve öldürülmüştü cesedi bulundu. Kadınsan zor. Olmaz bence yapma.
00 YorumlaItalyan maken de denedi ve basina gelenleri medyadan Oku Bence. Bayanlara Tehlikli hatta erkeklere bile. Kimin Ne oldugu belli degil.
00 Yorumla
+1 yılÇok tehlikeli. Katilinden tut tecavüzcüsüne her tür insan gelebilir. Umarım Türkiye'yi buna gerek kalmadan turlayabilirsin.
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 2b cevap paylaştı. Aşşşırı isteyeni kimse tutamaz. Dene gör. Seni de aracında aşşşırı isteyecek insanlar olacaktır 😉
Kendini çok kasmadan, tadını çıkar.
00 Yorumla
+1 yılBebegim fikir guzel ama maalesef bizim ulkede tecavuz edip oldurup parcalarini ayri yere firlatirlar maalesef
00 Yorumla
+1 yılAsla yapmamalısın. Yani her türlü riski geç , arabasına bindiğin insanın sürüşünü bilmiyorsun , seni ölümede götürebilir.
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılValla Çok kötü bi tecrübe olur
Bu ülke belli bi saatten sonra dışarı çıkmaya bile müsait degilken bunu otostopla yapmak çok ciddi bir cesaret ve tehlikeli olur…
00 Yorumla
+1 yılFikir çok güzel. Ama malum olan olayları görüp ona göre bence adim atmalısın... turkiye de zor bence...
00 YorumlaFikride hoş değil. Otostop ile gezene kadar bisikletle gez, ne saçma sohbetlere maruz kalırsın ne de saçma insanlara.
00 Yorumlaben 2 yıl boyunca okuldan eve otostopla dönüyordum her hangi kötü bir duruma rastlamadım ama arkadaşlarla tek başına çok riskli
00 Yorumlafikir hoşta dediğin gibi ortam kötü yani öyle bir şansın olması lazım ki sorunsuz bir tur yap ama bence olmaz
00 YorumlaYani çoğu şey abartılıyor bence ama o cidden sıkıntılı bı kiz için
02 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılhocam 1 olur 2 olur 3. şehirde taklaya getirirler aman diyim
01 Yorumla
+1 yılKulağa hoş gelen şeylerin hayatımıza mâl olması üzücü bir durum; keşke demek istemezdim ama keşke...
10 YorumlaGüzel fikir ama farklı bir ülke secmelisin otostop icin
10 Yorumla
+1 yılFikir güzel ama onun için türkiye pek iyi olmaz. Türkiyeyi değil tahtalı koyu dolasırsın canım
10 Yorumla
+1 yılBaşına türlü türlü sıkıntılar gelir. Hiç deneme bile.
10 Yorumla
+1 yılbekaret kemeri takman ve varsa yanına 9 kalibre silah elektrik şok cihazı gaz spreyi ve sustalı alman lazım
02 Yorumla- +1 yıl
Yani o kadar gerilim yaşamaya asla değmez gitmemeli hem silahı kullanmayı da veferemez belki tutukluk yapar vs
- +1 yıl
@Sigaravarmı aynen ülkemize otostop yaparak yolculuk etmeye erkek olmama rağmen ben bile gitmem kıza kadına tecavüz eden eden adam erkeğe de ne yapmaz
Yapma. Sitede bile bu kadar kız düşkünü varsa gerçek hayatta ne olur bir düşün
10 Yorumla
+1 yılİntahar için meşakkatli bir yöntem değil mi?
10 YorumlaRica ediyorum otur yerine,
başka bir kadının cesedini görme travmasını kimseye yaşatmayın19 Yorumla- +1 yıl
@Dağlı9316 teşekkür ederim.
Uyarmak yerine, onların huyuna suyuna gidersek daha çook canlar yanar.
+1 yılPandemi den sonra artık bende kimseyi almıyorum arabama. Hasta felandir diye. O sizin için artık hayalden ibaret bence
00 YorumlaBaşka ülkelerde belki olur ama Türkiye'de biraz kötü bir fikir gibi
00 YorumlaSence turlayabilirmisin Türkiye gibi bi ülkede kadın cinayetleri çokken?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCoğrafya bölümü okuyan arkadaşım not ortalaması düşük olduğu için okul onu gezilere filan götürmedigi için otostop ile bir çok yere gitmişti (arkadaşım erkek 😔)
00 Yorumla
+1 yılEn çok istediğim şey ama korkarım tek basıma bence tek yapmamalısın
00 YorumlaFikir güzel ama akılda kalması daha iyi gerçeğe dönmesi sıkıntı çıkartır
00 Yorumla- Devamını Gör (205)
Devamını Gör(250)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt