- İkisinide severek yaptım. Turkiyede geçmediğim 5 sehir kaldı. Yurtdışında ise tatil + iş 14 ulke gezmişim bu bana yeter 😊
Türkiye turu
yurt dışı tatili
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türkiye de gitmediğim 1 veya 2 il kalmıştır.
Yurtdışında da bir çok ülkeye gittim özellikle orta doğu ve asya, pasifik..
yurt dışı nedense bana çok daha cazip geliyor..
Nedeni bir çok farklı güzelliği görebilme imkanınız var.
Farklı kültürleri tanıma imkanınız var.
Burada ben onu göremedim..
Benim de öyle Türkiye'de gitmediğim 3-5 il vardır. Ancak tabi bunların bazılarını hakkını vererek gezemedik yoğunluktan. Fakat yine de yurt dışı cazip, 3-4 ülke dışında çok fırsatım olmasına karşın gidemedim, tercihim yurt dışı olur
Ülkemin hemen hemen her yerini gezdim. Daha detaylı karavan ile gezme düşüncem var.
Yurt dışına hiç çıkmadım ama ilerleyen süreçte olabilir. Aşırı merak ettiğim bir durum değiş ama olursa da fena olmaz.
yurt dışı tatili isterdim açıkçası Zaten yurtdışındayım ama başka ülkeleri gezmek isterdim Türkiye’de bir şey yok Türkiye’deki hiç bile almıyorsun çok güzel bir yer taş toprak altına ama insana o kadar böyle geri zihniyetli ki
Cevap
19Cevap
Yurt dışı tatili
Çok şanslıymışsın. Ülkemizde de çok güzel yerler var ama yırt dışında da merak ettiğim yerler var ne yalan söyliyim
turkiye turunu da yapmak isterdim ama önce avrupa'da görmek istediğim yerleri gördükten sonra.
Türkiye turu yapmak isterim
Güzel ülkemi gezmek isterim, yurt dışı hayalim ve ilgim hiç olmadı.
Türkiye de görmediğim yer kalmadı diyebilirim, yurt dışı az gittim o yüzden yurt dışı
Türkiye'de yapacağın tatil parasıyla dışarıda yapmak daha mantıklı.
Türkiyenin görmediğim o kadar şahane yerleri var ki daha türkiye turu yapmak isterim.
90 ulke gezdim neredeyse..
Hadi ya isin nedir senin?
Allah Uzun Ömürler Sağlık Sıhhat Verirse İkisi de Olabilir 😊
Zaten Türkiye turunu yapıyorum mümkünse yurt dışını görmek gezmek istiyorum
Bakkala çıkamıyoruz her şey ateş pahası ne yurt dışı ne yurt içi gidemiyoruz
Türkiyede gezemedik yurt dışı hiç gezilmez :)
Oo sen Bayaa iyi gezmişsin :)
Ülkemizi turlamadan başka ülkelerde işim ne diyenlerdenim.. Tüm dünyaya bedel ülkemizin doğa güzellikleri bence.
Ben turkiyenin her yerini gezdim. Babam sayesinde 17 yaşına kadar 72 ili didik didik gezdim. şu an işim gereği 3 tane ülkeyi tam takır olmasada gezdim. Şimdiye kadarki en beğendiğim şehir norveç flam 😍
Daha buraları gezemedim. Yurt dışı 2. Plan.
Evet ://
Türkiye turu, yurt dışı beni aşar. 😃
Zaten yurt dışında yaşıyorum, o yüzden bu iki seçenek arasında Türkiye turu daha cazip gelir 😄
Kendi ülkemi gezdikten sonra yurt dışını gezerdim.
önce karadeniz turu
Türkiye turu olabilir. Kendi ülkemi gezmedim çünkü
nereler kaldii
tabisi yurt disi
Sonsuza kadar yurt dışı isterim
seçmesek ikisini de yapsak
Yurtdisi
Yurt disi tatili
yurt dışı tatili.
yurt dışı maltayi tavsiye ederim çok güzel yer
Türkiye turu
Yurt dışı