Tatil & Seyahat Türkiye turu yapacak olsan nereyi gezerdin? BernaÖzgener Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Bir Türkiye Turu yapacak olsan nereyi turlardır? Karadeniz Doğu Anadolu Eğe Marmaris Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Türkiye turu yapacak olsan nereyi gezerdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
JustCoordinator Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl Karadeniz dışındaki her yeri gezdiğim için karadeniz. :)Ayrıca Eğe ne ya? :D 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 635 cevap paylaştı. İç Anadoluyu hem Batının hemde Doğunun özelliklerini içerdiği için gezmek isterdim 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 322 cevap paylaştı. Kore’den misafirlerim gelmişti. İstanbul, edirne ve çanakkaleyi gezdirdim bir hafta 0 0 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Birkaç yıl sonraya kalmadan Karadeniz ama öncesinde yurt dışı olmalı 0 0 Yorumla
SeNDeYaLaNSıNN Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 39% +1 yıl Ben Türkiye'nin 81 ilini gezdim zaten ilçelerini saymıyorum bile 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 435 cevap paylaştı. Güneyi bitirmeme az kalmıştı sırada güneydoğu vardı yarım kaldi 0 0 Yorumla
Arslanx3 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Karadeniz in eşsiz havası ve güzelliğini görmek çok güzel iyi gelr insana 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 790 cevap paylaştı. 19 Mayıs’ta Kapadokya’ya gidiyorum 0 0 Yorumla
TremM Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Marmaris zaten Ege'de 😂 Ege turu kesinlikle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Karadenizli olmasaydım Karadeniz turu yapardım 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağlıkçı mısın sen? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Karadeniz dışındaki her yeri gezdiğim için karadeniz. :)
Ayrıca Eğe ne ya? :D
İç Anadoluyu hem Batının hemde Doğunun özelliklerini içerdiği için gezmek isterdim
Kore’den misafirlerim gelmişti. İstanbul, edirne ve çanakkaleyi gezdirdim bir hafta
Birkaç yıl sonraya kalmadan Karadeniz ama öncesinde yurt dışı olmalı
Ben Türkiye'nin 81 ilini gezdim zaten ilçelerini saymıyorum bile
Güneyi bitirmeme az kalmıştı sırada güneydoğu vardı yarım kaldi
Önce Ege'yi gezerdim.
Karadeniz in eşsiz havası ve güzelliğini görmek çok güzel iyi gelr insana
19 Mayıs’ta Kapadokya’ya gidiyorum
Karadenizden başlanır tur jsj
bu yaz karadeniz yapıcam
Marmaris zaten Ege'de 😂 Ege turu kesinlikle
ege tarafı ya hiç gezmedim
Iğdır, Iğdırı merak ediyorum
Kimse doğuya gitmek istemez