Yaz tatili için neresini önerirsiniz yurt dışından gelecek kişiye?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Tatil & Seyahat konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ne istedigine göre öneri yaparim. Tarih, kültür, deniz, kum, doğa, sağlık.. vs
10 Yorumla
İzmir'de.
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
14Cevap
Tatil & Seyahat konusunda 620 cevap paylaştı. Ege kıyıları da olabilir, Antalya sahilleri de. Nem sevmeyenler için Ege, farketmez diyenler için Antalya.
10 Yorumla- +1 yıl
Ben Bodrum ve Alaçatıyı tavsiye ederdim. Eğer yoğunluktan hoşlanmıyorlarsa daha sakin olan ege kıyılarına yönelebilirler. Ayvalık, Bozcaada da güzeldir. :)
10 Yorumla - +1 yıl
Antalya nedense bana çok klişe geldi ama sanırım İzmir derdim. İzmirin adı bile özgürlüğü iliklerime kadar hissetttiriyor.
20 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Türkiye’yi pek tavsiye etmem. Sürekli turistleri kazıklamaya çalışan esnaflar, yabancı kadın peşinde koşan Türk abazalarr,
tacizciler, sapıklar, yobazlar.30 Yorumla BAĞCILAR 👁👄👁 hem yeni yaşam türlerini görürler hem vahşi ormanları hem avlanmayı öğrenirler 👁👄👁 hayatı öğrenirler kısacası 😂😂😂
11 YorumlaKesinlikle Ege. Çeşme, Ayvalık, Seferihisar, Edremit
10 Yorumla- +1 yıl
Tek bir yer demek yanlis olur Ulkemin her kosesi cok guzel..
10 Yorumla - +1 yıl
Yurtdışında tatil yapmak daha güzel niye Türkiye'ye geliyor ki? Yurtdışında paris var dubai var havana var nevada var los angeles var miami var bae var barcelona var california var
21 Yorumla- +1 yıl
Kim dislike attı ayol haklıyım😂😂
Muğla bodrum ya da Çanakkale'yi öneririm. Hem kalabalık olmaz hem de acayyip hoş bir ortamı oluyor. Özellikle de Çanakkale'nin.
10 YorumlaBilmem yurtdisinda yasiyorum siz onerin bakalim
138 Yorumla- +1 yıl
Cevap vermiyorsun 😑 ama yine de önerim akdeniz ve ege kıyı şeridi turu güzel olur
- +1 yıl
Nasılsın iyi uyudun mu demiştim başka yorumda 😑
- +1 yıl
Hiç samimi cevap olmadi kabul etmiyorum
- +1 yıl
Napim öyle 😑
- +1 yıl
😑😑 modumu düşürdün
- +1 yıl
Kovacaksa nerden konuşmamiz gerektiğini sürekli söylememe gerek yok diye düşünüyorum 😑😑😑😑😑
- +1 yıl
Hayir sen gıciklık yapıyorsun beni yorum köşelerinden süründürüyorsun😑😑
- +1 yıl
O zaman katlanacaksın 😑😑
- +1 yıl
@yaneyya hesabimi siliyorum beni birdaha bulamayacaksın
- +1 yıl
Bazı olaylar oldu. İnsanlıktan tiksindiren olaylar. Anlatabilirim ama aşırı kötü psikolojim çok bozuldu. Burdan anlatırsam ban yerim büyük ihtimal. Ayrıca çok uzun hikaye
- +1 yıl
Geri gelmeyi düşünmüyorum
- +1 yıl
Hem. benden kurtulmuş olursun
- +1 yıl
Sen de. Gönül isterdi ki ilerletelim sohbeti ama olmadı biraz da senin nazından. Artık buralarda günaydın iyi geceler diyen ben olmicam
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok son gecem burda yazarsan konsuruz
- +1 yıl
Görüşürüz tam 12de silicem hesabı
- +1 yıl
Elveda demek daha dogru olur
- +1 yıl
Yeniden görüşecegimize imkan verme derim bu hayatta buraya kadarmış o yüzden elveda
- +1 yıl
Zannetmiyorum bu tarz başka platformda bulunmam artık. Sadece instagram ve twitter im var orda da zor yani sanmam
- +1 yıl
Sen de. Hoş sohbetin için teşekkür ederim. Zorlamış gibi olsa da bence eğlenceliydi
- +1 yıl
Kendine iyi bak hayatında mutluluklar dilerim 👋
- +1 yıl
İzmir veya mardine gitsin :D
20 Yorumla - +1 yıl
Antalya kaş kalkan kemer side
21 Yorumla- +1 yıl
Antalyalı mısın?
Bozcaada çok güzel gözüküyor.
20 Yorumla- +1 yıl
1) Muğla
2) mersin10 Yorumla - +1 yıl
Gelsin urfaya mükkemmel yer
10 Yorumla - +1 yıl
Yaşadığım şehiri gezdirirdim.
10 Yorumla - +1 yıl
Ege ile Akdeniz kışın da doğu Anadolu.
10 Yorumla - +1 yıl
Ankara samsun sinop
10 Yorumla - +1 yıl
Nasıl bir tatil istediğine göre değişir.
10 Yorumla Fethiye yi önerebilirsin 🤷♂️
10 Yorumla- +1 yıl
Cunda veya Bozcaada
20 Yorumla Ege yi dolaşsın
20 YorumlaEge sahilleri
10 Yorumlaİzmir 🌹 alsancak 🚘✈️
10 Yorumla- +1 yıl
Antalya
10 Yorumla Ege bölgesi
10 Yorumla- +1 yıl
Egede
10 Yorumla TOKAT :D
10 Yorumla- +1 yıl
Güney Ege fena olmaz
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Antalya/Kaş gece daha bi güzel oluyo
10 Yorumla Tatil & Seyahat konusunda 8,1b cevap paylaştı. Antalya
10 YorumlaOlimposss getir içinden geç
00 YorumlaAntalya
00 Yorumla- +1 yıl
İzmir alaçatı
10 Yorumla - +1 yıl
Foça
10 Yorumla - +1 yıl
Görüş
00 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > Yurt dışından gelecek birine Türkiye'nin neresinde tatil yapmasını önerirsiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Lapadula merhaba,
Bizim o kadar güzel bir ülkemiz var ki... Onca güzellik arasından onlarca yer sayabilirim. Ancak, bir turist rehberi olarak gelecek turistin nereden ve hangi amaçla geldiğini bilmek bizi daha doğru sonuca ulaştıracaktır. Zira, her ülkeden her kesme aynı tarzda tavsiyede bulunmak çok doğru olmayacaktır.
Merkezi ABD'de bulunan finans şirketi Mastercard, 2018 verilerine dayanarak dünya çapında "en fazla yabancı ziyaretçi alan şehirler 2019" indeksine göre Türkiye'den İstanbul 8. ve Antalya 10. sırada yer aldı. Mutlaka bu hepimizin göğsünü kabarttı.
Gelen turist, eğer kültür turizmi için geliyorsa mutlaka İstanbul, Göbeklitepe, Efes, Pamukkale, Kapadokya, Bursa, Safranbolu, Kastamonu, Konya, Ankara , Edirne, Gaziantep, Çanakkale, Van, Antakya ve Antalya'nın içinde olduğu yerler görülebilir.
Eğer deniz, güneş, kum için geliyorsa turistimiz; Akdeniz'de her yer Ege kıyıları diyebilirim.
Şayet gelen turist Ortadoğu coğrafyasındansa İstanbul'dan sonra Bursa, Antalya, Karadeniz, Adalar çok sevilebiliyor.
Bunun dışında eğer gelen turist dini turizm için geliyorsa Antakya, Kapadokya, Trabzon, Efes, Selçuk ve İstanbul daha popüler olabiliyor. Yine mavi yolculuğu tercih edebilecek bir turist grubu da yabana atılmayacak kadar çok.
Benim en büyük tavsiyem bizim Türkiye'de her yerimiz çok güzel ve özel. Ancak, gelecek turistin ne için geldiğini iyi bilir ve ona uygun alternatifini sunarsak çok daha iyi tanıtım yaparken çok daha fazla memnuniyet sağlamış oluruz.
Spesifik olarak bir soru sorarsanız da memnuniyetle cevap vermekten onur duyarım.