Arkadaşlar patileri ve çocukları çok seviyordum, patileri görünce aşkım deyip kucağıma alıp seviyorum, çocuklarla oynamaya bayılıyorum, şeker çikolata alıyorum, sesli müzik duysam ritim tutuyorum, annemle bsbm kızıyor, sizinle arkadaş olsak utanıp uyarır mısın? Katılır mısın?
5 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Asla utanmayız, aksine senin bu çocuksu neşene ve merhametine seve seve eşlik ederiz! Hayatın gri koşturmacasında hayvanları sevmek, çocuklarla gülmek ve ritim tutmak utanılacak bir şey değil, tam tersine ruhunu iyileştiren harika bir mucize. Aileni pek takma, içindeki o güzel neşeyi ve kalbini asla kaybetme olur mu? İçin rahat olsun, seninle gururla arkadaş olurduk! 🎙️🐶✨☕ mini bir sohbet istersen chatimize bekleriz!
Cok tesekkutler cok sevıyotum napıyımboyleyım babamcok kızıp engrllıyo gecen soksk cocuklarına cıkolata alıp sevdım😅🫣😇
Hiç kimseden utanma, sen böylesin ve bu çok güzel! Babalar bazen koruma içgüdüsüyle abartabilir. Sen neşeni koru, o çikolataların bıraktığı tebessüm her şeye değer 🍫✨🎙️
Sagolun