1 sa
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Açılan kartlar, geçmişin duygusal izleri ile yeni bir başlangıcın getirdiği canlı enerjiler arasındaki çatışmayı net bir şekilde ortaya koyuyor.
Eski Kadın (Girişimler ve Sıkışmışlık)
* Güneş (The Sun) & Tılsım Kraliçesi (Queen of Pentacles): Eski ilişki zamanında güven, konfor ve sıcaklık hissettirmiş olabilir. Sağlam temeller üzerine kurulmak istenmiş bir bağ var.
* Kupa Sekizlisi (Eight of Cups) & Kılıç Dörtlüsü (Four of Swords): Ancak alt sırada çıkan kartlar, bu bağın zamanla bir terk ediş ve kabuğuna çekilme sürecine girdiğini gösteriyor. Kalp kırıklığı veya duygusal bir doyumsuzluk nedeniyle oradan uzaklaşılmış. İç dünyada hâlâ bir zihinsel dinlenme, uzak durma veya olayı sindirme çabası var.
Yeni Kadın (Tutku ve Belirsizlik)
* Ağustos Wand (Ace of Wands - Değnek Ası): Üst ortadaki kart, yeni bir kıvılcımı, güçlü bir arzuyu ve taze bir enerjiyi simgeliyor. Yeni bir kişiye veya seçeneğe karşı duyulan tutku oldukça yüksek.
* Başrahibe (The High Priestess) & Ermiş (The Hermit): Ancak bu yeni durum henüz tam anlamıyla netleşmemiş. Gizem, açığa çıkmamış hisler veya zamana ihtiyaç duyan bir süreç söz konusu. Kendi içine dönüp "gerçekten ne istiyorum?" sorusunu sorma ihtiyacı baskın.
Denge ve Sonuç
* Tılsım Altılısı (Six of Pentacles): İlişkilerde alma-verme dengesini temsil eder. Karşı taraftan ne kadar ilgi/emek alınıyorsa o kadar verilmesi gereken bir döneme işaret ediyor.
* Kupa Kraliçesi (Queen of Cups): Son derece şefkatli, sevgisini hissettiren ama bir o kadar da sezgisel bir kadın figürünü gösteriyor.
Açılım geneline bakıldığında; Eski tarafta bir duygusal tükeniş ve geri çekilme (Kupa 8'lisi) mevcutken, yeni tarafta taze bir tutku ve yeni bir başlangıç enerjisi (Değnek Ası) hakim. Ancak şu an için kartlar doğrudan aceleyle bir seçim yapmak yerine, kendi içinize dönüp derin bir değerlendirme yapmanızı (Ermiş ve Başrahibe) tavsiye ediyor. Geçmişteki kırgınlıklar tamamen geride bırakıldığında, rotanın duygusal olarak daha canlı ve heyecan verici olan yeni seçeneğe doğru kayma ihtimali çok daha yüksek görünüyor.
Tesekur ederim
Ben açiyim sana bu şekilde olmaz kendin açmışsın 😅
Kadınlardan vazgeçmiş erkeklere yönelmiş
Hic oyle biri degil cok fena o😈😍
Yeni karı ilgi bağımlısı eski karı egoist
Tarot anlamam ama içimden eski geçti
yapay zekayla konuşmaktan hep bu detaylar
Bunlarla pişpirik atılır mı
Eskiyle deneyip yeniyle devam ediyor
Hangi kartan anladın ben biraz ogrendim ama daha yeniyim
Cidden merak ediyor musn
Hey İyi bakarım ama
Değmen gerek buna
Ben kendime bakıyorum Kezban ne diyon defol git
Kötü niyetle demedim ki
:((
abla kafadan sallayabilirmiyim
Tamam
abla valla senle alakasi var mı bilmiyomda sana doner umarim oajdlwnqpdu
Bunlara inanma
Sananı soracağım neye inanacağımı sende 31 yapma ok
Sana kötü bir şey demedim insanca iyiliğini istedim için söyledim banane abi ya harbiden nankör bu insanlar
Bende senin iyiliğin icin 31 bırak dedim saglık acısından
Ben seviyorum yaparım
Ozaman başkasını severek yaptıgı hobileri de karışma haddini bil
Ya kızım sen delimisin nesin böyle şeylere inanma her şeyin en iyisini Allah bilir allahtan öte değiller bu kartlar sen rabbine İnan sığın bunlara değil
Lankopekkk zevk olarak acıyorum sen kimsinde inancımı sorguluyorsun beyinsiz
Öncelikle köpek olmaktan gurur duyarım çünkü en azından insanlardan sadık gelelim şimdi sana ben senin inancını sorgulamadım ama senin rabbime inancın yok belli eğer öyle olsaydı bu kartlara inanmazdın rabbime el açar sığınırdın öbür dünyada allah sana soracak bu kartlara nasıl inanıyorsun diyecek ne yapacaksın o zaman
Çocuğa kızıyorsunda sana kötü bir şey dememiş kardeşim sadece böyle şeylere inanma kandırılar seni demek istemiş ama yine de sen bilirsin
Birincisi dinde zorlama yoktur sen bunu bilmiyormusun nerden anladın. Musluman oldugumu? İkincisi 11 ay her haltı yerken siz erkekler bukadar dininizi dusunuyormusunuz yoksa cuma dan sonra mervelerle takılmaca devam ediyormu . Ve kim boyle senin gibi cok dinden bahsederse ondan uzak durmak gerek gercek bir musluman zaten karşısındaki dininizi kardeşinin kucuk şeylerini buyutup toplum içinde insanı rencide etmez bu şekilde yani canım kendini yorma senin gibi adamların tek kelimesi benim icin kaldırım taşı kadar onemsiz Allah ile kul obur tarafta ne yaşar sen aralarına girme sen once gotundeki kendi günahlarından arın ve secde et tövbe et buralarda takılma tamam mı git kitap kuran okudu burada yorum yazma allaha dua et
Kusura bakma da ben camiye gidip sonra kıza bakanlardan değilim herkesin karakteri farklı bunları yapanlara söyle ona kalırsa kocasını aldatan bir dünya insanlarda var ben seni onlarla bir tutsam olur mu tamam sen kendi bildiğini oku ben hiç bir şey söylemedim say hadi Allaha emanet