Bir yanda eşim diğer yanda eski sevgilim?

Merhabalar, ben bir senelik evliyim çocukluk arkadaşımla evlendim o çok iyi bir insan ve çocukluktan itibaren sadece beni sevdi hayatında kimse olmadı. Benimse oldu. Eşimle evlenmeden önce 3 yıllık bir ilişkim vardı o zamanlar eşimde bunu biliyordu. Sevgilimi seviyordum o da beni ama yaşın verdiği şeyler onun gelecek kaygısı vs ferken son zamanlarda iyi gitmedi ve ben ondan ayrıldım. Severek ayrılmıştım unutabileceğimi düşünüyordum o ise ayrılmamıza rağmen pes etmedi sürekli peşimdeydi. Bu süreçte şu andaki eşim hep yanımda oldu ve hala beni sevdiğini evlenmek istediğini falan söylüyordu ben kendisine ben seninle mutlu olamam ben mutlu olmazsam sende olmazsın sana aşık değilim diyordum o da bana beni çok sevdiğini ve mutlu edeceğini söyledi zaman geçti ve onu kabul ettim. 1 yıl nişanlı kaldık 1 yıldır da evliyiz. Eşimle sohbet ermemde günü geçirmem de hiç bir sorun yok gün bi şekilde akıyor ama içimde ona karşı bi tutku heyecan coşkulu bi sevgi yok. İlişkideki potansiyelimi tam olarak yaşayamıyorum. Ve evliliğin 4. ayından itibaren neredeyse her ay eşime mutlu olmadığımı bi şeylerin eksik olduğunu söylüyorum kendisi düzelteceğini söylüyor ama ortada bi şey yok (evlilik yıldönümümüzü bile kutlamadı). Derken iki hafta önce eski sevgilimle karşılaştık ve ben kendimi tutamayıp ağladım çünkü onu unutamamıştım ve evliliğimde dahi sürekli aklımdaydı profiline vs da giriyordum (eşimde görüyormuş girdiğimi) konuşmadık tabiki. Ben yine profiline baktım bi hikayesini açtım o da bunu görmüş bana mesaj attı sen evli değil misin vs diye konuşmaya başladık. Beni hala beklediğini o zamanlar çok yanlışlar yaptığını bugün boşanırsam benimle evleneceğini unutamadığını söyledi. Eşime anlattım bunları ama boşanmak istemiyor onunla olursam benim hayatımın çok kötü olacağını kendisinin çok üzüleceğini bi başkasıyla asla yapamayacağını kendine zarar vereceğini falan söylüyor. Bu evliliğe devam etmeli miyim bilmiyorum duygularım karmakarışık.

Bir yanda eşim diğer yanda eski sevgilim?