8 ay önce önce sevdiğim kişiyle nişan attım daha dogrusu o beni birakti bende inatla sevmediğim biriyle evlendim eşim bunu biliyor onu sevmediğimi baskasini sevdigimi ve bu halde benden cocuk istiyor şiddet uyguluyor artik dayanamiyorum bunu bile bile benimle evlenmişti kendisinin bir ilişkisi varmiş yakaladim bu bile boşanmaya yeterli bir sebep ama aileler istemiyor eşimle akraba sayiliriz eniştemin kardeşi oluyor ve maddi durumlari cok iyi bu yuzden ailem bosandirmiyor 2 senedir bana aşikti cok kez istedi ben istemedim evlenirkende sevmedigimi soyledim yinede istedi simdi yeni yeni instagramdan eski sevgilimle konuşuyoruz cok aci cekmisti benim evlendigimi duyunca suanda sehir farkimiz var onunla ama kac gel benim yanima seviyorsan yaparsın diyor sizce ne yapmaliyim esimi bosayip sevdigim adamin yaninami gideyim cektirdigim aci yuzunden intikam alma olasılığı var ama onu cok ozledim bir kez dahi olsa gormek istiyorum hala aci cekiyorum?
Cevabın nedir?
Çok özel ve zor bir konu. Öncelikle evli bir bayansınız. Bu kenarda dursun. Aşka gelince, neden böyle yaptınız evlendiniz demenin bir anlamı yok olan olmuş. Ama eski sevgilinizi çok üzmüş olmalısınız. Sizden intikam alabilir mi? Yani eşinizden ayrılsanız size olmaz diyebilir mi? bunun farkına iyi varın. Burda hepsinden çok dikkatimi çeken konu şiddet oldu. Eşiniz sizi seviyor öyle diyorsunuz o ısrar etmiş hatta. Ve sizin onu sevmediğinizi biliyor, bu onu şiddete yönlendiriyor olabilir mi? Bir kere hiçbir şekilde bir kadına şiddet uygun değil. Ama sizin onu sevmemeniz ve eskiyi unutmamanız, onu bırakacağınız korkusu, onun psikolojisini etkileyip buna itiyor olabilir. İkisi arasında tercih meselesi ise, unutmayın evlisiniz, şiddetli geçimsizlik, şiddet uygulama gibi nedenlerden boşanabilirsiniz. Bu doğal hakkınız ki şiddete çok karşı bir insan olduğum için buna devam ederse eski sevgiliniz olmasa bile bu acıya katlanmamanızı öneririm. Direk boşamak da değil. Onunla, eşinizle konuşarak bundan rahatsızım istemiyorum diyerek, ya da ailenizden yardım alarak bunu çözebilirsiniz. Diyelim ki boşandınız, nişanlıyken sizden ayrılmış birisi, evlenmiş boşanmış bir halde olan birisiyle evlenir mi? Yani eski sevgiliniz sizi ister mi? Açıkçası ortada kalırsanız eski sevgilinize gittiğiniz için ailenizde yadırgayabilir. Tek başınıza kalma ihtimaliniz var. Eğer bitirecekseniz bunu eski sevgilinize değil, mutlu olup olmamanıza bağlayın. Evlilik mutlu olunması gereken ve bir ömür aynı evde hayatını geçiren insanlardan oluşan bir kurumdur. Yani eskiye dönmeseniz bile, gerçekten mutlu olacağınıza inanmıyorsanız o zaman kendiniz için bitirebilirsiniz. Maddiyat, para emin olun bir yere kadar altında son model araba ama kırık mutsuz bir kadın mı yoksa orta halli mutlu mu? Tüm bu sorulara yanıt içiniz, sevdiğimiz insanlar bizi terkedebiliyor, biz tek başımıza ne kadar güçlüyüz? Bütün her şeyi düşünmeden boşanma lafı etmeyin eşinize, burdayız yine yardımcı oluruz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle hareket ediyor olman yakın zamanda büyük problemler yaşamana neden olabilir. Haklı iken haksızmış gibi muamele görüyor olmakta çok can yakıcı olmalı. Bana sorarsan Kendi ailene olanı biteni anlat..! (Başkasını sevdiğini demiyorum heee) eşinden şiddet gördüğünü, seni başkasıyla aldattığını v. s ne varsa paylaş. Hala kolaylık göstermiyorlarsa burası hukuk devleti ekseninde kimseye ihtiyacın yok. Git ver mahkemeye ne olacaksa olsun bitsin 😉 bu arada yapmaman gereken tek bişey var oda eski sevgilinle görüşmemek. Mahkeme sürecinde karşına çıkarsa herşeyin berbat olmasına neden olabilir
00 Yorumla
+1 yılAileni ön plana atarak kendini aklamaya çalışma. Bütün hata tamamen senin. Evlilik başlı başına ciddi bir kurumdur ve orada hayat arkadaşı olacağını düşündüğün kişi işe bir birlikteliğe imza atarsın. (Normal şartlarda) Ama sen ne kurumun ciddiyetini ne de şu an ki durumun ciddiyetini anlamışsın. Öncelikle sevmediğin ve kaçmayı düşündüğüne göre hiç saygı duymadığın bir adamla en az 2 sene aynı evde yaşamış, aynıyatağı paylaşmış bir kadınsın. Şimdi de onun ilişkisini yakalamış, üstelik sana şiddet kullanan sosyopat ile haka " ailem izin vermiyor" adı altında para yüzünden hala birliktesin. Hiç aileni öne sürme. Senin aklın, fikrin, iraden yok mu? Başına silah mı dayıyorlar boşanmayacaksın diye? Bu senin hayatın ama sen senin hayatını başkalarının yaşamasına izin veriyorsun en kötüsü bunun sorumluluğunu almak yerine kaçıp gitmeyi düşünüyorsun.
Hadi diyelim ki kaçtın. Unutma ki kaçtığın kişi eski sevgilin. Uğruna inat edip başkasıyla evlendiğin, seni terk eden biri. Ne malum yine terk etmeyeceği? O zaman ne ailen olur yanında ne de başka biri. Bunları da düşün.20 Yorumla
+1 yılHata yapmışsın madem böyle zorluklar yaşatıyor eşin sana oturup konuşmayla da düzelmezler sen kanunlara uy en iyisi boşanmayı dene büyük konuşamam evli değilim kararı sen verirsin ama eski sevgilin için demiyorum bunu eşin sana acı çektiriyor bence üzülmemeye bak en iyisi bikere yaşıyorsun zaten en azından iatediğin gibi yaşa 😊
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
36Cevap
+1 yılDurumuna çok ama çok üzüldüm, kocanın, eniştenin kardeşi olması aileler açısından iyi bir durum olmamış boşanma süreci olarak. Ama yinede insanlar bunu kabullenir giderler. Bu şartlar altında yaşam gerçekten zor. Peki sana şiddet uygulamasının sebebi sadece çocuk mu? / Ayrıca, diyelim ki boşandın. Diğer kişiye gitmen çok ama çok tehlikeli bir durum. Kavuşmayın demem lakin sakın ama sakın alıp başını gitme. Boşanmış olduğun zaman o seninle iletişime devam ediyor halde olacakya. Gel babamdan beni iste ailenle de. Düğün yaparsın yapmazsın o ayrı bir konu. Ama aileler içinde isteme söz nişan durumları ve nikah durumları olmalı. Böyle olursa senin için çok iyi olur diğer türlü hayatın zehir olur. Şimdi sen yaralı değil ağır yaralısın. Tam bu aşamada sevdiğin adamla iletişim kuruluyor bu sendeki ruhsal ve bedensel yokluğu telafi edebilme isteği doğuruyor buna göre hormon salgılanıyor. bir nevi sevdiğin adam fırsat değerlendiriyor. Ama unutma ki, bu değerlendirmenin sonucu çok kötü olabilir, senin içinde bedeli değil bedelleri çok ama çok ağır olur.
00 YorumlaBı Karadeniz atasözü vardır.
Sevdiğine evlenmemiş an evlendiğini seveceksin...
Böyle bir şeye girme. Sen baskası için terk edersen bir gün sende bir başkası için terkedilirsin..
Bence böyle cahil işlere girme. sana ne annen sahip çıkar ne baban ne yakınların.
Çünkü başkasının nikahı altında başkası ile kaçıyorum?
Nişanlın parmaginda senin yüzüğün varken seni kenara atip seninki etmekten vazgecmiste. başkasının nikahı altında başka adama ait olan kadinimi kendine karı edecek?
Cahil. olma. bence tovbe Allah'a sigin onkisi ile alakalı seç..
Çok pişman olursun01 Yorumla- +1 yıl
Amin
+1 yıleski sevgilin sen evlenmeden önce adam olsaydı seni başkasına birakmasaydi sen evlenince mi aklına geliyor seni sevdiği sen bunu hiç mi düşünmüyorsun? yağmurdan kaçmak için dokuya yakalanma hayatını çıkmaza sokarsin, esinde mide yok olsa evlenmezdi bir arkadaş tavsiyesi kaçma sakin hayatını çıkmaza sokma hakliyken haksız olma sakın kimsenin saygısı kalmaz akılsız erkeklerin seviyorum leeeeen anlayışlarına kapılıp hayatını çıkılmaz bir hale sokma evliliğinin içinde kendine ait bir dünya kur kendine bu sadece sana ait bir dünya olsun bosanmayacaksan sana önerim budur.
00 YorumlaBiz de eşimle zorluk çektik nışanlıyken benim ailemin istekleri bitmedi onun ailesi yapmak istemedi bizde iki tarafı dinlemedik kendi gücümüzün yettiği kadarıyla yaptık iki tarafada karışırlarsa bir daha görüşmeyecegimizi söyledik kendi hayatımıza mudahale ettirmedik. Sen annene uyup çocuğu sıkıştırırsan bırakıp gider. Seven adam sevdiği kadının mutluluğunu ister bence sen kocanı boşama kocanla iyi olmaya bak bu bir intikam bile olabilir.
24 Yorumla- +1 yıl
Benim çok iyi tanıdığım birinede böyle oldu kız kocasına çok kötü davranıyodu haliyle kocası koza bagrıp çagrıyodu bu yuvada hızur yoktu eski sevgilisiyle konuşup buluşuyolardı oğlan ben seni her zaman severim beklerim diyomuş arkadaşım boşandı dövüyo bagrıyo dayanamıyorum diye eski sevgiliside ben dul bir insanla evlenemem yakışık kalmaz dedi düşün yani
- +1 yıl
Senin gibi düșünen bayanlarin çogalmasi dilegiyle 🙏
- +1 yıl
O zaten oylede ben onun icin demedim nisanliyken ailelerin biseyler isteme olayi icin dedim diger konu zaten konusulmYa degmez
+1 yılEvlisin ve eski sevgilinle konusuyorsun 🤔 șiddet goruyorum filan yapma burda hicbir sekilde yaptigini temize cikarmaz adam sevmis seni okadar, sen hala seni birakan kisiyi dusunmussun, simdide sana yani evli bir kadina yavsiyor tekrar bence sen kocandan bosan ondan sonra ne yaparsan yap
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıleski sevgiliye döner misin dönmez misin bilmiyorum ama kesinlikle şiddet gördüğün bir ilişkinin içerisinde durmamalısın. dahası eşine şiddet gösteren ve aldatan bir erkekten çocuk yapmamalısın.. sakın ama sakın kendini ezdirme.. ailene gelince onların bu tavrı çok anlamsız sırf maddi durumu iyi diye kızlarının eziyet çekmesine nasıl müsade ederler dahası kurtulması hususunda nasıl müdahil olmazlar..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendi düşen ağlamaz. ... eeee evlisin süz olarakmi evlendi tabiki çocuk isteyecek. ... bosanabilrsen boşan ama eski sevgiline kacman yanlış. ... hata üstüne hata yapacaksın. .. Yağmurdan kaçarken doluya tutulma. ... gerçekten evli ken kaçmak senin geleceğini mafedebilir... boşan yine eskisile birlikte olursan ol evleniyorsan evlen
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı. Eski sevgiliden önce evli olduğunu unutma. Evliliğinin gerçekten yürümeyeceğine inanıyorsan boşanma davanı aç. Eşinin ilişkisini kanıtlarsan hemen boşanırsın zaten. Bu arada eski sevgilin veya bir başkası kimse ile görüşme. Boşandıktan sonra ister eski sevgilini istersen başka bir erkeği hayatına al. Boşanmadan bu tür şeylere kalkışırsan büyük ihtimalle ortaya çıkacaktır ve işler çok daha karmaşık hal alır.
00 Yorumlaİlk hamleyi ondan bekle sakın boşanma kocanla aranı düzeltmeye çalış tabıkı karşılıklı olarak oda bir sirkwlensin sen bir kendinize gelin cocugunuz yoksa eger bu asamada yapnayın derim çünkü cocuga yazık olur gunahınızı o ceker cocukla konuş bir iki güven testıne tabi tut bakalım ne yapacak esinide toparlamaya calış bakalım ne olacak ondan sonrasını daha sonra düşünürsün bence fikrim bu
00 Yorumla
+1 yılBir inat uğruna kaç kişiyi harcamışsın. Kusura bakma ama şu hikayeni masum göremiyorum başlattırmayın aşkınıza bütün pisliklerinizi aşkla kapatıyorsunuz.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Erkek arkadasinda karakter olsa evli bir kadina yavsamaz.
Sizler nasil insanlarsiniz ya kucucuk dunyalariniz ahlaksizlikla dolu.30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 730 cevap paylaştı. çocuk yapma sakın sonra bize yük oluyo biz bakıyoruz ya da sokakta ölüyolar. sana gelince ıssız bir adaya gidip kaybol. hayat aşk sevgi falan sana fazla altından kalkamazsın.
00 Yorumla
+1 yılBazı şeyleri de bile bile yapıyorsunuz kendi düşen ağlamazmış şimdi ne denir bilinmez çocuk yapma o kesin.
02 Yorumla- +1 yıl
bosanma dilekcemi isleme koyduruyorum bugun rahatladim ohh be
- +1 yıl
Hakkinda en hayirlisi olsun bacim
Senin amacın belliymis sevgiyi tercih etmemissin parayı tercih etmissin ve paranın mutluluk ve huzur getirmediği geçte olsa anlamissindir sanırım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Durum çok kötü. Nasıl öyle birşey yaptın aklım almıyor. şu an ne yapsan ne etsen bilemedim.
14 Yorumla- +1 yıl
hirsimin ve ailemin kurbani oldum herseyin sorumlusu annemdir allah cezasini versin sevdigimde onun yuzunden ayrildi benden onun yuzunden bu adamla evliyim
- +1 yıl
%100 haklı olsanda bela okuma. Olan olmuş şu an atacağın adımları 10 kere düşünerek at. Ayrıldın sevdiğine gittin. Tüm olumsuzlukları düşün. Ayrılmadın yine tüm olumsuzlukları düşün. Tart bunları objektif olarak fevri davranma. Çünkü atacağın her adımın sorumlusu sen olacaksın. Sevdiğine döndün olmaz da oldu diyelim yapamadınız birşey oldu ne yapacaksın? Kendi ayaklarının üzerinde durabileceğinden emin ol. Başkasına muhtaç olarak yürümez.
- +1 yıl
şöyle bir kozum var laptopuma esimin beni aldattigina dair mesajlasmalari resimleri var bunlari mahkemede kullanarak hem tazmimat hem nafaka talebinde buluncam kendimi garanti altina alcam sehir disina gidecem zaten durusma gününe kadar esimin yuzunu görmeyecem
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılKır dizini otur aşağı herkes kocasını severek mı evleniyor
26 Yorumla- +1 yıl
bu nasil bir görüş ya ahahah sevmeyerek evlenilir ama sevmeyerek devam edilemez o adam olsaydi boyle düşünmezdim belki farkindamisjniz beni dovuyor aldatiyor diyorum?
- +1 yıl
Senden kaynaklıdir bu biraz olsun senden bir ışık görseydi yapmazdı bunu suç karşılıklıdir tek taraflı olmaz
- +1 yıl
ciddi ciddi cariye kole ruhlu bir yobazsin
- +1 yıl
Senin gibi olmaktan o daha iyi biliyormusun ama öyle de değilim 😄ben ihanete karşıyım ve sen git gide o yolda o. r.. pu olma yolunda ilerliyorsun
- +1 yıl
ışık gormuyorsa boşanır ona dövme hakkını kim veriyor sen neyin kafası fason nasıl kadınsın ki kadın profilinde bir erkeksin sen
- +1 yıl
Evli bir kadin hala baskasini seviyor ve onunla konusuyorken hersey norma 🤔 siddeti kimse savunmaz ama bunun yaninda daha masum
bu ne ya siz evlilikleri iyice cocuk oyuncagina cevirdiniz inatla evlendim ne demek oyun mu oynuyorsun bu nasil bir midesizliktir
00 Yorumla
+1 yılYoo ne alaka. Ben bazen 5 te bile whatsaba giriyorum. Kimseyle konuatugum da yok. Kızı stolklayıp çıkıyorum
00 YorumlaKaçma ama boşan git derim döven adamdan hayır mı gelir
01 Yorumla- +1 yıl
bosanma davasini acicam ama once ondan ayri yasamaliyim
+1 yılsiddet diyosun siddet? Bosanmak icin aldatmasi bile sebep ne demek? Siddet hepsinden once gelir. Bosan ve hayatini yasa.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltv de gördüğünüz karıısnı bıçakladı/kocasının pispisini kesti. sevgilisiyle bir olup kocasının öldürüp gömdü vs vs vs haberleri nin iç yüzünü anlatmışsın resmen tebrikler.
10 YorumlaHayatın kaymak üzere haberin olsun. Madem bu adama karı olmayacaktın niye evlendin?
10 YorumlaUmarım büyürsün ve Evlilik kurumunun getirdiği sorumlukların farkına varırsın...
00 YorumlaŞiddet gördüğün için ve aldattığı için boşan ama eski sevgiline dönmemeni tavsiye ederim.
00 YorumlaGercekten ama gercekten üzülüyormmya niye böylesin ya niye başlatma sevdiğin adamdan bir yerdensn kalkıp daha adamn yanında eskiye dönüyorsun bu insanlık niye böyle çok çok yazık ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntıli bir iş
İlk önce boşanman gerek
Sonra gidersin digerine00 Yorumla
+1 yılbir insan sevmediği bir adamla nasıl evlenir aklım almıyor.
00 Yorumlaİnsan inat yüzünden başkasıyla evlenir mi yapmayın böyle şeyler başka şekilde de intikam alabilirdin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. siz nasıl insansınız ya ne kadar namussuzca öğğğğ Çok kötüsün tek kelimeyle
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen delimisin ya sakın öyle bir hata yapma. Kocan var ailen var eski sevgilin eskide kaldı keşke bidaha onunla konuşmasaydın
15 Yorumla- +1 yıl
eski sevgilimi hic unutmadim zaten ona inadina evlendim aci cektirdim bosanmayi düşünüyorum artik
Cevap sahibi+1 yılBoşanırsan hiç bir zaman mutlu olamayacaksın eski sevgilinin seni mutlu edeceği de garanti drğil ama sen bilirsin
- +1 yıl
suandaki beni mutlu ediyormu hayir ondan bosanmak her sekilde mutlu edecek eski sevgilimin varligi yeter bir mesajiyla bile mutlu oluyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman boşan öyle git
+1 yılsakına öyle birşey yapma..
gerekiyorsa eşini bırak ama ona da dönme..00 YorumlaNe olursa olsun yakışık almaz esin o nikah bağı var gadasi bosan ne yapar san yap
02 Yorumla- +1 yıl
o nikahta sona erecek sonucta bosayacak zorunda çünkü
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbi bu neyin kafası nereden tutsan elinde kalır cinsten. Brezilya dizisi mi çekiyorsu arkadaşım bu nasıl bur düşünce yapısı pes.
00 Yorumla
+1 yılBoşanmak senin kararın ancak eskisine gidersen pişman olursun. Ve kötü gözle bakarlar
00 YorumlaTroll oldugunu umuyorum. Degilsen eger.. neyse
12 Yorumla- +1 yıl
sen ne hakla elestirebilirsin beni esimi sevmiyorum oda sevmedigimi bilerek evlendi ayrica bir iliskisi var umrumdami degil sahsen sevmiyorum bana yaklasmasina dahi tahamul edemiyorum bosancam zaten
- +1 yıl
Okuyabilmek faydalidir.. Ben seni elestirmedim elestirsem kocan la iliskini degil aklini elestirirdim.. sevmedigin bir adamla evlenirken kullanmadigin aklini simdi seni sevmeyen bir adamin yanina kacmak isteyerek yine kullanmiyon.. ama senin hayatin senin katlanmak zorunda oldugun secimlerinin sonuclari;)
+1 yılBir kere bırakan bir daha bırakır asla guvenme
02 Yorumla- +1 yıl
ailem yuzunden birakmisti grurunu kirdilar hep bisey istediler cok durumu iyi degildi elinden geldigini yapıyordu yinede ve arkasinda kimse yoktu ezilmeye tahammül edemeyip ayrildi
- +1 yıl
Ama Şu an evli bir kadınsın. Seni ne kadar haketmesede böyle birşey yapman uygun değil. Kocan sonuçta. Kaldı ki evlendigin için hırs yapmista olabilir. İntikam için çağırıyor olabilir. Kimseye guvenme.
+1 yılKendine yazık etmişsin
01 Yorumla- +1 yıl
ailem yuzunden bana yazik eden ailem oldu en kucuk hakkimi helal etmiyorum
Çok sıkıntılı bir durum kardeşim çok üzüldüm.
08 Yorumla- +1 yıl
kalbimin sesini dinlersem sikintim bitecek insallab
- +1 yıl
Sen tercihini eski sevgilinden yana kullanmışsın şu an kalbin ile hareket ediyorsun ve istemeyerek şu an sende eşini aldatmış oluyorsun bariz kpnuşuyprum diyorsun evet konuşabilirsin ama ne şekilde kpnıştugun önemli asla evli oldugunu unutma ve unutmaki kalbinle hareket edersen saglıklı karar veremezsin! Önce sakinleşip mantıklı hareket etmen lagzım kardeşim.
- +1 yıl
ben onu madde manevi sikecem onun bana vurması onemsiz hahah ilkim bile eski sevgilimdi kendi yalvardi bana ve terk edince yine kopek hbi yalvarcak eski sevgilimle ailem ayirdi bizi evlenmemede ailem sebep oldu ailemide silip atcam
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılgit gör seviş geri gel kocanın yanına!
02 Yorumla- +1 yıl
kes ya
- +1 yıl
allah cezanı verir umarım!
sevdigim imsan nekadr dogru
00 YorumlaSevdiğine böylemi yapar seven 🤨
00 Yorumla
+1 yılsizin gibi kizlardan Allah beni korusun.
00 Yorumla
+1 yılİşte o inat senin tarafına böyle kaçar işte
20 Yorumla
+1 yılAllah belasini veriyor haberi yok 😊
10 YorumlaAbbbaaa la bu hikaye filmlerde yok
04 Yorumla- +1 yıl
filmlerden daha cok entrika var benim hayatimda
- +1 yıl
spirale bile guvenmeyerek dogum kontrol aliyorum mumkun değil beni hamile birakamaz
+1 yılSevgilim yok görüntü yetersiz
00 YorumlaEsini sevmiyorsan ayril baskasina kacma
04 Yorumla- +1 yıl
ayrilarak kacicam
- +1 yıl
evet
+1 yılboşanmadan yapma
04 Yorumla- +1 yıl
o bosanmadan yapiyor ama bu evlilik benim icin sadece kagit ustunde
- +1 yıl
kanıtın varsa davada donuna kadar alırsın ama onun kanıtı varsa boşanırken bir halt alamazsın
- +1 yıl
kanıtım var evet mesajlasmalari ve resimleri var zaten bu donelerle davami acacam ve tazminat alirim yuksek ihtimalle
- +1 yıl
o yüzden kendin bir şey yapmadan boşan
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılsana kalmış ama o da seni kabul etmez
01 Yorumla- +1 yıl
o beni hala istedigini söylüyor hala seviyor aci cekiyor biliyorum ağlıyor
Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Boşa öyle yap ama iyi düşün
00 Yorumla
+1 yılGeçer geçecek...
00 YorumlaEşin
10 Yorumlaeskisi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılfark çok mu
00 Yorumla
Devamını Gör(39)