Eski baldız yeni nişanlım, eski sözlüm yeni baldızım?

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Bu durumu hepinizin hoş karşılamayacagını biliyorum ama sizden anlayış ve çözüm önerileri bekliyorum. Lütfen linç etmek yerine empati kurmaya çalışın.

4 yıllık ilişkimiz olan büşra ile ciddi bi yola girmeye karar vererek söz kesmiştik. Hep ilk günki kadar taze ve hevesliydik ilişkimizde. Ama gittikçe kopmalar başladı ve kendisini aldattıgım iftirası atarak sözü attı. Onun tarafından çok fazla küfüre ve hakarete maruz kaldım. Ama yine 4 yıl emek verdigim bi ilişkinin bi aldatma iftirası yüzünden bitmesine gönlüm elvermedi. Büşrayı geri kazanmak için sürekli evine gitmeye başladım, nerdeyse kamp kurdum denebilir. Annesiyle bile konuştum aracı olmasını istedim, durumu anlattım, kızınız aldatmayı bahane ederek bu işi bitirmek istiyor dedim. Böyle bahaneler kullanmak yerine bana gerçegi söylesin dedim. Gönlünde başka biri varsa anlatsın peşini bırakırım dedim. Daha sonra bu gitgeller yüzünden bigün onun kızkardeşi yani benimde baldızım olacak kişi hümeyra bana posta koydu, ayakkabı fırlattı mahallenin ortasında ve beni tehdit etti. Geri vites yapmadıgım için beni kafaya taktı ve sürekli fake hesaplar açıp (o oldugundan eminim) küfürler edip engelliyodu. Daha sonra bigün yine fake hesaptan yazarak beni bi avmdeki kafeye çagırdı gel meseleyi çözelim diye. İlk başta korktugum için gitmek istemedim bunlar benim agzımı yüzümü dagıtcaklar bırakıyım diye düşündüm. Ama gitmezsem çok fena dile düşecektim hem avm oldugu için kalabalık yer güven verdi bana sonradan. Gitmeye karar verdim ve hümeyra ile buluştuk. Hiç öyle sinirli filan degildi, kalkıp elimi sıktı, bende baya rahatladım gerginligim gitti. Sonra konuşmaya başladık biten ilişkim hakkında. Nerdeyse 2 saat aralıksız konuştuk. Sonuç olarak kendisi aşk itirafında bulundu, bu yüzden kardeşiyle ilişkimizin bitmesi için elinden geleni yaptıgını itiraf etti. Süphelerim vardı bununla ilgili ama dilime vurmuyodu. Ogün ona baya kızmıştım ama artık telafisi mümkün olmayan bi yola girdigimi farkettim. Ve 4 yılım neredeyse hiç olmuştu. Ondan beni ikna etmesini söyledim kabul etmem için. Ve etti de. Bu olaylar yaklaşık 2 sene önce oldu, şu an hümeyra ile ciddi bi ilişkimiz var. Ama sorun şu ki bu durumu aileye nasıl kabul ettirecegiz? İstemeye gitmek için nasıl bi ikna yöntemi kullanmalıyım? Büşra'ya ne demeliyiz? şu an hümeyra ile kafa yoruyoruz ama işin içinden çıkamıyoruz nolur yardım edin 🙏

Eski baldız yeni nişanlım, eski sözlüm yeni baldızım?