Eski sevgilim mi yeni sevgilim mi?

Arkadaşlar hepinize günaydın benim 5 yıllık bir birlikteliğim vardı 3 ay önce bitti. Aradan kısa bir sure sonra başka biriyle çıkmaya başldm ve eski sevgilim öğrenince baya kotu oldu bnmle konşmk istedi konşmdm sevgilim facesine ulaştı umursamdk , aradan 2 ay geçtikten sonra eski sevgilim faceden ekledi facenin şifresi sevgilimdeydi benim adıma konşmuş hala çok sevdiğini yazma daha sonra sevgilim numarasını istedi verdim telden baya kavga etmşlr küfür felan etmiş eski sevgilim birlikte olduğumuzu faln anlatmış. birlikte olduğumuzu anlsttgnı duyunca kalktm aradm küfürler ettim oda inkar etti daha sonra sizden kurtulmak için numaramı değiştrcm dedi bnde değstr dedim aradan 10 gün geçti tanmdgm bir numara beni aradı birde baktm eski sevgilim arama bahanesi de şu sevgilinle yuzleştir bn demedim numaras8nı ver arcm dedi vermdm ayrldgmzı söyledim 2 saat boyunca konuştk beni çok sevdiğini unutmdgnı söyledi hiç aldtmamştı beni en son ayrılk nedenimizi anlttı ben sürekli hediyeler istyrmuşum duşunmuyormuşum parası var mı yok mu diye hediye istenmez anlamı olmaz dedi bu yüzden uzaklşmş evet haklydı sürekli hediye isterdim. arkadaşlar simdi barşmk istyr gibi ama ondan sonra başka biriyle çıktgm için gururuna yedrp barşlm dymyr benden bekliyor gibi sizce 5 yıllık sevgilime donp kaldgmz yerden mi devam etsem yoksa ondan mı tekrar bklmlym
Eski sevgilim mi yeni sevgilim mi?