Çocuğunuz var ve ayrısınız. Eski eşinizle mi barışırsınız , aşık olduğunuz yeni kişi ile mi birlikte olursunuz?
Eski eş
Sevgili
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
çocuğun varsa eski eşinle konuşup anlaşmaya çalış düzelme oluyorsa yeni bir sayfa açın. yeni sevgili sadece cinsel ihtiyaç için seninle olacaktır. ilkinden sonra asla dikiş tutmaz diye düşünüyorum. ne sebeple ayrıldığına görede değişir
ayrılma sebepleri eften püften
baskası hayal kırıklıgı olursa?
Gelem, gideni aratırmış, sözünün en doğru kullanılması gerektiği yer işte bu konu.
Buyukler bildikleri varmis ki bunu demisler
Yani eşimle zaten bir şey bitmiş olmasaydı eski eş olmazdı. Sırf çocuk için mutsuz bir evliliği devam ettirmenin mantığı yok bence. Aşık olduğum kişi ile yoluma devam ederdim
Çocuk olmasa yeni biri diyebilirdim ama çocuk varsa, baba kontenjanından ötürü şans eski eştedir
katılıyorum :))
Cevap
25Cevap
Adı üstünde ESKİ eş. Mutlaka bir yanlışı olmuştur bana ki ayrılmışımdır. Eğer yanlış benden kaynakliysa geri dönme ihtimalim var ama, genelde tükürdüğünü yalayan biri değilim. Yeni birini bulur, hayatıma devam ederim.
Ben sevgili dedim ama ayrılma nedeniniz küçük bir şeyse eski eş.
Eski eş ten veya sevgiliden Yeni olmaz. Olsaydi ayrilik olmazdı zaten.
Nasil yani? İkisi de mi olmaz
Oluru olsaydı ayrılmazdık ayrıldığım kişiye niye geri döneyim ki 😊
Pisman olmus olabilir
Sen hiç bir kitabi iki kere okudun mu 😊
Evet okudum
Sonu değişti mi peki 😉
Son ayni ama biz burada kitaptan bahsetmiyoriz
Dediğim şeyin mantığını anlamadın mı ☺️
Ne için ayrıldınız onu söylerseniz daha tam detaylı bir cevap verebiliirm.
Sevgili. çünkü eski eş iyi olsa zaten ayrılmazdın. bence önüne bak. arkana değil.
Sevgilinin iyi oldugunu nerden bilecegiz
Bu karari kendin vermen lazim. icindeki sesi dinle. insanlari degil
Ne zor bir karar
İstihare yaptim
Anlayamadim
Bazen diyorum kziim kendi hayatina bak
Bazen de diyorum sen bir annesin cocuk var ortada ona gore bir jarar ver
Eskiden yeni olmaz, çocuğum varsa onunla ilgilenirim ikinci bir evlilik düşünmem çocuğum için..
Eş "eski" olmaya sebep olduysa yeni hayatimda eskiye yer vermem..
Adı üstünde eski. Çocuk olabilir ama eşten bahsediyoruz oda eski.
aşk geçici birşey bunu 40 yaşına gelip ogrenmemis bir insan sevgilisini sececektir tabi ama 50 sine geldiginde pişman olacak is işten geçmiş olacak.
6 ay sonra sevgili ile kardes gibiolunur. Cocuguma uvey baba getirmeli miyim yoksa oz babasi ile mi olmaliyim
yeterince sürünmüş erkekten daha güvenilir birşey yoktur bu hayatta. affet. hem çocuğun için, hemde vefa yani ne hata yaptıysa iyi günlerinizde oldu onları bir hatırlamanda çok fayda var.
Herkes ikinci bir sansi hak eder diyor ben anladim hataliyim affet ortada bir cocuk var cocuk anne babadan ayri buyumesin diyor. Ben dunyanin en guzel kadinini da getirsem sen en yakisikli ile evlensen hic kimse oz anne baba gibi davranamaz diyor
çok haklı valla ben anne babası ayrı büyümüş bir çocuğum haa maddesel yönden hiç eksik etmediler sağolsunlar ama yaşlanınca ikisini de huzur evine sallar geçerim. bu dünya fanii. geçici bir süre buradayiz. bana ana baba olamamış iki kocamam insan anlaşıp bir yuvayi ayakta tutmayi becerememişler bende hayirli evlat olmayi becermek istemiyorum onlar icin çünkü değmez. ben kötü bir insanda değilim ha yolda ayağı takılan birini görsem benimde ayağım acır ama ana babama karşı hislerim hep bu yönde kimse degistiremez. bana bakarak anla çocuğunun gözünde ne olacağınızı. ben anam babam yüzünden aile nasil olunur bilmiyorum evlendim bende bosandim çünkü yuva gormuslugum yok. sacma sebeplerden insanlari hayatimdan cikariyorum hemen. hep yetiştirenlerde suç içimde sevgi var belki ama insan sevdigine de kiyiyor iste. hiç kendinizi dünyaya kaptirmayin bence cocuklar icin birbirinizi yine eskisi gibi sevin. meziyetli insanlar böyle yapar çünkü.
Ortada cocuk olmasa asla geri donmeyi dusunmem ama o cocuk anneden babadan ayri. Her gece agliyormus. Koca bir omur var o cocugun hayatini mafetmek de istemiyorum
önünde iki tane yol var.
1) ya kendi mutluluğunu düşüncen kendi yoluna gitcen. 2) ya da çocuğunu düşüncen onun mutluluğuna giden yola gitcen.
arası yok.
sabahlara kadar iyice düşün.
net kararını ver.
adımını at.
Kafam cok karisik
kağıt kalem kullanarak düşüncelerini oklarla ayır. hatalı seçimin cehennem azabindan bile beter vicdanina ağir yük olur. doğru seçimi yapman lazim. kafan karışık psikolojin bozuk evet ams aynı psikolojinin 10 katini çocuğun yaşiycak bide bu yönden bak. sen bir anasin. gerekirse iki böbreğini de söker verirsin çocuğunun canı söz konusu olunca. kendi hayatın mı? onun ki mi? seç artık kafanda ki dumanlar kararını gerçekten verince dağılır sadece.
eskimi.. ogünlere geri dönmek isteyen biri olacagını sanmıyorum.. herkez cektıgını umarım biliyodur yaşadıklarını
İnsanlar degisiyor ama
asla değişmez.. dönen çok büyük hata yapar.. çokta iiyibbilirim..3 ay dayanıp evı terk eden adamı.. sonrasında günlerce 7 sülalesınle yalvarıp tekrar barışmak isteyen kadını.. hiç unutmam kapının yanında kedı gıbı oturcam düzeldim herşey güzel olacak diyenii.. hadi dersın annen baban ailen girer bida denersin.. deişen tekşey seni 6 ayda hayatından bezdırmesı ınsanlıktan cıkarması.. allah korusun..
Bakalaim benim sonum ne olacak
. dost tavsıyesı asla kımsenın ayrılmasını istemem helekı cocuk varsa... ama bitmişse.3 kez değil..300 binkez daha düşün.. yaşamak ya da ölmek senin elinde
kararını sen ver
Çocuğun rahat etmesi ve sağlıklı bir gelecek için eşe dönmek
Eşinle ayrıldığına göre geri dönülmez bir kusur var
Ben evlenirsem ayrılmam
Kimse ayrilmak icin evlenmiyor
Niye tükürdüğümü yaliyayim ki
Kızların çoğunluğu sevgili demiş yuh size beee
herşey cocuk için artık..
Cocugun baba secme hakki varsa ona sormak lazim
Baba belli ama cocuk icin dogru karar vermek lazim
Cocuk babam diyor
Cocuk kendi babasini ister herhalde
Yeni kişiyle sevgili olmam eğer ciddiyse tanışırım
Sevgilimle evlenirim eski eş şansını kaybetti
Ayrıldıysam eğer kesinlikle dönüş olmaz
Eski eskide kalmıştır benim için
Ortada bir cocuk var ama
Hiç barışmam biterse bitti
Eskiye hayatta dönmem
Buyuk konusmayin
7 yıl evli kaldım ve boşandım. Büyük konuşmuyorum
Tekrar evlenmedin mi
Evlenmedim en azından şimdilik iyiyim böyle
Eskiye mi donerdin yenisi ile mi devam ederdin? Cocuguna üvey baba getirir miydin
Eskiye asla dönmem. Yeni bir ilişki için de çocuk olunca 10 kere düşünürüm.
Zor soru be. Mutluluk da önemli
Zor bir karar
Senin vereceğin bir karar mi?
Cocuk barismamizi istiyor
Boşanmanıza sebep olan nedenleri ortadan kaldırdınız mi
Evet kalkti
Sevgilin ne zamandır var?
Bir seneden fazla
bir mesaj atıp olayı anlatır misin tamamen
Düzelecekse eski eş.
düzelir inşallah
Senin mi
konu ben değil miyim?
Umarım düzelir hersey.
Aşık olduğum kişi ile
eski eşle barışmak saçma
Ikisi de olmaz mi ya
Dimi ya 😃
İhanet yoksa eski eş
İhanet yok
Arada da çocuk olduğu düşünülürse her türlü eski eş o çocuğu sevgisiz bırakmak dünyanın en kötü şeyi
Sevgilii
Sevgilim ile.
Tek başıma
Sevgili
Ortada bir cocuk ama
ayrılma sebebi nedir
İhanet dayak icki yok
anladım eskiye dönerseniz zaten hayatınız darma duman olur yenisiyle devam edin
Yenisi babasindan daha mi iyi davranacak cocuga
doğru kişiyi bulursanız davranır yani dayak yemekten iyidir yalnız yaşamak
Babasi dayak atmiyordu ki
ayrıysam bitmiştir..
Yeni biri
Sevgili
eski eşş
Neden
Eskileri hatırlayınca insan bazen kendini kaybediyor iyi de olsa kötü de olsa o yüzden hani
Grup
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar