Saçma bir soru değil mi akdhsj olsun ama bunu uzun zamandır merak ediyorum... Nedensellik yasasına bağlı mıdır? Yoksa ilahi adalet diye nitelendirdiğimiz bir şey mi var? Karma, darma ya da her ne derseniz işte
Dünya'yı Dünya yapan, diğer gezegenlerden ayıran ne?
Üzerindeki gelişmiş yaşam formlarının var oluşu. Bu yaşam formlarının, canlı türlerinin bünyesinde kendi kodları yazılı. Canlı olmayan varlıklar dahi aynı kararlı şekilde davranıyor.
Dünya'yı Dünya yapan tüm unsurların hafızası olduğuna göre Dünya'nın da hafızası var diyebiliriz bence pekala 😀
Boşluk iyidir. Özellikle o boşluğa negatif şeylerin doluşmasına izin vermediğimiz sürece. Geriye ne kalıyor? Sadece iyi ve güzel şeyler 🥳
Buzdolaplarına soğutucu denir ama sadece sıcak havayı dışarı atan bir teknolojiye sahipler. Onun gibi termodinamik yasalarına göre evrende soğuk dediğimiz şey sadece sıcağın yokluğudur.
Yazdığım cevabın seni yorumsuz bırakması da aklında soru işareti bırakmaması sebeplidir.
Evet ne demek istediğini anladım ve doğrusunu söylemek gerekirse dediğin gibi... Lakin bu o kadar kolay olmuyor kuziş... Evet sıcağın yokluğuna soğuk diyoruz bu doğru... O birinci sebeb , ikinci sebeb ise kafam basmıyor bazı şeyler için bu 1 ay beni çok yıprattı... Ve devamda ediyor...
Bence evet vardır, yoksa bu fosillerin, izlerin, yapıların fakat çökmelerin anısı olmazdı. Dünyanın görevi yinede hatırlamak değil, sadece kaybolmamak. Yani bir şeyi kendi başına hatırlamaz fakat var olanı saklar. Dili olsada konuşsa hafızasından neler olurdu neler.. Onca teori çürürdü büyük ihtimalle. Bu yüzden diyorum hatırlamaz fakat izleri kaybetmez diye ehehe
Bu arada soru saçma değil asla, hatta çokça derin. He benim cevabım için aynısını söyleyemeyeceğim 😝
Sen cevabında güzeldi bence eline sağlık... Seninde dediğin gibi onları korumayı bir nevi görev edinmiş.. kim bilir bazı tabakalarda hiç bozulmamış şeyler bile olabilir...
Belkide konuşmak için uygun zamanı bekliyordu kim bilir... Saçma bulmadığın için teşekkür ederim... Senin cevabında güzeldi🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dünya'yı Dünya yapan, diğer gezegenlerden ayıran ne?
Üzerindeki gelişmiş yaşam formlarının var oluşu. Bu yaşam formlarının, canlı türlerinin bünyesinde kendi kodları yazılı. Canlı olmayan varlıklar dahi aynı kararlı şekilde davranıyor.
Dünya'yı Dünya yapan tüm unsurların hafızası olduğuna göre Dünya'nın da hafızası var diyebiliriz bence pekala 😀
Oooo ama böyle yorum yaparsan sadece eline ve zihnine sağlık diyebilirim.. bu güzel bir bakış açısı kuziş..
Diyecek bişi aklıma gelmediki bırakmadın eheheh
Boşluk iyidir. Özellikle o boşluğa negatif şeylerin doluşmasına izin vermediğimiz sürece. Geriye ne kalıyor?
Sadece iyi ve güzel şeyler 🥳
Buzdolaplarına soğutucu denir ama sadece sıcak havayı dışarı atan bir teknolojiye sahipler. Onun gibi termodinamik yasalarına göre evrende soğuk dediğimiz şey sadece sıcağın yokluğudur.
Yazdığım cevabın seni yorumsuz bırakması da aklında soru işareti bırakmaması sebeplidir.
Senin de eline, zihnine sağlık 🙏
Evet ne demek istediğini anladım ve doğrusunu söylemek gerekirse dediğin gibi... Lakin bu o kadar kolay olmuyor kuziş...
Evet sıcağın yokluğuna soğuk diyoruz bu doğru...
O birinci sebeb , ikinci sebeb ise kafam basmıyor bazı şeyler için bu 1 ay beni çok yıprattı... Ve devamda ediyor...
Teşekkür ederim kuziş..
Bak 1 ay geçmiş. Yani geçiyor. İyi dayanıyorsun DEVAM 🤩
Ehehe bence dağılıyorum yav..
Bence evet vardır, yoksa bu fosillerin, izlerin, yapıların fakat çökmelerin anısı olmazdı. Dünyanın görevi yinede hatırlamak değil, sadece kaybolmamak. Yani bir şeyi kendi başına hatırlamaz fakat var olanı saklar. Dili olsada konuşsa hafızasından neler olurdu neler.. Onca teori çürürdü büyük ihtimalle. Bu yüzden diyorum hatırlamaz fakat izleri kaybetmez diye ehehe
Bu arada soru saçma değil asla, hatta çokça derin. He benim cevabım için aynısını söyleyemeyeceğim 😝
Sen cevabında güzeldi bence eline sağlık... Seninde dediğin gibi onları korumayı bir nevi görev edinmiş.. kim bilir bazı tabakalarda hiç bozulmamış şeyler bile olabilir...
Belkide konuşmak için uygun zamanı bekliyordu kim bilir...
Saçma bulmadığın için teşekkür ederim... Senin cevabında güzeldi🙏
Muhakkak.
Konuşmaz, konuşamaz ve de onu sustururlar Psi 😀
Evet ne yazıkkki...
Vardır ama daha derin bi cevap bende yok şimdilik 😄
Yaa güldüm kusura bakma 🤭😂
Oluyor bazen kitleniyor insan. Bazen de akıp gidiyor "lan bunları ben mi akıl ettim?"diyorsun ehehe
Estağfurullah, gülüşün bol olsun 😂
Öyle oluyor gerçekten evet fjkcph Baktım sizin cevaplara, yok dedim zaten onlar döktürmüş : D
Senin de aynı şekilde 🙏
Soran Psi olunca yazıyoruz bir şeyler işte 😀
Sağlık olsun canın sağolsun @göktuğ_x
Bazen @Selinawoman bana kendi sorularımı soruyor... Cevap vermekte bi hayli zorlanıyorum akdhsn
Yani sorun yok takma kafana burada yorum yaptığın ve yalnız bırakmadığın için teşekkür ederim.
Vardır bence
vardr