Yıllar sonra aynı kokuyu duyunca unuttuğunu sandığın bir âna döndün mü hiç? ▪️ ▪️ Gül kokusu kalır sana dokunanın elinde, Unutma dikenin güzelliği yalnız gül sayesinde 🩷
Unutmadığım için hatırlamamda mümkün olmuyor.. Yani zaten hep hafızamda tozlu raflarda, üstünü üflesem yine açığa çıkacak gibi bir şey ama alıştım hem korkularıma hemde hislerime. O korku dediğim şey beni korkutmuyor ama karar verme aşamasında etkiliyorsa beni hala bir yerlerde bana hissettirdiği şeyle olduğu içindir..
arkadaşım komşu çocuğunu anaokulundan alman için beni de götürmüştü yanında. İçeriye girdiğimde aynı çocukluğumdaki o kokuyu aldım. Benim için çok çok dedim özel ağır özlem dolu bir duyguydu. Evime gelmiştim sanki ((
Koku diye bir film var o geldi aklıma efsane bir filmdi. Kokuların bu kadar hayata dahil olup insanın hayatını etkileyebileceğini gösteren etkileyici bir yapıt 🤌
Kesinlikle, kokular zihnimizin en derinine işlenir. Bir an, yıllar önce kaybolmuş gibi görünse de, bir koku tüm o anıyı geri getirebilir. 🍂 Gül kokusunun narinliği ve dikenin hatırlattığı gerçeklik... Bazen hayatta güzellikler, hüzünle kol kola gezer. 💖 Kokuların hafızası vardır; senin hikayenle örgülenir.