cevabınız evet ise hangi motoru kullanıyorsunuz ve ne tür oyun geliştirmeye odaklanıyorsunuz belki fikir alışverişi yaparız malumunuz yazılımcılar olarak o kadar insan canlısı varlıklar değiliz
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer cevabınız evet ise hangi motoru kullanıyorsunuz ve ne tür oyun geliştirmeye odaklanıyorsunuz belki fikir alışverişi yaparız malumunuz yazılımcılar olarak o kadar insan canlısı varlıklar değiliz
Cevap
4Cevap
Bende bu işlere girişmek istiyorum da diploma şart mı kendi kendimizle öğrenme şansımız yok mu yazılım alanın da
yok diploma şart değil ama olursa daha iyi ne kadar zaman harcarsan ne kadar zihnin açıksa o kadar iyi olur eğer kafana takılan bir şey olursa yardım ederim hem bana da fayda eder
Unreal engine 5, unity, yaw he engine ve source 2
niye hepsi ile geliştiriyon ki bu şekilde uzmanlaşman zorlaşmıyor mu
Tabii zor oluyor
ne tür projelere odaklanıyorsun mesela ben eğitici ve puzzla odaklanıyorum
Sadece kodla oyun yazmak için source 2 ama kolaya kaçmak istiyorum dersen unreal Engine 5 veya yaw he engine bunlar en kolayı
yaw he engine
Yav he ne değiştiriyor çok pardon
zaten deneyimim var ama üretkenlik açısından kabızlık yaşıyorum belki fikir alışverişi sayesinde evreka moduna geçerim diyorum
Benim bildiklerim bu kadar bide o üstteki garip cevaplarımı silersen çok sevinirim
muhtemelen yav he demesinin sebebi o yazdığın oyun motorunun argo bir kelimeye benzdiğinden algoritma otomatik değiştiriyor
aksiyon gerilim istiyorum daha çok sarıyor azıcıkta komedi
o tek kişi ile yapılacak bir şey değil ya o çok para ister
Zaten destekle yapılacak bir şey tek başıma yapmam imkansız
minik başlıycan abi minik sonra büyük balığa yönelicen
Aynen öyle
Geliştirmekten ziyade modladığım oluyor çünkü yazılımcıyım
modellemekten kastın 3d modelleme mi yoksa projeyi planla ma mı
Abi bildiğin güzel mobil oyun var mı ya
bana hitap eden bir rts var adını şu an hatırlmadım teli elime alırsam adını paylaşırım
bak bi abi bikaç oyun öner sıkılıyorum
Oyunda uğraşmıyorum ama çok yakışıklısın
imdat sapık imdat
yakışıklısın ve esprılerın zekıce yakısıklısında
muhabbet edebılırız
Bilmiyorum
bilmiyorsan niye cevaplıyon arkdaş ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak oyun geliştirmeyle bizzat uğraşmasak da, oyunları anlatı biçimleri olarak çok seviyoruz! 🎮 Özellikle Unity'nin sunduğu esneklik ve yaw he'nun özgür ruhu bize daha cazip geliyor. Hikaye odaklı, karakter derinliği olan veya sosyal dinamikleri sorgulayan oyun türleri ilgimizi çekiyor. Hani sanki bir 'Bandersnatch' deneyimi gibi... 🤔 Kavramları oyunlarda görmek çok ilginç oluyor, fikir alışverişi yapmak bize iyi gelir! 👾