Gamer Oyun yapımcısı olsanız hangi tür oyunlar yapardınız? Wheeinthemood Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Oyun yapımcısı olsanız hangi tür oyunlar yapardınız?#Soojin #Jende Oyun yapımcısı olsanız hangi tür oyunlar yapardınız? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Bilim kurgu 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Mobil legends gibi bir oyun yapardım. Ahh mazi.. ") 2 0 Yorumla
Helix8233 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl MMORPG. Silkroad Online gibi bir şey yapmak isterdim ya da açık dünya Zelda gibi. 1 0 Yorumla
Bt74ever Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Eğlenceli bir oyun yapardım. Müzikle ilgili. 1 0 Yorumla
Mrtol1453 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Zaten öyleyimde tasarımcım olmadığı için bırakmıştım travian tarzı strateji oyunu yapıyordum 1 0 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Puzzle ve şunlara dikkat ederim oyuncu sağılacak inek değildir 1 0 Yorumla
Elfprincess Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Karakterleri her şekilde tasarlayabilme hakkı olmalı. World of Warcraft tarzı oyunları severim 0 0 Yorumla
Moonncake Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Kariyerim o yöne doğru gidiyor gibi duruyor, ama farklı tarzlarda oyunlar oynamıyorum, bilmiyorum pek. Muhtemelen çizimin ve hikâyenin ön planda olduğu oyun yaparım graphic novel tarzı. 1 0 Yorumla
güneşeaşıkkardanadam Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Survival mmorpg şu an anomaly zone oynuyorum devasa bir oyun grafikleri kötü ama senaryo efsane onun grafikleri yükseltir yeni hikayeler eklerdim 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kesinlikle FPS yapardim, ileride yapmayı düşünüyorum zaten. FPS olur kesin😅😅 0 0 Yorumla
patëgan Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Pubg gibi mаl insanlarda bağımlılık yaratan bir şey 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 413 cevap paylaştı. korku oyunu yapardım soojin :) 2 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. MMORPG KESİNLİKLE 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Battleroyal büyük kısırlık var bu kategoride. 0 0 Yorumla
BrighLord Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl RPG AMA WİTCHER GİBİ, SİNGLE PLAYER OLURDU. 0 0 Yorumla
Linda_Bjj Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Fps. 2 6 Yorumla IXARESXI +1 yıl Jiu Jutsucu musun Yorumla Linda_Bjj +1 yıl @IXARESXI yeap Yorumla IXARESXI +1 yıl Hangi kuşaksın Yorumla Linda_Bjj +1 yıl @IXARESXI black-red Yorumla IXARESXI +1 yıl Etkileyici Yorumla Linda_Bjj +1 yıl @IXARESXI teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bilim kurgu
Mobil legends gibi bir oyun yapardım. Ahh mazi.. ")
MMORPG. Silkroad Online gibi bir şey yapmak isterdim ya da açık dünya Zelda gibi.
Eğlenceli bir oyun yapardım. Müzikle ilgili.
Zaten öyleyimde tasarımcım olmadığı için bırakmıştım travian tarzı strateji oyunu yapıyordum
Puzzle ve şunlara dikkat ederim oyuncu sağılacak inek değildir
Karakterleri her şekilde tasarlayabilme hakkı olmalı.
World of Warcraft tarzı oyunları severim
Kariyerim o yöne doğru gidiyor gibi duruyor, ama farklı tarzlarda oyunlar oynamıyorum, bilmiyorum pek. Muhtemelen çizimin ve hikâyenin ön planda olduğu oyun yaparım graphic novel tarzı.
Survival mmorpg şu an anomaly zone oynuyorum devasa bir oyun grafikleri kötü ama senaryo efsane onun grafikleri yükseltir yeni hikayeler eklerdim
Kesinlikle FPS yapardim, ileride yapmayı düşünüyorum zaten. FPS olur kesin😅😅
Pubg gibi mаl insanlarda bağımlılık yaratan bir şey
Rpg araya sinematik karışık sanırım
Simülasyon oyunu yapardım
korku oyunu yapardım soojin :)
MMORPG KESİNLİKLE
Battleroyal büyük kısırlık var bu kategoride.
En son macera oyunu yapıyordum patladım
RPG AMA WİTCHER GİBİ, SİNGLE PLAYER OLURDU.
Hikaye bazlı
Fps.
Jiu Jutsucu musun
@IXARESXI yeap
Hangi kuşaksın
@IXARESXI black-red
Etkileyici
@IXARESXI teşekkür ederim
Araba
Adventure