Ben büyük bir oyun markasıyla çalışmak isterdim ve hikayeye dayalı oyunlar geliştirmek isterdim.

Ben büyük bir oyun markasıyla çalışmak isterdim ve hikayeye dayalı oyunlar geliştirmek isterdim.

Araba sürme oyunu geliştirir dim Oyunda türk oyuncuların isteklerine kulak verir burada ki araçları getirirdim örneğin Passat Toros golf Renault 19 Kangoo doblo vesaire Bunu Demişken Aklıma car Parking Multiplayer oyunu geldi bu oyunda çok güzel ama firması olhazz games çok sinir oluyorum herifler kafasına göre çalışıyor resmen halkımız o kadar araç istedi Doblo Passat falan clio onlar yok kaç yıldır
Cevap
29Cevap
Ben açık dünya oyunu yapardım
GTA 6'nın Türkiye versiyonunu ve ülkemizdeki her şeyin bu oyunda olmasını isterdim. Arada kavgaları (trafik, bilinmeyen bir sebepten oluşan yumruklu/malzeme fırlatmalı vs.), mafya çeteleri/polisler ile çatışmaları oyunda geliştirirdim. Oyundaki tüm arabaların ülkemizde olanların bulunmasını isterdim (Fiat Albea, Renault Trafic, Ford D1210, Hidromek beko loder iş makinesi vs)
Hikaye dayalı rpg oyun yapardım çoğu oyun gibi. Sadece orjinal bir hikaye ve dünya bulmak lazım.
Bunu bende düşünüyorum. Sanal bir dünya olurdu ve kendimizi, etrafımızdaki olayları biz değiştirebilirdik. Her seçeneği eklerdim, elfler de olurdu vampirler de ‽
Elden Ring tarzi bir oyun yapardim görsel olarak, içine biraz Witcher havası eklerdim, zorlugu oyuncular kendisi secbilmeli, zengin item secenegi olurdu ce crafting tabiki olmazsa olmazım..
Genelde kararlarını yolda veren biriyim sanırım herşeyden biraz diyerek away out gibi mükemmel olmayan ve herşeyden biraz içeren bir oynanışa sahip bir şey çıkabilir. Hikaye konusu ise ayrı bir muamma
Ben böyle 3-4 türü harmanlayan hibrit tarzlı oyunların hastasıyımdır. Kesin o tarz bir şey yapardım ben. :)
Hikayeli bir oyun yapardım muhtemelen ve türü korku gerilim oyunu olurdu
Strateji oyunu yapardım büyük ihtimalle ya da korku olabilir,
Hikaye oyunu olurdu ama ne tur olurdu onu hic dusunmedim
Orta dünya konulu hikayeli bir oyun çıkartırdım.
Gelişimin asla bitmeyeceği bir mmorpg geliştirirdim.
Araba yarışı veya aksiyon oyunu yapmak isterdim
Bende hikâyeli oyun seviyorum, açık dünya yapardım içine sürprizlwr koyardım
Ben lavorant ile çalışmayı ve tasarım bölümüyle ilgilenmeyi çok isterdim.
türkiye ekonomasine yönelik bir oyun
The Sims tarzinda olabilirdi
Ya da araba yarisi
Araba yarışı herhalde basit dizaynı falan
Osmanlı tarihi konulu olabilir.
Sandbox mmorpg olsun.
Kadına şiddeti önleyen bir oyun
Afgan kaçakçılığı oyunu
Korku oyunu
Uzayda gezegen oluşturup koloni kurma
Açık dünya türünde
sandbox rpg