Ben Zombi oyunu tasarlamak isterdim. Şöyle evi yıkmaya çalışıyorlar ama sen evin bahçesini yükselttikçe yıkmaları daha zorlanıyor ve karakterlerinin silah ihtiyacını karşılıyorsun. Bence böyle bir oyun çıksa hemen oynardım. :) <3

Ben Zombi oyunu tasarlamak isterdim. Şöyle evi yıkmaya çalışıyorlar ama sen evin bahçesini yükselttikçe yıkmaları daha zorlanıyor ve karakterlerinin silah ihtiyacını karşılıyorsun. Bence böyle bir oyun çıksa hemen oynardım. :) <3
GTA oyunlarının yerlisini tasarlardım. Türkiye'nin 81 ilini artı KKTC'yi içine alacak büyük bir oyun ülkesi oluştururdum. Oyunda nerdeyse günümüzdeki suçların bazısını işleyenlere, 2 ila 2,5 katı para cezası ve oyun gereği 1 hafta hapis cezası verilecek. Cezaevinde de geçecek. İsteyen istediği arabayı, giyim kuşamını ve evini kişiselleştirecek. Oyunda araba kazası yaptığında adamlar fırlayacak, otobüstekiler savrulacak. Kamyonlardan her türlü malzeme yollara dökülecek.
Muhteşemsin
Öncelikle mario gibi basit oyunlar geliştirmeyi deneyip daha yüksek kaliteli oyunlar üretmeye başlardım. Yeni çıkan Far Cry 6 gibi veya GTA 6 gibi ve oyunun müziklerini çok dikkatli seçerdim.
Çok güzel
Katiyen kafamdaki tüm fikirleri uygulayabileceğim bir MMORPG Olurdu
Bu çok iyi işte.
Yapabilsek keşke 😅
teşekkürleeer❄
tasarlama imkanim var javascript ögreniyorum. ama sanirim korku oyunu yaparim ilkte tatli güzel bir oyun olurken sona yaklasinca insanlarin icinin erimesi
Korku oyunlar filmlerden daha korkutucu oluyor :)
evet cünkü kendin kontrol edebiliyorsun
tsk:)
Cevap
12Cevap
Film yapan bir oyun. Senaryo yazıp oyuncu karakterlerini ve yerini mekanı kendi seçip level level ilerlemek.
Çok mu saçma oldu 😀😀
Bu çok güzeldi
Teşekkür ederim
Kıyamet sonrası dünya yapardım. Metro serisi gibi olurdu 🥰🥰🥰
Aaa bide silent hill gibi psikolojik korku oyunu yapardım
Harika
İnsanların her istediğini yapabileceği kusursuz bir açık dünya oyunu gta5 oyununun daha gelişmiş versiyonunu
gt6 mı :D
Evet kesinlikle sdfdfg
Populous the beginning i akır oynanışı grafikleri her şeyi geliştirşr sunarım. Dehşet bir oyundu
Ben Max Payne hastasıyım o yüzden ona benzer birşeyler denerdim
Online moda yarışması oyunu. Birbirinize puan verebilir , kıyafetler satın alma, kendi kıyafetini tasarlama, konseptler yapma. Jüriler ise en yüksek puanlar olsun vs
Bol bol kesmeli bir şey olur :D
7 Days to Die böyle bir oyun zaten
simulasyon oyunu olurdu en gerçekçisinden
Büyük ihtimalle strateji oyunu tasarlardım..
MMORPG yapar geçerim
Far Cry tarzı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?