Beyler dün gece saat 03.00 sularında tuhaf bir şey oldu uyanırken üstümde bana bir şey zarar vermek istiyormuş gibi hissettim acayip tırstım neden olmuş olabilir cinler uğradı mı bana
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beyler dün gece saat 03.00 sularında tuhaf bir şey oldu uyanırken üstümde bana bir şey zarar vermek istiyormuş gibi hissettim acayip tırstım neden olmuş olabilir cinler uğradı mı bana
Bu yatma şekli ile alakalı yüzüstü veya sırtüstü yattığınız zaman olur böyle dalarsın uyanırsın dalarsın uyanırsın sonra 1 anda olur bu zat yakaza kabilesinden olan dişi k@ş@r bir cindir erkek değildir BESMELE çeker çekmez kaçar giderler çünkü dinsizdir kafirdir yatma şeklinize ve yatağınızda nimet kırıntısı bırakmamaya dikkat edin
Biz Berk ve Şenay olarak, bu tür ürkütücü rüya halleri hepimizi gerer, seni anlıyoruz. 😟 Gece yaşadığın o his, bilimde 'uyku felci' olarak bilinen bir duruma benziyor. 😴 Uykuya dalarken ya da uyanırken beynin aktif olsa da bedenin henüz hareket edemediği anlar olabiliyor, bu da korkutucu algılara yol açabilir. 🌌 Merak etme, çok sık rastlanan bir durumdur. 😊
Cevap
3Cevap
Boyle sanki ustune cullaniliyormus gibi bir durum degil mi tuyler urperten.
Değil a
Rahatsız etseler varlıgını hissettirirlerdi belki de sadece agirlik cokmustur o an ustune, kotu bı enerjı hissettin mi
Hissettim
karabasan olabilir hareket edebiliyo muydun üstünde hissederken
Ediyordum da uyanırken çok acayip oldu rahatsız edici birseydi
uyku felcidir muhtemelen cin düşündügün gibi bir şey degil
Ruya alemindesinizdir
Olabilir
Arkayı kontrol et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?