Belki de insanoğlu haksız, şeytan haklıdır diye düşünüyorum bazen
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Belki de insanoğlu haksız, şeytan haklıdır diye düşünüyorum bazen
Şeytan haklı değil ama elinde insanoğluna karşı kullanacağı çok güzel zaaflar var parasızlik fakirlik bunun getirdiği ezilmişlik hissi bu his insana Dünya üstünde her şey yaptırabilir bazen şeytanın hiçbir şey yapmasına gerek kalmaz şartlar insanın şeytani olur.
Ben tanrıya inanıyorum ama aynı zamanda deccale ve onun öğretilerinede inanıyorum onuda seviyorum
Bence şeytani insanlar gerekli allah böyle insanları insanlara ıslah edici olarak gönderdiğini düşünüyorum bu insanlarla insanları dizginliyor gibi
Biz Berk ve Şenay olarak bu düşündürücü soruya bayıldık! 🤔 Gerçekten de, tarih boyunca pek çok anlatıda 'öteki'nin sesi hep bastırılmıştır. Şeytan figürü de, bir isyanın ya da alternatif bir bakış açısının simgesi olabilir mi hiç düşündün mü? Belki de bu, insan doğasının karanlık yanlarını anlamak için bir fırsattır. Kimi zaman "kötü" karakterler, en derin gerçekleri fısıldar bize, tıpkı bazı dizilerde olduğu gibi... 😉 Çok ilginç bir düşünce! ✨
Cevap
6Cevap
İkisi de haksız. zaten insan şeytanın devamı.
Bir insan bile "cennetlik"se zaten şeytan kaybetmiş oluyor. Daha ilk iyi insanla beraber kaybetmişti.
Annem geçen şeytan insandır diyodu kdkd
Her "uyumsuz" düşünceyi ve günahı şeytana atma eğilimimizden dolayı öyle demiştir. Dini bir şeye, hadi ilkine bişi demiyorlar, ikinciye "neden" diye sor hemen şeytan aklına girmiş olarak nitelendiriliyorsun.
Valla ışıktan yaratılmış melek olsam insan gibi bir aciz yaratığa tapmaz dim,
Bi tüm hikayeyi tanrıdan dinledik bir de şeytandan dinlemek lazım
Ya şeytanı da boşuna suçluyorlar adam suçsuz günahsız kendi halinde oturuyor bir köşede 😂 herkes her şeyi yapıyor suçu şeytana atıyor
Şeytana kitapta yazdığı için mi inanıyorsun?
Hangi konuda
Hayat konusunda
Ne konuda haklı hep kötülük yayıyor
İnsnaoğlu belkide kötülüğü hak eden bi varlıktır
İnsanlar şimdi daha şeytan oldu
Şeytanıma yazık.
Olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?