Arkadaşlar ben üniversite deyken muhtemelen bir şeytan bana musallat oldu şirkçi şeytan şirk günahını işleten şeytan olduğunu düşünüyorum bu şeytan musallat oldu mu musallat olan diğer şeytanların hepsinin üstündedir daha yetkilidir şimdi bilmiyorum nasıl oldu ama şirk şeytani bana musallat oldu ve sürekli sıkıntı veriyor bazen o kadar çok sıkıntı veriyor ki beynim gidiyo aklım gidiyo bir anda beynim iptal oluyo ve aklım siliniyo gidiyo en ufak bir şeyi dahi anlatamiyorum o derece beynime aklıma vuruyo bu şeytan sorcagim soru ise bu şeytandan nasıl kurtulabilirim? Hz İsa mesihin temizlenmesini mı beklim yoksa ne yapabilirim dua ediyorum başka neler yapabilirim bana yardımcı olur musunuz?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Son zamanlarda popüler olan dogaltaslar, subliminaller, beyin dalgaları, meditasyon, müzikler, olumlama sifrelemeleri mi dinledin, kullandın?
Anlamiyomusun bu şirk şeytani öyle şeyler daha güçlendirir onu Allah korusun
Hocaya görün, benim arkadaim bu duruma düştü bu şeyleri dinlediği için öylesin sandım.
Güvenilir olsun yoksa sana daha çok salarlar
Şeytan kimseye musallat olmaz, islami olarak böyle bir şey yok. Eğer öyle olduğunu düşünüyorsanız felak, nas, euzu besmele çekin.
Dine fazla duskun biri misin? Kotu bit rituel mi yaptin?
Hayır yapmadım
Noluyo sana
Nasi noluyo
Psikiyatriye gittin mi
Ruh halin, dusuncelerin
Ben iyiyim psikolojim felan da bozuk değil ama yaşayan bilir çok sıkıntı oluyo bazen su icerken bile öyle stres oluyo ki saçma biliyorum ama oluyo ve aklım gidiyo birkaç gün çok az aklım kaliyo ama sonra geri geliyo anlatabildim mi
Ne zamandan beri boylesin
Belki sen kendine gore iyisin ama doktora gidince farkli bir sey tespit edilir
2018 sonlarına doğru başladı ondan önce boyle bişey yoktu
Oncelikle dedigim gibi nolur nolmaz diye doktora git sonrada veyselkare zikri var onu yap surekli iyi gelir o da. https://www.veyselkarane.com/zikir-nasil-yapilir
Ben böyle zikirlerin şifreli ve zayıf kişiler için tehtid olacağını düşünüyorum musallat gelebilir yani
Yoo ben cekiyorum eskiye gore days mutluyum hatta cin musallatin varsa belli bir zaman sonra icinden cikiyorlar Allah seni korumaya aliyor. Cok guzel seyler yasiyorsun, hayatin kolaylasiyor. orada ziyaretci defterini oku
Dostum öncelikle dinin ne? Şeytan flan diyorsun da ayrıca şeytanın ne şeytanı olduğunu flaan bilemezsin
Müslümanım şirk şeytani olduğuna eminim
Görüyor musun onu
Hayır ama biliyorum
Tam kafamın arkasinda oradan beyine yayılıyor biliyorum
Kuran dinlemelisin bol bol.
Bana mesaj at
Ben şahsen bu şeytanın ya Hz İsa Mesih tarafından temizlenmesiyle veya korku yoluyla enerjisel korku atılarak zaptedilebilecegini düşünüyorum
Bu düşüncelere nasıl geldin bilmiyorum ama çözemedim seni
Bilmiyorum belki burada yardım alabilirim böyle düşündüm
mesaj at dedm atmadn knk
İşlediğin günahlardan gelmiş muhtemelen anlattığına göre rahmani çalışan bir hocaya gitmelisin onu ancak hocanın varlıkları çıkarabilir
hocaya görün bence dua oku
Hocaya giderek onun gücünü artırmak istemiyorum çünkü bu şeytan şirk ten besleniyo
sen nerden biliyosun ya belki düsündügün gibi degildir ciddiyim gec olmadan hocaya gözük yoksa daha kötü olur kurtulamaz hale gelirsin yazik olur
Var çözümü ama biraz zordur.
Özetle anlatabilirmisin
Kane mi nel cin cinler şeytandandır. Muhtemelen şeytanlardan bir tayfa olan ifritler musallat olmuştur. Tam anlayabilmek için bakım yapılması lazım. Devamlı kötü düşünceler gece uyumada zorluk bir anda titreme ani refleks kimse yokken korkup etrafına bakmak aşırı sallanacak kadar kalp atışı beyin hücrelerinde aşırı radyo aktif serpinti falan. Çözümü bir bardağın içine yarım bardak elma sirkesi ve yarım bardakta su ilave edilir. Daha sonra 7 ayetel kürsi 3 Felak 3 nas 1 kadir suresi 1 kalem suresi okunup bardağın içine üflenir. Daha sonra bu suyu bir kovaya döküp üzerine normal su ekleyerek gusul abdesti alınır. Abdesten sonra vucut taki tüm sihir büyü nazar ifrit cin şeytan ne varsa çıkar. Diğer bir yöntem ise bakara suresinin tamamını okumaktır.
Teşekkürler ancak zaten dua ilede Allah'tan yardım istenilebiliyo
Evet doğrudur.
rukye ayeti dinle tövbe falan et