Şeytan insan kıllığına gire bilir mi?

İlk olarak ben her insana ısınamam ve herkesle anlaşamam yani herkese gülemem gülsemde içimden gelmez.. Cevremde bana en hassas noktamdan yaklaşan ve benimle samimi olmayı başaran biri vardı beni herhalie anlıyordu ama ben bu kisinin ÇOK fazla yamukluğunu gördüm ve inaninki artik ondan korkuyorum onu gorunce bir tuhaf oluyorum ve o duygulari seytanin bana vesvese verdigini anlarkende hissediyorum ve bu kisinin bir kac kez insanlara vesveselik yaptiginida gördüm ve kimseye duygularimi anlatamiyorum benimle ayni dusunen var ama ben bu kizin seytan olduguna inancak gibiyim ki bu mümkün mü ki? Çok tuhaf gelebilir bazi insanlari seytan bilene ayakta alkislar diye bir laf varya belkide öyledir.. Yanliz bu kisi cok hayirli olan bir ortamin huzurunu bozuyor ve ibadet gibi seylere katilmiyor musluman olmasina ragmen katilsada yine ortamin huzurunu bozuyor aslinda nereye gelirse gelsin ortamda negativ seyler oluyor.. Ve hep dindar gozukup insanlari etkilrmeyr calisiyor ve caiz olmayan seylere yemin ederek caiz olduguna ikna etmeye caliyor kimi insani yoldan cikariyor..
Şeytan insan kıllığına gire bilir mi?