İlk olarak ben her insana ısınamam ve herkesle anlaşamam yani herkese gülemem gülsemde içimden gelmez.. Cevremde bana en hassas noktamdan yaklaşan ve benimle samimi olmayı başaran biri vardı beni herhalie anlıyordu ama ben bu kisinin ÇOK fazla yamukluğunu gördüm ve inaninki artik ondan korkuyorum onu gorunce bir tuhaf oluyorum ve o duygulari seytanin bana vesvese verdigini anlarkende hissediyorum ve bu kisinin bir kac kez insanlara vesveselik yaptiginida gördüm ve kimseye duygularimi anlatamiyorum benimle ayni dusunen var ama ben bu kizin seytan olduguna inancak gibiyim ki bu mümkün mü ki? Çok tuhaf gelebilir bazi insanlari seytan bilene ayakta alkislar diye bir laf varya belkide öyledir.. Yanliz bu kisi cok hayirli olan bir ortamin huzurunu bozuyor ve ibadet gibi seylere katilmiyor musluman olmasina ragmen katilsada yine ortamin huzurunu bozuyor aslinda nereye gelirse gelsin ortamda negativ seyler oluyor.. Ve hep dindar gozukup insanlari etkilrmeyr calisiyor ve caiz olmayan seylere yemin ederek caiz olduguna ikna etmeye caliyor kimi insani yoldan cikariyor..
Cevabın nedir?
+1 yılevet girer o nefsine hakim olamayan bir insan nefsi ona hukmediyor korkma guclu ol korktukca sanada hakim olur onu yuzune baktıkca oku fatihayı bu onu uysallastırıcak devamlı yuzne karsı oku o gormesin bilmesin içinden... soyle yap boyle yap diyerek uyaramazsın onu yaptıgı kotu bir hareketinden dolayı eger inancı varsa ona hadis ayet gibi seyler oku dini hikayeler kıssadan hisseler oku... seytan herkesin içinde olur son nefesine kadarda bizle olacaktır evet vesvese verip gunah işlememize sebep olu ama allah irade ve nefis vermiş nefsine iradenle hakim olucaksın... seytan degildir belkide ona hukmeden cinlerdir... cinler bir sure ona hukmeder hukmettikten sonra ya canını alır ya da aklını bozdurur... korkacak hiç birsey yok onun içindeki negatiflik sana yansıyor yapman gereken okumak bir rsure sonra uzerindeki negatif enerji gidecek fazla yorma kafanı yoksa psikolojin bozulur... cok yemin eden cok yalan soyler yemin kelimesinin agzından atması için cabala once...
02 Yorumla- +1 yıl
Cabalamak istemiyorum ona yardim etmek istemiyorum cok istedim cok. Psikolojimi bozdu okulli degistirmek istedim onun yuzunden
- +1 yıl
o zaman yapacagın tek sey uzaklasmak samimi olma eger uzaklasamıyosan onun oldugu her yerde oku onu gordugun an oku bu seni iyileştiricek bellki bozuluyo yavas yavas psilolojin
En İyi Cevaplar
+1 yılSeninle şu an aynı durumları yaşıyorum benimde yakınımda böyle biri var ve bende seninle aynı şeyleri düşünüyodum önceden ve bu kız allah inancı sıfır olduğu gibi çoğu arkadaşımı yoldan çıkarttı ve kızda vicdan ahlak iyi niyet sevgi bu tür duyguların hiç biri yok bakışları bile içindeki kötülüğü yansıtıyor sanki bu kızla hiç bir şekilde bağımı kopartamıyorum ve aklımdan geçen herşeyi o okuyor sanki yani demek istediğim böyle insanlar çok fazla şeytan mıdır bunlar bilemem ama böyle insanlar var ve ben bunun bu dünyada ki sınavımız olduğunu düşünüyorum kardeş bakalım zaman ne göstericek kurtulabilecek miyim bu kızdan daha bir sürü şeyi var ama tarif edilemez
00 Yorumla
+1 yılDediğini nladığım kadarıyla cevaplayayım. Azazel in 88 cin kabilesi vardır ve bu kabile içinde sadece iki tanesi insan suretinde gözüke bilir. Lakin bu onlar için bile kolay değildir. Bir cin bir insan kılığına girse dahi tamamen insan taklidi yapmayı beceremez. Genellikle konuşma biçimi çocuklar gibi olur cümle kurmakta zorlanır ve aynı lafı sürekli tekrar eder. Azazel bile kolay kolay insan kılığına girmez. Girse bile sıradan senin benim gibi insanlarla işi olmaz. Huylandığın insanın onlarla bir alakasının olduğunu sanmam. Sadece özünde iyi biri değildir hepsi bu.
02 Yorumla- +1 yıl
Peki bazen kendinden cok tuhaf sesler cikartmasi karsimda birini dinden cikarmasi seytan gibi sol tarafdan yaklasip vesbese vermesi. bunlar neden oluyor
- +1 yıl
Ona sempati duyma ona tapma ihtimali de var.
+1 yılyaşadığım ve araştırdığım şeyler doğrultusunda söyleyebilirim ki şeytan insan kılığına girebilir. ama bunu her istediğinde yapamaz ve uzun süre duramaz. bu şeytanın doğum günü sayılan günlerde meydana gelebilir şeytanlar insan kılığına girebilir. ama diğer zamanlar için bu çok zordur ancak çok güçlü ifritler bunu başarabilir ve dediğim gibi uzun süre bu kılığı koruyamazlar. eğer aylardır süren bir arkadaşlıksa seninki o arkadaşın şeytan değil. ama şeytandan bile daha kötü insanların bu dünyada yaşadığını biliyorken ne diyebiliriski keşke insan olmasaydı
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
25Cevap
- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAyetel Kürsi duası en etkili duadır arkadaşım okuduğunda bütün zararlı varlıklar uzak durur senden!
Şeytan gibi insan deyimini sevmiyorum! Her insanın içinde hem kötülük hem de iyilik mevcuttur.
Seçim sansı bize ait :)
Aklında bulunsun :) Sen istemedikten sonra kimse sana zarar veremez içiniz rahat olsun!10 Yorumla
+1 yılGirebilir ama bu uzun sürmez çünkü insan taklidinde zorlanırlar açık verirler bence senin arkadaşın lümmey-i şeytanından lanetli bu herkese olur ibadetleri yapmayan veya gününü kötülükle kapatan herkesi Allah sonraki günün yatsı namazına kadar lanetler tecrübe ile sabittir o kişi o gün husursuzluk çıkarır herşey üzerine gelir mutlu olamaz çevresinide üzer böyle bir sürü şeyler arkadaşına her ne yaptıysa tövbe etmesini ve yatarkan dua okuyarak yatmasını öneririm.
130 Yorumla- +1 yıl
@Alp187 ifrit bir insana asla dolaylı yoldan musallat olmaz çünkü ifritler insanların arasında ya da mezbaha yerlerde bulunmaz bide ifritler çok büyüktür derler yalandır hayır güçlülerdir ama boyları 1.70 civarıdır kalıplıda değillerdir güçleri Allah vergisidir evi bile sallayabilir Allah korusun onlardan.
- +1 yıl
Hic bir cacık yapamazlar.. En güclüsü şeytandır sonra ifrit sonra cin.. Ama o kdar abartma ev sallaması felan? Tevbeyle bile geberiyorlar. İnsanları korkutma
- +1 yıl
@Tehvidehli Allah korusun ama ifrit musallat olsa ilk belirtisi odada deprem olur tecrübe ile sabittir @Alp187 doğru söylüyosun makam sahiplerine saldırırlar ama genelde masonlarla iş birliği içindedirler.
- +1 yıl
@Tevhidehli
- +1 yıl
Odada deprem olmaz sen musallat yasadıgın icin oluyor zannedersin..
- +1 yıl
@Tevhidehli deprem demeyelimde sallantı olur ve bunu herkes görür o yüzden ifritler herkese musallat olmaz çünkü insanlarla uğraşmak istemezler çünkü onların daha önemli işleri vardır cinleri sömürmek devlet büyükleriyle falan @Alp187 ifritler nasıl isterlerse öyle görünürler sana görülen asla gerçek görüntüsü değildir gerçek görüntülerini sadece Hz. Süleyman (a. s) görmüştür.
- +1 yıl
@Alp187 kanka sana gelen ifrit değil emin ol ifrit sana musallat olmaz sadece ifridi taklid eden bir muridi olabilir ama emin ol ifrit herkese gelmez hatta tarihte bir elin parmağını geçmeyecek kadar az gelmişlerdir ifrit vesvese vermeklede uğraşmaz çünkü söz sahibidirler diğer cinleri tehdit eder keyiflerine bakarlar genelde büyük insanlara o da en son durum da sataşırlar ama oda çok fena olur.
- +1 yıl
@Alp187 her cin insanın zihnini okur bu ifritlere özle bir şey değildir ve her cin ateş çıkarabilir ama belli şeyler gerekir ya 5 cin ahalisi bir araya gelecek kendiliğinden yanacak ya da cin birine çakmakla yaktıracak ben ifrit görmedim inş görmem ama cin çok gördüm hatta alıştım tabi artık görmüyorum dualarımı askatmam ifrit birine musallat oldu mu ve kızgınsa o kişiyi hatta o kişinin tüm sülalesini öldürür bu yakma falan da değildir bizzat kendi gücüyle kemiklerini kırar o kişinin ya da parçalar.
- +1 yıl
@Alp187 ifrit 1.70 boyunda fazla kalıplı olmayan kırmızı gözlü gözlerinin etrafında benekleri olan bir duman şeklinde canlı Hz. Süleymanın tarifi bu ama ifritler dediğim gibi insanlara pek bulaşmazlar evliya yakmış olabilir onu yakmak için iman şarttır ifrit neden musallat olur çok zor bir soru Kitab'ul azazil'de kendi çıkarları için musallat olur diyordu yani bir insan bir ifritin cinlerini yakıyorsa yani hizmetçilerini o ifritte senden intikam alır öyle yani.
- +1 yıl
@Alp187 aynen bide siyahlar.
- +1 yıl
@Alp187 şeytanlar asla gerçek şeklini göstermezler çünkü onlar habis yaratıklardır.
- +1 yıl
@Alp187 Hz. Süleyman (a. s) onların dışkı ve kemik ile beslendiğini eğer makamlı bir cin ise insan yemekleri yediğini söyler.
+1 yılİnsan şeytanı vardır evet.. Zaten şeytan inkar etmedi ki şeytanı lain yapan üstün kibri ve tevbe etmemesiydi.. Günümüzde şeytanlaşan insan cok bunlarım kimisi tevbe bile edemiyor yapamıyor Allah fırsat vermiyor..
139 Yorumla- +1 yıl
Mesela bir kız vardı konusurken agzı yamuluyormus Allah hakkında cok yalan yemin etmis nedeni buydu ve tevbeyi yapamadı yapabilse kurtulacaktı ama Allah nasip etmedi ona.
- +1 yıl
@Alp187 yalan yere yemin ettigi için Allah ın gazabını almıs gazabı alınca iblis ruhsatla bedenine girip agız kısmına yerlesmis kız konusurken yamuluuor tevbe ettirmedi ona iblis cok güclenmis bedende Allah nasip etmedi etseydi yapabilirdi tevbeyi.. Kısaca artık nasıl bir lanet almışsa kız kimi naıl kandırmıssa bilmiyorum ama gördüm bunu
- +1 yıl
@Alp187 evet kardesimm sende de mi var yoksa? Bak iblis gğnahla bedene girer ve kinle beslenir günahla beslenir sonrada sonu intiara kadar götürür cok çaresi tevbe etmek ve kısası uygulamaktır
- +1 yıl
Tek caresi tevbedir.. Muskalar felan şirktir
- +1 yıl
@Alp187 özele gel onu avlıyalım Allah ın izniyle
- +1 yıl
@Alp187 vereceğim tevbeyi yap onlar eriyecek bedende.. Yapınca ne oldugunu bana yaz sakın vazgecme yapmaktan beni dinle sadece
- +1 yıl
Allah'ım kurandan yüz cevirip onu anlamaktan uzak kaldıgım icin, insanları cekistirip alay ettigim onları kınadıgım ve hor görüp kibre girdiğim icin gıybet dedikodu yaptıgım için ve zinaya ickiye faize bidatlara uydugum icin anne baba hukukuna riayet etmediğim için Allah'ım! senden uzaklastıgım icin sana sirk kostugum icin ve tevhide ters her hareketim icin sana tevbe ediyorum Allah'ım sen sahit ol ki bir daha asla bunları yapmayacagım Allah'ım sen merhamet edensin bagıslayansın beni bagısla cok pismanım ya hay bana yeni hayatlar ver isledigim günahlardan dolayı beni huzuruna cıkmaktan alıkoyan ve huzurundayken sana huşu içinde ibadet etmeme engel olan tüm günahlarımdan tevbe ediyorum senden baska ilah yoktur! Allah'ım sen sahit ol ki Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdûhü ve resûlü. ben müminlerdenim.. Beni affet Estagfirullah ya gaffar estagfirullah ya settar estagfirullah ya tevvab vucudumu kötü enerji ve vesveselerden arındır ya kuddüs. Sensin tek yüce olan!
- +1 yıl
Bu tevbeyi yap 3 kez tekrar et sonra noldugunu bana söyle tamam mı sakın iblisi dinleme
- +1 yıl
Ya ssn verdigim tevbeyi yapsana yaptıktan snra yaz bna
- +1 yıl
@Alp187 tevbeyi yaparken titreme kasılma ve cıglık atma istegi bas agrısı olduysa söyle bana kardesm..
- +1 yıl
Anne babana kötü davranıyo musun?
- +1 yıl
Aç ellerini : Allah'ın anne ve baba hukukuna riayet etmedigim icin sana tevbe ediyorum Allah'ım sen sahit ol ki anne ve babama kin beslemicegim estagfirullah ya gaffar (10defa) estagfirullah ya settar bedenimi arındır ya kuddüs..
Bunu 3 kez yap bakalım bunda ne hissediceksin? - +1 yıl
@Alp187 işte musallat belirtisi ama korkma korkulcak şeyler degiller şunları bir dener misin 3 5 defa icten bir sekilde bunları yap ve okurken sasırır darlanırsan bana söylersin :
Allah'ım işlediğim günahlardan dolayı gelen şeytandan sana sığınıyorum..
Allah'ım anne ve baba tarafından adak adanıpta yerine getirilmediğinden dolayı gelen şeytandan sana sığınıyorum..
Allah'ım anne ve baba tarafından edilen bedduadan dolayı gelen şeytandan sana sığınıyorum. - +1 yıl
Hangisini okurken titredin? Her birini 3-5 defa oku hangisini okurken şaşırrır darlanırsan ana söyle
- +1 yıl
Adakmı beddua mı yoksa gğnah mı? Hangisinde olursa de bana
- +1 yıl
@Alp187 aç ellerini Allah'ım şeytanım hile ve tuzaklarından sana sıgınıyorum de
- +1 yıl
O kötü oldu işte.. Bedduanın laneti kalkması icin kim ettiyse bedduayı helallesmeniz gerekiyor. Dur anlarız smdi tekrar ac ellerini : Allah'ım anne tarafından edilen bedduadan dolayı gelen şeytandan sana sıgınıyorum.
Allah'ım baba tarafından edilen bedduadan dolayı gelen şeytandan sana sıgınıyorum..
Hangisinde tutulma yaşıcaksın söylersin - +1 yıl
@Alp187 yok öyle vişey hepsi aciz.. Sen hurafelwri bırakıp bana güvencen mi yoksa o iblisle calısan cinci hocalara mı güvencen?
- +1 yıl
@Alp187 helal l*n sana muska şirktir.. Gitme o hocalara sakın
- +1 yıl
Yalan atıyor adii
aaa ben seni tanımadan önce bu soruya rast gelmiştim soru detayını sonuna kadar okumuştum ama yorumları okuyup çıkmıştım
01 Yorumla- +1 yıl
dünya kücükse ks hele hele kücük :)
+1 yılHz. Muhammed (sav)'in yaşadığı dönemde girmiştir insan kılığına ama Allah'ın izni ile. bu kişiyi kendinize çekmeye çalışın. itikadınızı bozmayın ama doğru yola çekin.
06 Yorumla- +1 yıl
Ben korkuyorum bu kizdan yanliz ortamda klamkatan korkuyorum yardim etmek istemiyorum bikere yardim ediyim dedim kabul etti ve sonra onuda gunaha cevirdi
- +1 yıl
nasıl günaha çevirdi?
- +1 yıl
Kapanmak istedi calisiyordu o gun oflas etti hemen kapancam ben kapaliyim artik calisamam orda dedi 3 gun sonra ben bunu basaramiyorum diyip acildi
- +1 yıl
hazır değil ki zaten kapanamaz. kapanmak için önce kuvvetli iman gerekir ki daim olsun :/
- +1 yıl
Ama ben bunu fark etmemistim iste kiz kapanicam dedi cok etkiledi bizi ve sonradan yine acildi ama ne acildi
- +1 yıl
:D uzak dur o zaman canım. ben de beni etkileyecek insanlardan uzak dururum. o kızda pek saflık yokmuş
+1 yılMuslumanin musluman oldugunu kanitlaması icin ibadetini gostere gostere yapmasi gerekmez ki oyle olsa bile kimse kimseyi ibadet etmiyor diye yargilayamaz , seytandan urkeceginize iki bacakli seytanlardan ürkün zira onlar daha bir baskın.
00 YorumlaYuzune karsi besmele cek ayetel kursi oku sonrs gozle it gibi kivranacak mi ya da huzursuz olacak mi olursa bilki o
10 YorumlaŞeytan televizyon ekranına çıkıp vaaz bile veriyor. Canlı örnekleri var, isim veremem. Ayrıca şeytan sadece 1 kişi değil, şeytanların sayısı insanlardan 2-3 belkide 4 kat fazladır.
00 Yorumla
+1 yılBen de rastladım bence onun iyi old inanma ondan uzak dur ruh sağlğn etkilenir
03 Yorumla- +1 yıl
Cok tuhaf biri ya Allahim sen koru
- +1 yıl
Ya sana çok düşkün mü ya benmde başıma geldii ya uzaklaş
- +1 yıl
Uzaklasamiyorum iste
- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar başlı başına şeytana taş çıkartırcasına içimizde dolaşıyorlar. Şeytana ne gerek?
00 Yorumla Bu inandıkların şizofreni belirtileri olduğunu biliyor musun ?
02 Yorumla- +1 yıl
Ha yano doyosun ki kizin bana icinde biasey varmis gibi ses kayitlari yollamasi karsimdabirini dinden cikartmasi hepsi hayal mi :D
Seytan her kiliga girer. Sadece hz. muhammed (sav) kiligina giremez. Ruyada bile onun kiligina giremez.
00 Yorumla
+1 yılŞeytandan beter insanlar var iken şeytanın insan kılığına girmesine ne gerek..
014 Yorumla- +1 yıl
Haklisin bu arada ben seni tanidim taa eskiden :D
- +1 yıl
Taa eskidenmiş =) eski üyeyim normaldir nereden tanıdığın bakim =)
- +1 yıl
Kankaydik baya baya :D ama ben her zamanki gibi dup dururken hesabimi sildim :D
- +1 yıl
Kanka mı :D yok daha neler hiç çıkaramadım valla
- +1 yıl
Tamam bosver zaten :D
- +1 yıl
Neydi bakim eski nickin. D merak ettim
- +1 yıl
Cok vardi :D misscoriander, areyouready , areyouready2die, yaren51 :D hepsi ben
- +1 yıl
Benle konuştugun hangisiydi ki :D
- +1 yıl
Misscorianderde tanistik areyoureadyde yine bir yorumda gordum konustuk ama ozelden degil yorumarkadasimdin :D
- +1 yıl
Hea öyle de bak o zaman olabilir çünkü özelde kimseyle konuşmuşluğum yok kolay kolay =))
- +1 yıl
Ozelden konusmuslugmuz var ama cogunlukla acik acik konusuyoduk :D
- +1 yıl
Özelden mi =/ hiç sanmıyorum ya karıştırıyor olmayasın? başkası ile
- +1 yıl
Nickinde karistilcak gibi degil :D sene oldu resmen bu olay geceli
- +1 yıl
Hmm :D kolay kolay unutmamda valla hiç hatırlayamadım halen sen öyle diyorsan öyle olsun =))
Ben yerimden korktum ya sen uzak dur elinden geldikçe
02 Yorumla- +1 yıl
Daha neler var anlatsamsasip kalirsin
Benim bir arkadaşımı tarif ettin şu an seni çok iyi anlıyorum
04 Yorumla- +1 yıl
Yaptiklari okadar korkunc ki Gercekten onu gormek bile istemiyorum yaa
- +1 yıl
Senin gibi arkadasim var o kisiye baglanmis birakamaiyo ama kotu oldugunu biliyo
- Diğer konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılŞeytan artık gerek duymuyor
insanlar şeytan olmuş13 Yorumla- +1 yıl
insalar şeytan kılığına giriyor :)
- +1 yıl
Kılık diyebilirsek ona
- +1 yıl
Aynen öyle
- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılSorunun cevabı mümkün ama ruh sağlığın bozuluyor dikkat et.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben uzak dirmaya calisiyorum bu insandan ama benim uzak durdugmu fark edince bana kotuluk yapiyor
- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılRüyaya girdiğini duydum da insan kılığı olmaz heralde
00 Yorumla
+1 yılDoğaüstü ve Ezoterik-Okült konulardaki tüm meraklarınızı gidermek için bize ulaşabilirsiniz. Elimizden geldiğince yardım edebiliriz ; ))
ig klausmolestus
00 Yorumla
+1 yıleşrefi mahluk olarak yaratılan insan ne yazık ki en şerefsiz şeytan haline gelebiliyor...
00 Yorumla
+1 yılcinlerinkini duymuştum.. Ve bir şey yapmadığın sürece de musallat olmazlar zaten
00 YorumlaSeytan da girebilir cinlerde girebilir insan kiligima ama herkeze gozukmeyeblr belli kisiler gorunup insan kiliginda hemen kaybolurlar
10 YorumlaDiğer konusunda 643 cevap paylaştı. girebilirler allah onlara öyle özellik vermiş insanlardan daha güzeller melek yüzlü şeytanlar
03 Yorumla- +1 yıl
Guzel kiz herkeside masumluyla etkiliyor fakat ben hic iyi seyler hissetmiyorum ona karsi
+1 yılGözleri renkli mi? Mavi yeşil?
00 Yorumlaİnsan kılıklilar yok artık. Herkes şeytan olmuş
00 Yorumlauzaklaş, muhatap olma
02 Yorumla- +1 yıl
Ben bu kizdan. uzaklasinca buda bunu fark edince bana kotuluk yapiyor
- +1 yıl
ne yapabilir ki? diğer yandan yapsa bile konuşmandan daha az zarar görürsün. ki bence en fazla dedikodular yapar. akıllı olan zaten dedikoduya itibar etmez. onun arkadaşlarıyla da bağlantını kes. ALLAH'a sığın. doğruluktan ayrılma doğru insanlarla beraber ol. hiç korkma ALLAH doğrularla beraberdir.
+1 yılŞeytanlığa soyunmuş onca insan varken soru mu bu?
02 Yorumla- +1 yıl
Ne durumda oldugmu anlatamam sana benim bahsettigmi yasasaydin veya dedigin gibi benim anlattigim kisi gibi insan cevrende cok olsaydi kafayi yerdin
- +1 yıl
çok var canım merak etme. iyi meleği oynamaya devam et. yaptıklarından ders al kendi silahlarıyla vur.
Diğer konusunda 308 cevap paylaştı. onu bilmem ama insan şeytan kılıgına girebiliyor
10 Yorumla
+1 yılSorunun tersi olmuş durumda zaten :)
01 Yorumla- +1 yıl
Nasil yani
Yok kiz. Şeytan akli var kizda hepsi bu
00 Yorumla
+1 yılşeytan diye bişey yoktur. bunların hepsi hurafe.
00 YorumlaBir çok hikayelerde duydum
belki doğrudur.00 Yorumla- Diğer konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan kılığına değil ama aklına girebilir.
00 Yorumla - Diğer konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılgirse bile senle ne işi olcak *
00 Yorumla
+1 yıldolu bütün bayanlar şeytan daha ne olsun
02 Yorumla- +1 yıl
Sirf boyle bisey denilcegimi bildigim icin cinsiyet vermemeye calistim
- +1 yıl
yalan mı
Öyle pisliklerde var tanıdığım
00 Yorumla
+1 yılUzaklaş sende o kızdan
00 YorumlaUzak dur derım.
02 Yorumla- +1 yıl