Gerçek şeytan insanlardır zaten.. ve evet dostunuz kılığına girerler kardeşiniz kılığına girerler sanki yanınızda sizi destekliyormuş gibi görünür ama içten gülerler
Ha diyeceksin ki; Çalmayan mı var? Çalmayı bu kadar normalleştirmeyin. Bu haktır, vebali de büyüktür. Sadece bu ahlaksızların değil siz de bu vebalin altında kalırsınız. Dilsiz şeytanlık etmeyin.
Doğru söylüyorsun 80 yılda yapılmayanlar 20 yılda İHA siha kızılelma toog gemiler hastaneler üniversitesiler yollar köprüler daha neler neler, eskiden koyun sayarak uyurdum, şimdi yapılanları sayarak uyuyorum
Hala yol diyor, ve seaire diyor. Hangi birini doğru yaptılar? Alfaltın altında toprak var. Siz, sizi kıskanan Almanya'da yollar nasıl yapılıyor gördünüz mü? Göremezsiniz, çünkü gözünüz körleşmiş.
Vatan sevdası sadece size has değil. Diyorsunuz ya.. Ya sev ya terk et.. Bu vatan zaten bizimdi. Atatürk'ün ekmeğini yiyip özelleştirerek devletin imkanlarıyla akılları sıra yeni şeyler imar edip lütufmuş gibi sunmak ezikliktir. Sen bir işyerinde maaşlı işçisin. Emeğinin karşışığını alıyorsun ve karşılığında ekstra pohpohlanmak istersen buna literatürde ne denir, psikolojik eziklik denir.
Hüda par ile açıklama yaparım ama sonuca bağlanması imkansız, Kısaca şöyle özetliyorum Kendinizde ki deveyi pire yapıyorsunuz, bizdeki pireyi deve yapıyorsunuz..
Ne demiş Mansur Yavaş? Hükümet dediğin vaat vermez, yapar. Bir hükümet düşün, iktidarda ama vaat veriyor. canım olsa bunu yapmazlar. Çılgın Proje diyorlar. Kendileri ve yandaşları zenginleşiyorlar. Esas çılgın proje halkı zenginleştirmektir. Daha da fakirleşmek istiyorsanız ve bu bizi de etkilerse size hakkımızı helal etmeyiz.
Çözüm süreci sunuldu bunların gerçek yüzünü gösterdi sonra tepesine binildi, sınır ötesi operasyonlar yapılmaya başlandı Bundan rahatsız olanlar kim? Ben söyleyim hdp, kimi temsil ediyor pkk, ne veriyim abime?
Gerçek yüzlerini görebilmek için Megri Megri türküsü söylenirken Siirtli kürt Emine'yle ağlamaya gerek yoktu. Davulla, zurnayla Pkk terör örgütünü karşılamaya gerek yoktu. Hele hele milletin vergileriyle bu itleri lahmacunla beslemeye hiç gerek yoktu. Kimi kekliyorsunuz siz? Millet bahçesinde kek yiye yiye keko olup çıktınız.
2002 yılında sıfır terör vardı, Çözüm Süreci ile yeniden hortladı. Hatta yetmedi, meclise de girdiler. O meclise girenler işinize gelmeyince terörist oluverdiler. En büyük teröristle siz koalisyon yapmışsınız, haberiniz yok. Ver abi ver mehteri.
Onlar geçmişte kaldı Bunlar iyilikten anlamıyor dedik Sonra bunlara kan kusturduk. Sen bugüne bak CHP HDP PKK İsviçrede el ele kol kola birlikte şenlik yapıyor, Atatürk ve Apo posterleri açmış eğlence yapıyorlar
Ortada bir hata varsa bizim de kandırılma hakkımız yok mu? Hep siz mi kandırılacaksınız? Bir defa da bizi kandırsınlar. Sonra biz de sizin gibi çıkarımız doğrultusunda basarız elbet tekmeyi..
Teroristlere açık oturum yaptırıp sözde bayraklarını yukarı çektiler şimdi gelip, HDP nin CHP ye destek vermesini mevzu ediyolar. Arkadaş bu kadar omurgasız olmayın gerçekten üzücü, şu milliyetçiyim ben şuyum buyum diyen insanlardan toplum artık sıkıldı. Söz değil icraata bakar herkes, ekonomi şaha kalkacaktı evet kalktı 12 bin birim parayla Türkiyede bir telefon alırsın diğer ülkelerde araba daha başka söze gerek var mı?
Türk milleti zekidir gerekini yapar Ben şimdi çalışmaya gidiyorum sabaha kadar çalışacağım 13 saat, Türk milleti çalışkandır, çalışmak isteyene her yerde iş var yok şunu alamıyorum bunu alamıyorum neyin kafasını yaşıyorsunuz, çalıştım evimide aldım arabamıda, hemde sıfırdan başlayarak bırakın bu ayakları