- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
9 güAh hadi ama Maykil, bunu basarabilirsin
0109 Yorumla
Soran9 güLanet olsun deniyorum ama olmuyor, gözümü kapattığımda komşunun koca popolu kızı geliyor aklıma çok sinir bozucu dostum
- 9 gü
Asmr dinlemeyi dene
Soran9 güOlmaz dostum sigara yaktım ve köşeyi nasıl döneceğimi düşünüyorum, gözümü kapatınca bu seferde aynasızlar kovalıyor
- 9 gü
Ah geceyi birakamayanlardanmiscasina uyuyamiyorsaniz zorlamanin pek bir faydasi yok M. Jordan
Soran9 güBu lanet olası yatak nasıl benden daha sıcak olabilir Tanrım cehennemi evime neden soktun
- 9 gü
Saatlerdin sorgulamandan anlamalisin ki her sey bos dostum. Olmamaya ant icmis bir sey icin cabalanmaz. Yatak gorevini yerine getirmeyen bir hain, acilen idam edilmesi gerekildigini dusunuyorum
Soran9 güDostum klimamın olmaması odamın cehenneme dönmesi demek anlıyor musun. Parayı bulmam lazım ve lanet olası sürpriz yumurta gibi çıkan saatlerce konuştuğum kızlardan kurtulmam lazım. Dinle beni adamım fil gibi biri çıkarsan seni yatağıma bağlar ve evi terk ederim anlıyor musun
- 9 gü
Yapacagin ve yapmis oldugun hic bir seyden sorumlu degilim Jackie
Good luck
Soran9 güHey lanet olası federaller bile senin kadar hızlı kalbimi çalamazdı dostum. Ne yapıyorsun sen, kural dışı mı oynuyorsun?
- 9 gü
ah dostum sanirim deja vu yasiyorum, cok benzer bir sohbete daha once girmistim gibi
Federaller kabusum olmus, uyanali kac zaman olmus
Uyan sende artik diyecegim de aradigin sey uykunun ta kendisi
Soran9 güHey, yavaş gel şampiyon. Federalleri falan unut, bu saatten sonra tek kuralımız var, kuralları çiğnemek. Eğer o uykusuz gözlerini benimle turnikeye çevirmeye cesaretin varsa, sabaha kadar bu senaryoyu yeniden yazabiliriz. Ne dersin, kontratı imzalıyor muyuz?
- 9 gü
Maalesef general. Seninle benim aramda kocaman bir fark var. Benim de yarin isim var fakat ayni zamanda gozlerimi yummami bekleyen tatli bir uyku basi yanimda beklemekte
Soran9 güHey, teslim oluyorsun demek? Bütün o 'Maykil bunu başarabilirsin' nutukları buraya kadarmış ha, Tamam tamam, şaka bir yana, Git güzelce uyu bakalım.
- 9 gü
usse geri donuyor, sayin generale bol sans ve en cok da bol keseden uyku diliyorum
Soran9 güEkledim ve kabul etmezsen kırmızı giydirip boğaların önüne atarım seni
- 9 gü
Hic bi' korkum yok
Soran9 güTanrım seni bana kızılderililer mi gönderdi ha neden beni çıldırtıyosun, eğer kabul etmezsen yoldan geçen şişman bir kadının kçına tekme atarım
- 9 gü
Sisman kadinlara fazla takintilisin Maykil, birak bu isi ve bagimliligi, geceye gozunu yumdurmayan hep bu sapkin dusuncelerin
Huzuru ara cagir ve bul guzelce karsila ve faydalanip tatli bir uyku cek
Soran9 güUyuyacağım ve rüyama şişman bir kadın girerse gel ve beni ondan kurtar dostum. Artık güvende olacaksın söz vermiyorum
- 9 gü
Durustlugun icin tesekkur ederim general
Ayni sekilde hic bir sey icin soz veremem, takibin icin tesekkur ederim fakat yeni insan tanimaya kapali oldugum icin yuksek ihtimalle kaldiracagim
Sasirmani istemem ve seni ruyalarin en guzel kollarina birakim
Good night
Soran9 güTanrım bu kadın yalnızlığı gerçekten seviyor iyi geceler leydim rüyanda matadoru kovalayan boğaları görürsün umarım
Soran9 güBu kahrolası gifleri seviyorum iyi geceler
Soran8 güUyandın mı
- 8 gü
Gun bitti general
- 8 gü
Gece uyuyabildiniz mi?
Soran8 güDün bitti bugün can çekişiyor lanet yarınsa henüz doğmadı dostum
- 8 gü
Her gunu boyle sonu gelmeyecek bir iskence gibi mi yasiyorsun Maykil J
Soran8 güHayır dostum saçmalama ben hayatı hızlı yaşadım şimdiyse yavaş mod işkence geliyor
- 8 gü
Her gecenin bir gunduzu vardir dostum, i belive in you ( supheli )
Soran8 güHayatı sevmiyorum dostum insanları hiç sevmiyorum sadece hız yaparken ölüp gitmek istiyorum, 3 kaza geçirdim çeşitli kırıklarla ölemedim, inşallah bu sene nasip olcak
- 8 gü
Komsunun kilolu kizlarini birakip gitmek isteyecegine inanmiyorum Maykil
Hayati yasamak icin ihtiyacin olan tek sey kendini sevmen
Kazalar yikmiyor seni baska seyleri basvur, generaller OLMEZZZ
Kilolular gucu askinaaaa
Soran8 güTanrı aşkına, babanın gizli bir ajanı falan mısın? Çünkü sözlerin tam anlamıyla ölümcül. Lanet olsun, tam her şeyi kontrol altına aldığımı sanıyordum ki sen çıkageldin. I just wanna die
- 8 gü
Maykil oncelikle boyle durumlarda yapman gereken ilk sey derinnnn bir nefes almak
Kac yasinda olursak olalim ergenlik krizleri yasayabiliyoruz
That's normallll
Just let it happen
Sozler de anlamsiz general, savas ortasinda felsefe yapmak olumculdur cunku koca savasin koptugu ortamda hic kimse seni duymayacaktir
HER SEYE LANET OKUYUP YASAMAYA DEVAM ETMEK COK LEZZETLIII
Aciktim
Soran8 güSana bir sır vereyim mi pille çalışan kız? Bu gece tam bir felaketsin.. Ve ben felaketleri severim. Şimdi o lanet karnını doyur aç insanları görünce onları doyurasım geliyor anlıyor musun. You should be that because of your healty
- 8 gü
Ben de sana bir sir vereyim mi cevreye fazla takilan general?
Fazla yalniz duruyorsun, git ve biraz kendine vakit ayir
Yalniz insanlari gordugumde istemedigim bir merhamet ortaya cikiyor
Soran8 güVay vay vay... Bir dakika dur orada, Bayan Merhamet! "Çevreye takılan general" ha? Lanet olsun ki, bu orduda acımaya yer yok! Kendine bir kahve ısmarla ve askerlerin işine karışma fıstık
- 8 gü
Sessizlik hakkimi kullaniyorum
Soran8 güDemek Anayasa’nın Beşinci Maddesi ha? Lanet olsun ki burası bir federal mahkeme değil fıstık, o yüzden o tatlı sesini duymadan seni bu sorgu odasından çıkarmıyorum 😎
Soran8 güAman Tanrım kulağımın zarı patladı sanırım. Meğer sadece sebze reyonunda kriz çıkmış
- 8 gü
Ah general, yarin da erken uyanmanizi gerektiren bir is var mi yoksa geceler tamamen size mi ait?
Soran8 güErken uyancam 6 da
- 8 gü
Uyku seni ele gecirmis gibi hissettim
Kendini uykunun kollarina birakma ani
Soran8 güDemek uykunun kolları ha, cömert bir teklif ama şu an başka birinin kolları daha cazip geliyor kulağa 😉
- 8 gü
Size basarilar. Huzurlu geceler
Soran8 güSeni lanet kadın kolların kira mı istiyor ha bana sarıldığın için Tanrıya şükretmen gerekir 🥳
Soran7 güHey sen burada mısın Fıstık
- 7 gü
Buralarda bir yerlerdeyim fakat uzaktan bir şey beni çağırıyor general
Bir bakıp geliyorum - 7 gü
Ah uykuymuş ne zaman gelirsin diye soruyor
5 dakikaya oradayım dedim, o nedenle gitmeliyim 💤
Size huzur dolu bir gece dilerim
Soran7 güTanrı aşkına bu uyku neden gelmiyor ha? Bütün gece yatakta bir o yana bir bu yana dönüp durdum, anlıyor musun?
Soran6 güHey fıstık uyudun mu ha yokda yarasa gibi geceyi mi bekliyordun
- 6 gü
Uyku öncesi küçük bir KS soluğu aldım şimdi uyuyacagim general
- 6 gü
Senin nasıl geçiyor son bir kaç gündür gecelerin Maykil?
Uyku olur gibi oluyor mu yoksa hiç umut dahi vermiyor mu
Soran6 güSana iyi geceler dostum.. Tatlı rüyalar, tabii rüyanda o lanet patronunu görmezsen 🙂
- 6 gü
Sorular bu gece görmezden gelindikleri için sabaha kadar ağlayacaklarını iletti.
Soran6 güUyuyamışsın hadi ama dostum neden o lanet gözlerini kapatıp uyumadın
- 6 gü
Ah général, uyumaya üşeniyorum. Uyku gelmekle yetiniyor fakat birazcık güç vermiyor ki oturdugum yerden kalkabileyim.
Senin uyku ile aran pek değişmemiş gibi 😄
Soran6 güTanrı aşkına, Yine mi aynı hikaye? Yatağın sana kurduğu bu tuzağa düşmene izin veremem dostum. Sanırım sana niyetini unutturacak daha parlak bir plana ihtiyacımız var
- 6 gü
Şu an için kurabileceğim plan en fazla lamba açık mı uyusam kapalı mı o olur Maykil J
Soran6 güBu kadar karmaşık bir operasyonel kararı tek başına vermen büyük risk. Lambayı kapat, eğer korkarsan rüyana gelip seni kurtarma görevini üstlenebilirim
- 6 gü
Peki sence 2 lambanın ikisini mi kapatmalıyım general yoksa sadece birini mi?
Soran6 güİkisini de kapat tatlım. Hey dostum, bu halka açık hat üzerinden haberleşmek biraz zor olmuyor mu? Neden özel frekansa geçip orada devam etmiyoruz? Bu operasyonun tadı anca öyle çıkar, ne dersin?
- 6 gü
General bu asker savaşa yenik düştü o nedenle uyumaya gidiyor.
Özel frekanslara alerjim olduğu için hiç tercih etmiyorum.
Size huzur dolu bir gece diler uyku ile tatlı tatlı anlar dilerim 🌌✨🌙
Soran6 güLanet olsun, bu gece savaşı kaybettik ama savaşı tamamen teslim edeceğimi sanıyorsan yanılıyorsun! Git ve enerjini topla asker. O alerji için harika bir antikor planım var. Sana da huzurlu geceler
- 6 gü
Asker SELAMLIYOR 🫡🪖👋🏻🌌
Soran6 güGeneral arkandan bakmakla yetiniyor fakat unutma asker döndüğünde emir komutamdasın şimdi git uyu dinlen ve yarın kendini tel parça bana getir
Soran5 güburada mısın
- 5 gü
Yağlı boya yapıyordum çok yoruldum
4 saat önce yazmışsın Maykil
Bu saatte rüyalar aleminde olmalısın
Sana özeniyorum
Soran5 güGecenin bu saatinde ne boyası dostum?
- 5 gü
Akşam başlamıştım fakat yavaş yavaş yaptığım için kaldı general.
Uyutmadı bitirmek istedim ama sonra bocaladım derken her şeyi bir kenara bıraktım sandalyede yatak ile bakışıyorum bu şekilde 🥸
https://ibb.co/5g4KP8Rj
Soran5 güKarar senin tatlım, güzel olmuş çalışma. Tanrım duvar boyası sanatsalmış ben badana bekliyordum
- 5 gü
Son anda uykuya biraz teslim olduğum için batırdığım yerler oldu yarına bıraktım
Daha önce hiç badana deneyimin var mı Maykil
Göründüğü kadar zor değil 🥸
Soran5 güBadana yapmıştım Jessica evet
Soran5 güResim yapmak bir sanat jessica ve bunda iyi olduğun için kıskanıyorum seni, lanet olsun kıskandığım bir kız olmadı ve bu konuda ilk oldun. Ortaya tıpkı resim gibi renkli hisler çıktı şimdi al bu hisleri naparsan yap
- 4 gü
His alimlari kapalıdır general
Soran3 güBenim sunacak hissim yok Jessica insanlığım var onu da insanlar parça parça yok ediyorlar
- 3 gü
İnsanlığın dahi sana ait olamadığı bu dünyada yaşamak büyük bir başarı Maykil
- 3 gü
O nedenle olumsuzluğa değil biraz da bu başarının güzelliğine bakalım
Soran3 güGüzel söz jessica seviyorum senin sözlerini
- 3 gü
Güzel sözler gecene huzur getirsin general 🌌
Soran3 güHuzuru lanet sözler değil sen getiriyorsun Jessica
Soran3 güHey jessica hızlı yaz kafamın tasını attırma
- 3 gü
Bıyık olsam bu sözler karsisinda daha fazla tutamazdim kendimi düşerdim yüz üstünden
Geriye donup « dur dur düşme My kil sakin Maykil » derdim. - 3 gü
🥸
Soran3 güDostum neden beni anlamıyorsun ha senin sorunun ne adamım
- 3 gü
Uzun bir süre nasıl bir şey yazabileceğimi düşünüyordum general
General sakin kalmalı ki komşunun tatlı kızlarına bir şey olmamalı
Soran3 güO tatlı kız sensin komşuluk bitsin aile başlasın jessica
- 3 gü
Hey dostum gece gece ne gibi bir sorunum olabilir
Benim sorunum havanın sıcak olmasından başka bir şey değil
Asil senin sorunun ne gece gece kızıl dereliler mi kaçtı gitti - 3 gü
Maykil anlık hislere bu denli kapilan senin hayatın derin Çetin sularında nasıl hayatta kaldığını anlamak zor
Soran3 güHey, bak bana. Senin derdin ne, ha? Bütün gün aklımın içinde bir suçlu gibi koşturup durmaktan yorulmadın mı? Lanet olsun bu hiç adil değil, polisi arayıp burada bir hırsız olduğunu söylemeliyim, çünkü tam şu anda duygularımı çaldın ve suçüstü yakalandın.
- 3 gü
Hey general orta okulda falan mısın neden komik sözler kuruyorsun 🥸
Bunu hemen kesmelisin yoksa seni cimere şikayet edebilirler
Soran3 güSana küçük bir sır vereyim mi tatlım? Biliyorum, bu laflar sana biraz iddialı gelebilir. Ama hey, hayat lanet olasıca derecede kısa ve ben buraya seninle o çılgın akşam yemeğini yemeden gitmeye hiç niyetli değilim
- 3 gü
Hey My Little Kil
Ben de sana bir sır vereyim mi?
Hiç bir şey beni etkilemiyor
Ve en umursamaz insanlardan olabilirim
O nedenle akşam yemeğine bir başkasını çağır 🎂
Soran3 güBak, buraya kadar geldim çünkü Tanrı şahidim olsun ki o sözlerin tam anlamıyla bir kamu düzenini bozma suçu! Yani dostum, insanlarla bu kadar tatlı konuşup sonra hiçbir şey olmamış gibi yola devam edemezsin, anlıyor musun? Bu lanet olası kasabada kurallar var!!
- 3 gü
Benim tarifim birine tatlı geliyorsa bu benim suçum değil, o kişiye bu zamana kadar hiç tatlı şeyler tattirmayana aittir.
O nedenle general
Bu lanet olası kasabanın kurallarını düzgün yazsınlar.
Soran3 güBiliyorum, senin gibi havalı bir kızın etrafında her gün yüzlerce adam dönüp duruyordur. Ama dinle beni tatlım, ben o sıradan züppelerden değilim, tamam mı? Sadece bu pazar sabahı pan keklerimi seninle paylaşmak isteyen basit bir adamım.
- 3 gü
Maykil Maykil…
Ben yalnızlığı severim
Etrafımda benim kadar sessizdir
Olaylari veya karışık şeyleri sevmem
O nedenle eski zamanların deyimi ile kendi yagimda kendi kendime kavrulmaya bağlıyım
Soran3 güŞimdi sana bir teklif yapacağım ve bunu iyi dinlemeni istiyorum. Yandaki o küçük İtalyan restoranına gidiyoruz, en büyük boy pizzayı söylüyoruz ve bana o büyüleyici hikayeni anlatıyorsun. Eğer sıkılırsan, lanet olsun ki hesabı ben öderim ve bir daha yüzümü bile görmezsin. Ama eğer eğlenirsen ki inan bana bayılacaksın, bana o telefon numaranı vermek zorunda kalırsın
- 3 gü
Teklifin büyüleyici general
Fakat büyülenmeye hiç niyetim yok
Bu da havalı falan olduğumdan değil
Sıradan bir insan olarak ilgilenmiyorum sadece
Soran3 güSıradan bir insan sadece yolda yürürken bile etrafındaki bütün trafiği felç etmez, tamam mı? Sen tam anlamıyla gizli kalmış bir başyapıtsın ama bunu mütevazılık maskesinin arkasına saklamaya çalışıyorsun. Lanet olsun, bu hiç adil değil!
- 3 gü
Ah Hadi ama Maykil adaletten hiç bahsetmeyelim
Çok uzun bir cikmaz sokak
Seninle sohbet etmek güzeldi fakat sözlerin arkasında farklı bir niyet arıyorsan bilmelisin ki o hat gerçekten kapalı
Gecenin tadını çıkarmaya bakalım
Soran3 güLanet olsun, en azından denedim, değil mi? Biliyorsun, bir adamın her zaman şansını zorlaması gerekir ama ne zaman geri çekileceğini bilmek de tam bir efsane hareketidir.
- 3 gü
O nedenle sen gerçek bir efsanesin Maykil 💪🏻
Soran3 güBiliyorum Jessica ve bunu bilmekten nefret ediyorum. Sohbet harikaydı ama biliyorsun. Lanet olası patron yarın sabah beni karşısında görmek istiyor. Ben kaçar, sana iyi geceler melek yüzlü şeytan.
- 3 gü
Bir gun tüm lanetlerin saflığa dönüşmesi umudu ile
Hoşça huzurla kal dostum 🌌💫
Soran3 güUmarım o lanet olası mucize gerçekleşir. Bunun için de sen gibi biri gerekir. İyi geceler Jessica
- 3 gü
💤✨🌙..
Soran3 gü🍃🍂
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Uyuyamamak ne kadar sinir bozucu, anlıyoruz seni 😩. Bazen zihni yormayan, monoton bir şeylere odaklanmak iyi gelir. Belki içinden bir hikaye anlatmaya başlarsın kendine, en baştan itibaren 📖. Ya da sessizce, sadece nefesine odaklanmayı dene. Sanki her nefesle tüm gerginlik dışarı çıkıyor gibi düşün 🌬️. Merak etme, dinlenmek bile uyumak kadar değerli. İyi hissedeceksin 🙏.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
9 güberbat bir durum
01 Yorumla
Soran9 güSöyle bana napacağım he
Gizli Üye(18-24)9 güSakin ol amerikan dublaj
17 Yorumla
Soran9 güHey sen senin derdin ne ha
Cevap sahibi9 güLanet olsun benim bir derdim yok hsjdkdkd
Soran9 güİşte böyle adamım benim gibi cebin boş olsaydı derdin olurdu tanrıya şükret
Cevap sahibi9 güHadi uyu uyu yarın bana iş yok
Soran9 güAklıma bir fikir geldi senle isanın cennetini konuşalım ne dersin hayır dersen kilisedeki papaza söylerim ve kiliseye gelemezsin anlıyor musun
Cevap sahibi9 güHsyjfdhjgfy uyku kötü bir şey kafa yapıyor
Soran9 güAman tanrım yoksa içki mi içtin he, seni pislik nasıl böyle bir günahı bensiz yaparsın
Diğer konusunda 301 cevap paylaştı. Tanrım Mı
02 Yorumla
Soran8 güLanet olsun dostum Tanrı kelimesine takılıyorsan sakın bir daha kiliseden içeri gireyim deme
Gizli Üye(25-29)9 gübanane 😅olum yarın bana iş yok
01 Yorumla
Soran9 güOhh miss
8 güdammmn bro
01 Yorumla
Soran8 güSana lanet olsun seni Kızılderili kılıklı babannemin yastık altı gençlik fotoğrafı
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat