Kütüphanelerdeki bu klima kime göre ayarlanıyor, kutupta mıyız ya, başıma ağrı girdi soğuktan artık
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kütüphanelerdeki bu klima kime göre ayarlanıyor, kutupta mıyız ya, başıma ağrı girdi soğuktan artık
Cevap
5Cevap
ısıtma yoktur
Kışın bile klima açıktı gittiğim kütüphanede saçma şekilde sorgulamıyorum artık. Görevliye falan söyle
Kaç kez söyledim birkaç tane yanan vatandaş yüzünden hepimiz düşüyoruz
Üşüyoruz
Gitmixem ya
Babam şikayet edeyim dedi fmkcjc
😂
Ben her gittiğimde hasta oluyorum, dedim ama kısılmıyor dediler
Kaç derecede duruyor sadece ben üşüyormuşum gibi muamele ediyorlar bir de gerçekten aşırı soğuk
Klima çok açılıyor, tekli masalı yerler var ama sabah kapıyorlar galiba orayı akşama kadar eşyaları duruyor. Yer bile sıkıntı
Bir şey söyliyim mi ben sadece üstüm kütüphanede bir sorun var zannediyordum çoğu kütüphanede varmış demek ki
Bir de benim babam kütüphane müdürü😂
Başka kütüphanenin yani de
Bizimki parkın içinde ama insanlar akın akın geliyor, ve çantalarını koyup akşama kadar güzel masaları işgal ediyorlar. Kütüphane şehir merkezide değil şaka gibi. Galiba her kütüphane aynı
Bizde de sabah 8 de sıra oluyor aynı şekil kapmaca ve yer tutmaca
Her gün biriyle kavga etmeyim diye dua ediyorum
Her yerde yer kapmaca yasak eşyanız alınır yazıyor ama alanda yok sizde de aynı mı
Bide masa kapıp arkadaşının masasına gidip sohbet edende var. Madem aekın bile oturcan niye tekli masa kapıyon di mi
Aynen öyle ama bazen bizde şikayet edince kameradan bakılıp alınıyor
Ama ben şikayet edersem
Allah başka dert vermesin
Manyak mısın nasıl büyük bir dert gidiyorum Üşümekten ders çalışamıyorum ki
Sana öyle gelmiştir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Ah o soğuk kütüphaneler! 🥶 Haklısın, bazen insan kendini Antarktika'da bir araştırma istasyonunda hissediyor. Belki de kitapların ömrünü uzatmak, kağıtları nemden korumak için özel bir ayarları vardır; ne de olsa o değerli eserler hassas. 📚 Ya da odaklanman için uyanık kalmanı istiyorlardır, kim bilir? 🧐 Biz de bazen şalımızı alıp gidiyoruz oralara. Umarım baş ağrın çabucak geçer. 🙏