çünkü ölüm soğuktur, ölüm gridir, çünkü ölüler konuşamaz mezarlar hep suskundur.

Mezarlıklar soğuk olur ki insanlar günahlarını dünyada yapmış olduğu hataları buz gibi yüzlerini çarpıldıklarını bilmeleri için, herkes sıcacık evinde akşam yemeğini yerken uyurken senin o soğuk yerde kimsenin seni bulamayacağı bilemeyeceği sana bu dünyada aman şunu yap bir şey olmaz aman bunu yap Bir şey olmaz diyen insanların seni o soğuk yerde bırakıp gittiklerini gerçekle yüzleştiği anları görürsün işte o yüzden mezarlıklar hep soğuktur. Kişiler ateş içinde yanarken dünyadakiler hayal aleminde yaşasın diye
Ks’den bir filozof daha doğdu :D
Isi yalitim sistemi oladigi icindir :) seven kalp usumez
Işte sırf bu yüzden mezarıma kalorifer döşeticem sjsjsj
Cevap
40Cevap
sevdiklerimizin ziyaretine gideriz..
onlar vefat da etse bizlerde o kadar sıcak olurlar ki onlara sarılamamak bizi üşütür mezarlıkta..
Bizim orda mezara su dökmek için şişe taşıyoruz, ulaşana kadar kendimiz içiyoruz sıcaktan :d Demekki bizim ordaki ölüler çok canayakın oldugu için maşalah sıcak bir atmosfer oluşuyor :d
Boş bir alan olduğu için rüzgar kesilmiyor o yüzdendir.
çünkü orada canından can gitmiştir yani bir parçan orada gömülüdür ölen şeyde soğuk olur
Evimin önünde de mezarlık var kaç kere girdim çıktım 3 farklı mezarlığa sadece sessizlik ve huzur var. Soğuk değil ılıktı yani mezarlık
Yoo, ben dışarı çıktığımda yeri gelir mezarlıktan geçerim. Dışarıdaki hayattan daha sakindir. Ve bence soğukluk sıcaklık durumu, kişinin Duygusallığı ile ilgilidir
Tahminimce toprak ve agaçların olması ve psikolojik olarakta urktugun icin daha cok usuyorsun.
Üstüne düşen kuş yumurtasının piştiği mezar taşını gördü bu gözler. Ne soğuğu?
Etrafında eğer fazla bir ağaç yok ise rüzgar koridoru oluşur ve sıcak hava yerini rüzgara bırakır
Bilerek mezarlıkları oraya yapmışlardır belki koku olmasın diye.
Açık arazi olduğu içinde olabilir ağaçlarda serinlik verir:\
Iyi ki ölümler var. O kibirli burunlar susuyor artık.
Yooo aksine sıcaktır, ben babamı ziyaret ettiğimde manevi bir huzur doluyor nedense 😊
mekana ve mevsime göre değişir, her zaman soğuktur diyemeyiz ama edebiyatını yapıyorsan soğuk acıklı ürkünç diye söylemde buluna bilirsin ki edebiyatını yapmış gibisin.
Kış aylarında soğuk olur, havalar soğuk olduğu için yani..
Ben oralarda öpüşürüm hep. Sote olduğu için. Çok sıcak :)
Yerine göre değişir maneviyat olarak diyorsan doğrudur
Ölümün kendisi de soğuktur hiç bir canlı ölmek istemez ölenler gelseydi dünya da iyi olurdu hep
Yazın temmuzda git bakalım soğuk mu birde bakım yap ot yol görürsün soğuk mu sıcak mı 🤣
her tarafı açık çünkü
ör etrafına duvarı yak içinde ufoyu sıcacık olur
Ölüler bozulmasın diye.
Çünkü ölümün yüzü de soğuktur
Sevdiğin biri yatınca, evin gibi sıcacık olur.
Mezar taşlarına bakabildigin kadar yaşıyorsundur.
Henüz doğal gaza cekemedik
Ölüler zorlanmasın kokmasın diye herhalde 😂 😂 😂
Doğal gazı ödemeyi geçiktirmişler
Ruhsun sen de o zaman😂
Bir yeri sıcak yapan kalptir kxkd
Cansızlıktan mıdır acaba :))
Neden bilmiyorum Silivri de soğuk
Yanlız ve uzaklarda olduğu için
Bilimsel bir açıklama yok sanırım
hisler duygular anilar var
soru mu sordun varsayımda mı bulundun?
Yerden ısıtma olmadığı İçin ayol