Gündem Hava niye bu kadar soğuk? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Bugün bir ara güneş açtı o zaman çekildim bu fotoyu. Nasılım sizce? Hava niye bu kadar soğuk? Cevapla Fotoğraf Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 26,5b cevap paylaştı. kış ayı olduğu içindir 0 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% 1 yıl Gündem konusunda 308 cevap paylaştı. Sanırım, güneş açınca pinterestten çaldın fotoyu :Dhttps://tr.pinterest.com/pin/872853971528151737/ 2 5 Yorumla blairathy 1 yıl mswezğswlew ay çok güldüm ya Yorumla u _GerdekBasan_ 1 yıl @blairathy ne geçiyo ki ellerine acaba Yorumla Soran 1 yıl Bekleyin bu gecede yapıcam. Çok eğleneceksiniz Yorumla u _GerdekBasan_ 1 yıl jsdhsdhsdhj Yorumla ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ 1 yıl Ahaha 😀 bu iyiydi işte Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% 1 yıl Ayazı ile meşhur bir yerde ise alışıyorsın ister istemez 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% 1 yıl Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kar yağsa bu kadar sert soğuk olmazdı. Bildiğin don var. 0 0 Yorumla
QuraniyyunMuslim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 748 cevap paylaştı. Hava olması gerektiği gibi soğuk siz de çok güzelsiniz saygılarımla 🙏 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Senin baktığın kişi felç olur herhalde o nasıl göz jdjskck 0 1 Yorumla u _GerdekBasan_ 1 yıl feyk Yorumla
Musti423 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 87% 1 yıl Üşümüş ve canı sıkkın gibi duruyorsun :) 0 0 Yorumla
Darkkklifeee Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Gözlerden kazanıyoraun anana teşekkür et 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Gündem konusunda 413 cevap paylaştı. Fake olmasan iyisin diyecektim. 5 para etmez. 0 0 Yorumla
mathmaxeil Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Kız çok güzelmiş maşallah nerden buldun fotoyu 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% 1 yıl Gündem konusunda 444 cevap paylaştı. Afraya benzettim güzelsin. 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Tepemize kar yapmadığına şükür ettik bugün 😂 0 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Senin gözler de havayı ısıtır cinsten 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Gündem konusunda 689 cevap paylaştı. Boynun bükülmüş küçük emrah gibi 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Gündem konusunda 738 cevap paylaştı. İyi güzel maşallah diyelim nazara gelme. 0 0 Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Gündem konusunda 496 cevap paylaştı. Kış zamanı ondan olabilir 0 0 Yorumla
kubraaasağlam Takip Et Xper 3 Yaş: 23 1 yıl Kış comebacj attı diyebiliriz snxjsjxjsjkdkdjr 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
kış ayı olduğu içindir
Sanırım, güneş açınca pinterestten çaldın fotoyu :D
https://tr.pinterest.com/pin/872853971528151737/
mswezğswlew ay çok güldüm ya
@blairathy ne geçiyo ki ellerine acaba
Bekleyin bu gecede yapıcam. Çok eğleneceksiniz
jsdhsdhsdhj
Ahaha 😀 bu iyiydi işte
Ayazı ile meşhur bir yerde ise alışıyorsın ister istemez
Kar yağsa bu kadar sert soğuk olmazdı. Bildiğin don var.
Hava olması gerektiği gibi soğuk siz de çok güzelsiniz saygılarımla 🙏
fotoğraf çekildim cümlesini ilk defa düzgün yazan gördüm
Senin baktığın kişi felç olur herhalde o nasıl göz jdjskck
feyk
Güzelsin ve 25 ten çıtır duruyorsunn
Bu tiple oyuncu olursun bence
Bu fotoyu daha önce görmüştüm
Üşümüş ve canı sıkkın gibi duruyorsun :)
Aşırı güzelsin
Gözlerden kazanıyoraun anana teşekkür et
Sen dışarı çıktığın için soğumuştur
Fake olmasan iyisin diyecektim. 5 para etmez.
Kış ayları çünkü
Kız çok güzelmiş maşallah nerden buldun fotoyu
Afraya benzettim güzelsin.
Tepemize kar yapmadığına şükür ettik bugün 😂
Senin gözler de havayı ısıtır cinsten
Hava değil insanlar soğuk.
Boynun bükülmüş küçük emrah gibi
İyi güzel maşallah diyelim nazara gelme.
Kış zamanı ondan olabilir
Güneşten çok sen ısıtacaksın.
Kem gözlü evden Irak
Allah sahibine bağışlasın fake değilse
Fakenis2m
Fotonun fake olması pekiiiiii 😜😜😝😝
evet ya.
Kış comebacj attı diyebiliriz snxjsjxjsjkdkdjr
Mük olmuş
Kış mevsimi çünkü.
Gözlere bak aynı şeytan gibi
Beğenmedim.