Sağlık Havalar neden bu kadar soğuk? yorgunkalbinbiri Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ellerim buz gibi hiç ısınmıyor. Havalar da aşırı soğudu bir anda. Siz de üşüyor musunuz? Güncellemeler+1 yıl Hava bugünde çok soğuktuuu Havalar neden bu kadar soğuk? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. Bende üşüyorum 0 0 Yorumla
Celebrindir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Adanaya beklerim. Evde hala kısa kollu kıyafet, şort, terlik çorapsız geziyoruz. Dışarısı zsten gündüz eziyet... 0 0 Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Sağlık konusunda 994 cevap paylaştı. Klima açık duruyorum, geceleri soğuk oluyor gerçekten. 0 1 Yorumla yorgunkalbinbiri +1 yıl Gece çok üşüyorum bende ya Yorumla
Abdullah_24 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evet soğudu ama çok değil birazBurası İstanbul 0 2 Yorumla yorgunkalbinbiri +1 yıl İç Anadolu’dan sesleniyorum Yorumla Abdullah_24 +1 yıl O zaman normaldir Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Sağlık konusunda 911 cevap paylaştı. Yoo üşümuyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hastalıktan geberiyorum 0 2 Yorumla yorgunkalbinbiri +1 yıl Ay geçmiş olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağol Yorumla
uzaylı_tony Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Pekmez iç 0 2 Yorumla yorgunkalbinbiri +1 yıl Pek sevmem çok tatlı Yorumla uzaylı_tony +1 yıl üşümezssin bir kere dene hak vericeksin bana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bende üşüyorum
Adanaya beklerim. Evde hala kısa kollu kıyafet, şort, terlik çorapsız geziyoruz. Dışarısı zsten gündüz eziyet...
Klima açık duruyorum, geceleri soğuk oluyor gerçekten.
Gece çok üşüyorum bende ya
Evet soğudu ama çok değil biraz
Burası İstanbul
İç Anadolu’dan sesleniyorum
O zaman normaldir
Kış geldi indan olabilir mi
Yoo üşümuyorum
Hastalıktan geberiyorum
Ay geçmiş olsun
Sağol
Ekim ayındayız sonbahar falan?
Kıyameeeeeğğğtt 😱