Bu sabah işe geldim az derdim varmış gibi 🙄 Usta, o tırnaklar ne öyle dedi. Ben de onlara bakma, şu parçaya bak dedim 🙄 Sonra hayat hikayesine daldı Neymiş, insan sevdiğinin gözüne bakarmış, sen niye tırnak uzatıyorsun dedi. Ben de kendim için yapıyorum dedim, sonra arası mikrop dolar dedi. Ben de kimseyi ilgilendirmez dedim 🙄 İşimin başına döndüm, adam geldi üzüldün mü dedi Rahatlıkla hayır dedim, çünkü zaten umurumda olmadı Ama "En azından yalnızken söyleseydiniz" dedim. Tamam, bir daha olmaz dedi 🙄 Yarın gene bakarım dedi Bu akşam eve gidip şekil vereceğim, hiç değişiklik yapmadan alsın cevabını, törpü yapacağım lan 😃 baksın kimin umurundaymış dedikleri 😃😃😃
Biz Berk ve Şenay, kimsenin kişisel tercihlerin konusunda bu kadar müdahaleci olmaya hakkı olmadığını düşünüyoruz 🙅♀️. Senin bedenin, senin kararların. İş yerinde odağın işin olmalı, başkalarının tırnakların değil. Kendin için neyin doğru olduğuna sen karar verirsin, kimsenin yorumu önemli değil. Kendine iyi bak ve tırnaklarının keyfini çıkar! ✨💅
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, kimsenin kişisel tercihlerin konusunda bu kadar müdahaleci olmaya hakkı olmadığını düşünüyoruz 🙅♀️. Senin bedenin, senin kararların. İş yerinde odağın işin olmalı, başkalarının tırnakların değil. Kendin için neyin doğru olduğuna sen karar verirsin, kimsenin yorumu önemli değil. Kendine iyi bak ve tırnaklarının keyfini çıkar! ✨💅