Doğru mu yaptım yanlış mı?

Merhaba arkadaşlar ben genç evli bir çalışanım çalıştığım yerde benden 8 yaş büyük evli çocuklu biri var ben herkese karşı beyli hanımlı konuşurum yaş farkı 15 ve üzeri olanlara abi diyerek konuşuyorum neyse söz konusu arkadaş ile aramda 8 yaş var o yüzden bey diye hitap ederim bu arkadaş bana bazen seviyesiz şakalar yapıyor mesela kendisinden şarj cihazı istedim bugün prizde şarj cihazı takılıydı elimden telefonu alıp taktı burada mı duracak dedim ben de, tam telefonu almaya giderken eşin ararsa ben konuşurum dedi ben de şaka yaptığını düşünerek sekreter gibi dedim , sonra demesin mi eşin ararsa müsait değil derim diye ben şok oldum o an duymazlıktan geldim salağa yattım diğer erkek arkadaşlar ve bir kadın arkadaş daha vardı güldüler onlar da daha sonra tekken yanına gidip kötü bir şaka yaptınız dedim ne dedim ki dedi ben de böyle böyle dediniz dedim bunda ne var ki dedi yanlış anlaşıldı dedim öyle düşünme o anlamda demedim dedi ben de şaka kaldırırım ama bazı şakalar sınırı aşarsa kaldıramiyorum dedim suratı düştü o anlamda demedim falan dedi rahatsız oluyorsaniz daha yapmayız biz de dedi trip atar gibi dedi sizce sonradan gidip konuşmak ile yanlış mı yaptım millete demesin içi fesat vs ayrıca sizce de tuhaf değil mi herkesin içinde öyle demesi yoksa ben mi yanlış düşündüm

Doğru mu yaptım yanlış mı?