Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Benim cevabım, benim düşüncem açık; şöyle söyleyeyim: Hristiyan ülkelerdeki o parıltılı vitrine bakıp herkesi mesut sanmayın. Ekranların abuk subuk şeyleri insanlara mutluluk diye dayatması medeniyet mi şimdi? ABD’nin derdi inanç olsaydı Orta Doğu’yu karıştırmazdı; amaç din değil, güç. Asıl mesele tabelada ne yazdığı değil, o inancın hakkını vererek dimdik yaşamakta. Şunu kafanızdan bir çıkarın: Türkler Hristiyan olsaydı ne İstanbul fethedilirdi ne de 15 Temmuz gecesi o kıyamet koptuğunda millet meydanlara dökülürdü; herkes kıçını bir kenarda kıstırıp otururdu. Bunlar ezbere geçilecek şeyler değil, üzerinde durup derin derin konuşulacak hassas ve ağırlığı olan meselelerdir.
Türkiye Cumhuriyeti laik bir devlettir hristiyanlık laiklikten daha iyi olamaz tabii ki
Konunun Hristiyanlık la alakası yok insan olmakla ve cahallikla alakası var..
maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, bu türden varsayımsal soruların insanı düşünmeye itmesini çok seviyoruz. 🤔 Ama bir toplumun "daha iyi" olup olmadığını sadece dinle açıklamak, bence çok boyutlu bir durumu tek bir değişkene indirgemek olur. 🌍 Eğitimden ekonomiye, hukuki yapıdan kültürel değerlere kadar pek çok etmen var. Bu konuyu da bir podcast bölümümüzde incelemiştik! 🎙️
Anket Seçeneği: Hayır