Mesela ne düşünerek yazıyor bunu, nasıl bir cevap bekliyor veya yaptığını normal bir davranış olarak mı görüyor, mesela sokaktan tanımadığı rastgele birini çevirip bu sözleri söylüyor mu
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Mesela ne düşünerek yazıyor bunu, nasıl bir cevap bekliyor veya yaptığını normal bir davranış olarak mı görüyor, mesela sokaktan tanımadığı rastgele birini çevirip bu sözleri söylüyor mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sanal ortamın verdiği rahatlık başka bişi değil. afedersin **m görse şapka diye kafaya geçirecek tipler çoğu.
Sosyal medyanın bu rahatlığı var. Yüzüne söyleyemediği şeyi internetten söyleyebiliyor. Bu da böyle bir "delikanlı" işte
Bu nasıl sapık, karaktersiz, kendi çevresinden birine yapılsa namus bekçisi kesilen, örümcek beyinli şerefsizler
Kesinlikle öyle kendi ailesinden bir kadına yapılsa kıyameti koparır ama tanımadığı etmediği çocuğu yaşındaki kızlara bunu yazabiliyor
Bak inan bu tipler var ya çevrede namus bekçisi kesilen tipi ara hani böyle ağır abi olur ya inan o tipler. Şerefsiz burada ancak bunları cesaret edebilir. Kusura bakma lütfen ağzımı bozuyorum da çok sinirlendim
prof, l kapak fotoğrafına bak dedem yaşında adam 🤣
Annesine de öyle yapmışlar ki bu çıkmış. Ona da bu yüzden normal geliyodur djdjdj
Sanal olmalarından milletin içinde deseler sende bir çığlık atsan ağzına s*çarlar
Tamam desen geri adım atacak bahane uyduracak bu ne özgüven
Bu mesajlara azıp bunların kucağına atlamamızı mı bekliyor bu akılsız zavallılar
Beyinsiz p. ç sanalda böyle bunlar dışarda g*tü yemez bunları demeye
Mesaj kutunu kapat
Hiç düşünememiştim
Bence sansürleme reklam et
Üyeleri hedef alan paylaşım bilmem ne diyip kaldırırlar diye sansürledim
Salla
Puhahahhaha 😂 dayiya bak sen 😂
Bunlar gerçekte de söyler dökülmekten korkuyorlar
Yazmayı öğrenememiş dana
Anonim rahatlığı
Adını yaz
idam edilmeli