Bir erkek bir kiza neden uzun uzun bakar ya da dona kalır?

Kac gundur bu soru demeyin. Kafami karistirdi. Bununla cokca goz goze geldik. İlk gunlerde ilk keresinde gozleri parliyordu gulumseyip arkami donmustum. Cok utanmistim. Cok sacmalamisti zaten. Bir keresinde ben baktim bakmiyordu. sonra bu bana donmustu montunu giyerken. Onunde o kadar arkadasi varken kafasini az dikmis bana bakiyordu. sanirim nefret ediyor dedim. cok kere benden bahsederken duysamda sevgilisi var diye. Hatta hoslandigimi soyledigim gunun ertesi bu tam arkamda oturmus ben sinavdan ciktiktan sonra en yakin arkadasimin yaninda olsa da kacmisti. hatta gecen hafta yuzunu perdeyle kapamisti. Bu hafta ise uzun zamandir bakmiyordum zaten. artik bakmak yok dedim. kac kez karsilastik bakmadim.
Ama sonra arkadaslara burdaki sinifta diyecekken baktim bu kapida tam gozlerimin icine bakiyor. ikimizde gozlerimizi bir sure cekmedik baktim bu kapiyi kaparken bile arkasini donmedi bana bakti. ikimizde donmustuk resmen. Hadi ben sasirdim ama bu neden o kadar bakmistir ki?
Güncellemeler
+1 yıl
yook yaa kesin korkuyordu bu var yaa ;( ben mi istedim cirkin olmayi ki tatli denen bir kizim. benim baktigim insan kesin bakardi ama bu acayip davrandi. bu tirsak korkak inek cocuk sanirim
Bir erkek bir kiza neden uzun uzun bakar ya da dona kalır?