İlk önce sapık fikirlerinizi, saçma düşüncelerinizi kendinize saklayın. Aynı sınıfta olduğum biri var. Ve film izlerken, döndüğümde beni izlediğini gördüm, ve arada baktığımda gozleriyle uzun uzun bana bakıyor, utanıyorum gözlerimi ceviriyorum ama o hala ciddi bir şekilde uzun uzun bakıyor. Bir erkekle konuşurken, sessiz kalıyor, konuşmaya katılmıyor. Ben gelince sessizlik oluyor. Ve bazen de onunla konuştuğum da Bana bakan çocuk, gidiyor yanimdan. Hislerim çok karışık. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. Yorumunuzu uzun tutarsanız sevinirim:)
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla bana bir grup bakıyordu mola da kızlar popona bakıyo senin dedikerinde döndüm elle hareket yapıp önünüze dönün lan dedim rahatsız oluyorsan hayırdır de cok mu beğendin beni de sapıklık yapmasın evine kadar takip eder valla temkinli ol başta ne istediği bil öyle davran
04 Yorumla- +1 yıl
Yalnız sen olayi baya yanlis anlamissin
Cevap sahibi+1 yılsonlarını okumadm üşendiğimden ne kaçırdım :D :D
- +1 yıl
Benim gotume bakmıyor çocuk, gözlerime uzun uzun bakıyor kardes.
Cevap sahibi+1 yılla tamam okumadık dedik ya
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence hoslaniyordur.. O kadar bakmasının açıklaması bu.. yanı tabiki aşık olmak kolay değil o ayrı bir şey ana etkilendiği belli sen bir şeyler hissediyorsan bakış atmaya devam et adım atacakdr 😊
15 Yorumla- +1 yıl
Bir kere de, baya uzun bakistigimiz zaman bir zamandan sonra tebessum etmiştik. Peki neden gelipte sevdiğini soylemiyor. Aslında birbirimizden haberimiz var gibi.
Cevap sahibi+1 yılE seninde baktığını fark ediyor senin de etkilendiğini belli hiç bakmasan cekiniyor diyeceğim ama.. senden mi bekliyor ilk adımı acaba. bence bekle bir sure daha o mesaj falan atacaktr
- +1 yıl
Ben ilk adımı asla atmam daha önceden bir hatam vardı zaten. Ama o adım atmazsa ve ben adım atmazsam hep öyle kalicaz.
Cevap sahibi+1 yılErkek olan o sonuçta atmalı yanı.. bnce atar
- +1 yıl
Umarım ^.^
+1 yıl" Ya senden hoşlanıyor ya da Aşık sevgi olamaz sanmam ( ilk etapda ) son olarakda cinsel yönden bakıyordur diyeceğim ama bu en zayıf ihtimal hiç bir erkek öyle uzun uzun bir kıza bakmaz sapıklar hariç.. "
10 Yorumla
+1 yılherşeyde bir beklenti içine girmek yanlıştır -_- belki dikkatini çekmiştir, belki saçlar hoşuna gitmiştir, belki yüzü hoşuna gitmiştir, illa aşık demek değildir. yani -_-
14 Yorumla- +1 yıl
Peki seviyor diyebileceğimiz zaman ne zaman
- +1 yıl
ne zaman gelir kendisi, sana, seni sevdiğini söyler sana açılır o zaman anlarısn, herşeye ima yüklemek saçma zaten, ona kalırsa ben balkona çıktığım vakit karşı balkondaki kız ile göz göz gelip druyoruz , sana kalırsa bizde aşığız -_-
- +1 yıl
Ama öyle bir anlık tesadüf sonucu birbirimize bakmiyoruz ki her defasında bana uzun süre bakıyor. Bir bakıştan yola çıkarak söylediğim bir şey degil bu
- +1 yıl
git sor o zaman benimle konuşmak istediğin birşey var m diye. bakalım ne diyecek. birşey diyemeycektir eminimde sen yinede sor -_-
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
10Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence arzulama olabilir çünkü erkek arzularsa hep bakar benim tespitim bu onu hissediyorsun zaten ben 3 kere yaşadım tanımıyorum ikisini de ama öyle oldu o bir taktik bence sizi kendine aşık edebilir
20 Yorumla
+1 yılSen ona bakarken bile sana hala uzun uzun bakıyorsa ya o arkadaş gözü açık uyuyor ya da senden gerçekten hoşlanıyor.. Çekip gitmesinin nedenide kendisine güvenmemekten ileri geliyor
00 YorumlaHoslaniyodur bencede bisey sorcam orayi tam anlamadim sen erkekle konusuncami gidiyor o ortamdan?
020 Yorumla- +1 yıl
Evet bir süre kalıyor ama sonra ortamdan gidiyor.
- +1 yıl
Kiskandirmaya devam ettikçe onu kaybediyor gibi oluyorum
- +1 yıl
Tepkisi böyle ben başkasına yakın olunca o bakıp sadece sessiz kalıyor ve başka yöne bakıyor. Ya da konuyu değiştirmeye çalışıyor gibi. Ya da uzaklaşıyor.
- +1 yıl
Aynen o yüzden iste
- +1 yıl
Diyorsuun. Ama nasıl nerden başlasam bilemiyorum bile
- +1 yıl
Mesaj attım suan:)
- +1 yıl
Naber yazdım :) O da iyi sen falan yazdı ama tabi daha mesajını gormedi
- +1 yıl
İnşallah😊
- +1 yıl
Nasilsin iyi sen ve napiyosundan sonra wp ye girmedi arkadaşım şansa bak
- +1 yıl
Yok hayır gormedi mesajı
Bende sana bir şey sorucam sen ne hissediyorsun tam olarak?
044 Yorumla- +1 yıl
Seviyorum
- +1 yıl
Birbirinizden haberiniz varsa büyük ihtimal oda farkındadır. seviyordur oda seni ama kendisini sapık gibi hissedebilir veya seni rahatsız ettiğini düsünebilir sen başka erkeklerle konusunca morali bozuluyordur kıskanıyordur sen başka erkekle konustugun zaman onun gozunde ulasılamaz uzak birisi gibi kalıyorsun
- +1 yıl
Bunlar olabilir diye düşündüm bende fakat ama bazen o kadar ciddi ki, sanirsiniz baya bir yetişkin
- +1 yıl
Bazen cidden çok ciddi ve ne düşündüğünü tam olarak anlayamıyorum bende. Mesela eskiden çok dalmazdı uzaklara ama şimdi uzaklara çok daliyor derste falan. Ve sonra bana bakiyor uzun süre. Gözlerini alamıyor gibi. Ne dusuncegimi de şaşırdım.
- +1 yıl
Ya işte bende o yüzden cekiniyorum. Erkekleri cozemedimde. Nasıl davransam da bilemiyorum. Ama böyle hislerimi soylemesem kaybedecek gibiyim, o kizi sevecek diye korkuyorum
- +1 yıl
Ya bende böyle düşünüyorum ve zaten amacım başka biri değil sadece onu kiskandirmak beni anlasın diye. Fakat bazen kendime umut veriyormus gibi oluyorum saniyorum
- +1 yıl
Ve bir sey daha eklemek istiyorum bir keresinde gece yarısı 4 hafta önce ki fotoğrafımi begenip geri çekmişti aninda, bunu da mı aynı sebepten ötürü yapmiştir?
- +1 yıl
E, bu da bir nevi seviyor olabilir mi sonuçta gece yarısı profilimde ne işi olabilir
- +1 yıl
Kiskandirinca uzak gibi kalıyor ama belki bana özel bir şey degildir diyorum
- +1 yıl
Bende öyle düşünüyorum inşallah
- +1 yıl
Sorun değil, ama ben öyle hissetmesini anlayamiyorum iste
- +1 yıl
O kiskandiriyor mu anlamiyorum aslında. Ama bir kız var. ve çok ilgi çekici ama sadece fiziksel olarak desem daha dogru olur anlarsın işte. E bir erkek olarak da o da bakıyor. Ama işte o kız onun yanına gidiyor gulerek konuşuyor ve o kız da bana bu sınıftan o veya başka biriyle çıkardım dedi. Yani çocuk yüz verse o kız onla çıkar. Ben de sinirleniyorum yani, pek kisi anlamıyor ama. O da bunu görüyor mu bilemiyorum ama gülerek konuşmaya devam ediyor
- +1 yıl
Evet biraz da toplumla alakali ama bazen bilerek kiskandirmaya çalışıyor gibi geliyor ama belki öyle olmayabilirde. Nedense ben onu kiskandirmaya çalıştığım zaman ardından o kız onun yanında beliriveriyor
- +1 yıl
Ne gibi şeylerin yasanmasi gibi tam olarak anlayamadim
- +1 yıl
Sanırım bende kayıslar koptu, ciddi olmasından mi, yoksa o kıza bakmasinin sebebi bu olduğundan mi? Kusura bakma da cidden anlayamiyorum
- +1 yıl
Kusura bakma ama o kız laylaylom teki
- +1 yıl
Hangi kız için diyor olabilir?
- +1 yıl
Anladıım. Ve bir sey daha sormak istiyorum biliyorum bunalttim ama. Bir gün omzum da çantanın kolu vardı. Tarifi komik oldu ama. Bir erkek onu duzeltmek için omzuma dokundu. Bende teşekkür ederim dedim. Ama yanımda o da vardı. Sonra gicikligina o çocuğun duzettiği yeri bozdu ve bana şimdi sen kendin duzelt dedi. Niye böyle ters davrandi bilemiyorum.
- +1 yıl
diyorki başka erkeklere kendini dokundurtma aynisi benide rahatsiz eder başka bir erkeğin sana bakmasini konusmasini istemiyor aklindan gecmesini bile istemiyor böyle bir sey soylediyse emin ol seni cok seviyordur istedigi sey sadece benim ol :) benim sorularımı hic cevaplamadin :( bende merak ediyorum 1 aydir aradigim cevaplari bulabilicek birisini bulmusken...
- +1 yıl
Sen ne sormustun ki pardon atlamisim
- +1 yıl
Sevdigini hissettirse veya benle konuşmak için çabalasa bu beni mutlu ederdi
- +1 yıl
Evet, yanında o kızı gördükçe sinir oluyorum tabiki de.
- +1 yıl
Bu arada bende teşekkür ederim, sevip sevmediğini anlamış oldum. Umarim acilirsin bol şanslar 😊
Emin değilim ama insan sevdiğine çaktırmadan bakar öküz gibi değil. Birazda utanıyo olabilir. Ama utansa öküz gibi bakmaz.
016 Yorumla- +1 yıl
Bende o konu da endise duyuyorum ama çocuk çok ciddi bir çocuk
- +1 yıl
Ama herkes sevdiğini gözlerinden kacirarak anlaşılmaz ki. Belki de belli olmasın diye de bunu yapiyor olamaz mı?
- +1 yıl
Hoslaniyorum da, işte ona acilamam öyle
- +1 yıl
Biliyor musun bizde aynı sınıftayız. Araya 15 tatil girdi. Ben özlemekten geberdim. Cesaretimi topladım arkadaşlara söylettirdim sevdiğimi. Hiç pişman değilim. Keşke dememk için mecbr kalıyo insan. Bak benm onu sevdğimi tüm sınıf biliyo. Herkesin ona mesafe koyması hoşuna gidiyo insanın. Mesela o tahtaya kalkınca başını döndürüp sana bakıp sırıtıyorlar. Ne biliyim güzel şeyler ya ;))
- +1 yıl
Güzel şeyler fakat eskiden karsilik bulamadigim sevgiden dolayi şimdi birine seni seviyorum diyebilmek zor bir şey ve artık ben söylemek istemiyorum
- +1 yıl
Umarim sende mutlu olursun 😀😊Ama tabi dediğim gibi açılma konusunda o adımı ondan bekliyorum. Ama işte o da zor baya
- +1 yıl
Odun olmalarına odun da işte bazıları da çok aşık. Ama onun açılacağını zannetmem
- +1 yıl
Bende onu diyorum ya, ne olacak bizim halimiz
- +1 yıl
İşte arkadaşlarımız da ortak olduğu için
+1 yılSenin onda. gonlun varsa begeniyosan sende. bak. ona baktigini belli et sonra kendiliginden gelisir hersey
08 Yorumla- +1 yıl
Bana arkadaşlarım güzelsin diyor. Ve kendini begenmislik değil ama gerçekten öyle olduğumu dusunuyorum ama sınıfta baya ilgi çekici bir kız var ve erkekler bilirsin genelleme yapmak yanlış olur fakat bazıları abaza ve bakiyorlar kıza. Ya onda gönlü varsa ve bana sadece öylesine bakiyosa diye düşünüyorum. Ama sonuçta sevmediği bir insana, neden uzun uzun baksın ya da, bana baktığı gibi başkasına bakmiyor
- +1 yıl
Hoşlanmasa bakmaz emin ol abaza erkekler bir kiza. uzun uzun bakmaz sehvetle bakar vucuduna falan bakar ama cocuk senin yuzune bakiyo sen. kafani ceviriyon onu sana. bakarken. yakaliyon bence sende bak hoslanirsan devam. edin iliski baslayabilir
- +1 yıl
Ya doğal olarak biz kızlar uzun süre bakmiyoruz zaten, ya da belli olmasın diye. Ama işte ben de ne yapacağımı bilemiyorum ozaman. Gözleri uzun uzun bakınca telaşa giriyorum anlamasin diye. İşte hislerimi belli etme konusunda da cekiniyorum, o kizi seviyorsa diye
- +1 yıl
Sen de ona bakmaya basla korkma utanma biraz bakistiktan sonra sana acilacaktir
- +1 yıl
Umarim keske ya ama bir de ciddi olup acilmamasindan korkuyorum
- +1 yıl
Sen ona uzun uzun bak cesaret bulur o. ama ne zaman bilemem hayirlisi olsun
- +1 yıl
Teşekkür ederim ozaman:)
- +1 yıl
Rica ederim. d
+1 yılSenin oldurmeyi planliyor o bir seri katil olabilir uzak dur bence
10 Yorumla
+1 yılhoşlanıyordur büyük ihtimalle yoksa o kadar bakmaz yani bakmaz diye tahmin ediyorum
03 Yorumla- +1 yıl
Umarim ya ^.^
- +1 yıl
sende hoşlanıyosun demek :) inşallah olur
- +1 yıl
İnşallah ya😊😀😀Teşekkür ederim
Hoslanti gibi bisey var bana da oldu aynisi :))
05 Yorumla- +1 yıl
Peki hoslandi diyelim, neden gelip sevdiğini soylemiyor. Ve mesela ikimizde birbirimizden haberimiz var ama birbirimize adım atamiyoruz.
- +1 yıl
Sevdigimi nasıl hissettirebilirim peki
- +1 yıl
İletişim kurmaya çalışıyorum ama, sanki uzak kalıyor gibi bana
Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı. icinden. hayal. kurar... sevgilim. diye
20 Yorumlaniye insan bu bakamazmı
02 Yorumla- +1 yıl
Bir kere baktigin bir insana 100 kere bakmanda ki amaç diye sorayım ozaman
+1 yıl8 sanıyeden fazla bakıyosa sıkıntı
07 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi mesela
- +1 yıl
Bu iyiydi :D
- +1 yıl
seks istiyordur :D
- +1 yıl
@DelininBiriii mesajını aç bişi konuşcaz :D