Ankara duru beytepe sitesinde spor salonunda calisan sporcu bi bey var yeni calismaya baslamis. Ben icerden gecerken oda icerdeyken bana uzun uzun cok ciddi bi sekilde bakiyor gozunu ayirmadan. Bunun sebebi nedir? Birde kendisi burdaysa lutfen cevaplarsa cok sevinirim.
Güncellemeler
+1 yıl
Jxjx
Güncellemeler
+1 yıl
Djdjdjd
Bir erkek bir kiza neden uzun uzun ciddi bi sekilde bakar?
Senin yanina gelmesi icin sinyal lazim guzelim pas vermezsen gol atamaz sen erkek olsaydin bi kizla konusamaazdin utangac oldugun icin o zaman napacaktij
Ben sizden asiri etkilendim. Lakin utangac oldugum icin yaniniza gelip konusamiyorum haliyle duygulsrjmj belli etmekten de cekiniyorum. Konusmak istediginiz zaman yanima gelebilirsiniz sizi tanimak isterim
Daha cekingen, tutucu birisine benziyorsun. Hos gibisin ama ben acik iliski yasiyorum. Sevdigim kadinla paylasmayi, iliskiyi isterim. Seninle imkansiz gorunuyor.
Aklim sende, geceleri hayal ediyorum bikac gundur.. Dedimya sevgilimden ayrildim cok zamandir yalnizim. Kadina cok ihtiyacim var ve sen hosuma gidiyorsun.
Sacma.. Banane onceki dangalaktan. Onun sucu gunahindan banane, ben bisey yapmadim. Hosuma gittin acikca yaziyorum iste. Seni istedim ama sen cok kapalisin, gereksiz yani. Evlilik, kim ole kim kala. Yarina cikabilecek miyiz? Neden evliligi bekleyim cok sacma... Anal dahi olsa sen yanasmazsin, boş ver. Eyvallah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Seni seviyor sinyal bekliyor konusmak icin nesini anlamadin
Anladim iste sonunda bende ona bakiyorum zaten ama utaniyorum
Bakmaya mi utaniyosun
Konusmaya
Bakmaya utanan kiza nasil yaklasmaliyiz?
Valla o ben olmqliyim. Cok fazla bakilmaz zaten utaniyoruz iyice yerin dibine gireriz
Beninde takip ettigim bi kiz var bakmadi pek belki utandi ama ona yaklasmam icin gulumseme veya herhangi bir ufakta olsa adim atmasi lazim
Uyangaciz biz bjzden oyle seyler beklemeyin
Senin yanina gelmesi icin sinyal lazim guzelim pas vermezsen gol atamaz sen erkek olsaydin bi kizla konusamaazdin utangac oldugun icin o zaman napacaktij
Evet seninle ilgileniyorum
Kac yasidnasiniz
Cevap verir misiniz
Neden diger soruda yazdim sana yine yaziyorsunki.
Anlamadim seni, yasim 28 ama elin ayagin ayei oynuyor gibi senin
Elim aysgim ayri oynuyro derken? Ben sorulari kontrol etmiyorum
Her iki soruma crvap verdiniz hangisi denk gelirse oraya yaziyorum
Anlayamadim seni.. O kiz cok tatli, utangac sempatikti. Benimde kadina ihtiyacim var, yalnizim.
O kiz beni. Iste. 165 boylarinda hsfif kilolu degil mj
burada daha rahatim tabi sanal oldugu icin
Birde enden kadina ihtiyaciniz var
Sevgilimden ayrildim yalnizim. Kadina ihtiyacim var..
Ben sizden asiri etkilendim. Lakin utangac oldugum icin yaniniza gelip konusamiyorum haliyle duygulsrjmj belli etmekten de cekiniyorum. Konusmak istediginiz zaman yanima gelebilirsiniz sizi tanimak isterim
Hatta uzun zamandan beridir ilk defa beni biri heyecanlandirdi diyebilirim
Daha cekingen, tutucu birisine benziyorsun. Hos gibisin ama ben acik iliski yasiyorum. Sevdigim kadinla paylasmayi, iliskiyi isterim.
Seninle imkansiz gorunuyor.
Gercekten ozele gelmeden bunlari burada mi konusucaz
Sorun nedir, konusabiliriz. Ozel genel ne fark eder. Cok tutucusun bak soyledim sana
Neyse beni gercekten cok iyi gozlemlemissin.. ama ben acik iliski istemiyorum bana gore degil
Sende de baya etkilenmistim ama saglik olsun
Ee seks yapmayacaksak ne yani.
Sevgi falan hoslanti guzel ama ben dokunmak temas istyorum, erkek adamim. Seninle olmayacagini biliyordum.
Seks olmaz ama olursa opusme anca olur. Ilerisi olmaz
Erkek adamsin diyeher istexugini yapamazsin ki
Her istedigimi yapacak kadinlar var. Herseyi yaparim ben, herseyi
Her istediginizi yapacak kadin varsa o zaman onlara gidin beyefendi lutfsn bana bakipda durmayin. Zatdn utsngacim rahstsiz oluyorum o zaman
Yani madem olmayacak ne duye umut verirsiniz ki
Seni istiyorum, anlamiyor musun
Anliyorum. Bende seni istiyorum ama kafalarimiz uymadi napalim yani
Sevdigimi paylasamam ben kusura bakma
Ben seni paylasmak istemiyorum kimseyle.
Benimle seks yapacaksin sadece baskasi olamaz.
Nasil ya yoksa enni kafaya mi taktin jxkfjf
Kotu iliskiden ciktim ben. Sana asik olacak gjbiyim.. tekrar uzulmek istemiyorum ljtfen oyalama beni
Aklim sende, geceleri hayal ediyorum bikac gundur..
Dedimya sevgilimden ayrildim cok zamandir yalnizim. Kadina cok ihtiyacim var ve sen hosuma gidiyorsun.
Yani resmen seks hayali mi kuruyosun benimle
Senden hoslaniyorum farkinda degil misin.
Erkek adamim, seni istyorum kadin ne var.. Ama bana gore degilsin sen cok kapalisin, olmaz.
Birak
Evet bence de. Senin kadar rahat degilim kusura bakma. Sevgililikte boyle seyleri dogru bulmuyorum zira evlendikten sonra her sey yasaniuo
Evlenene kadar bekleyemedin mi yani
Erkek adamim, ihtiyacim var. Seni sevdim goruyorsun iste, rn azindan anal olabilir, sen cok kapalisin ya boş ver..
Bence de kendimi kullandiramam. Kotu iliskiden ciktim diyorum hala devam ediyorsun israr etmeye. Olmaz adamim olmaz kusura bakma unutcaz mecburen
Uzaktan bakisiriz artjk sadece
Olursak arkadqs oluru, olur mu
Sacma.. Banane onceki dangalaktan. Onun sucu gunahindan banane, ben bisey yapmadim.
Hosuma gittin acikca yaziyorum iste. Seni istedim ama sen cok kapalisin, gereksiz yani.
Evlilik, kim ole kim kala. Yarina cikabilecek miyiz?
Neden evliligi bekleyim cok sacma...
Anal dahi olsa sen yanasmazsin, boş ver. Eyvallah
Ebet en azindan arkadas olalim olur mu
Ben bu tur seyler yapmam kusura bakma
Bende senden hoslandim. Ama iliski anlayasimiz uymuyor dedigim gibi sonunda uzulen biz oluruz
Arkadas olalim en iyisi
Olur mj
?
Peki bana hala bakmaya devam edecek misin
Insan bisey der.
Madem susacaktin ne diye yazdin
Beni ne kadar uzdugunun farkinda misin