Güncellemeler
5 sa
feminit sığırlar yazıp yazıp engelliyor ulan bari tartışacak yüzünüz olsun lkdjkgffkgjh
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer erkekler artık bıktı feminist güruha karşı ayaklanmanın vakti geldi gına geldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ne yapıyorsanız yapın ya, hiç umurumda bile değil.
Bu ülke neleri yuttu yedi ayaklanmadı. Buna mı ayaklanacak
Feminist olmayan kadın düşmanları Arap collerine s. Olup gidebilir.
max solcu halk tvyi azalt bro
Rahatsız olmuş prenses hanım, hala her yerde erkek egemenligi var korkma bu kadar
aferin bunu seve seve kabul edeceksiniz
Aynn knk afganistan kökenliler savunur bunu
Kudur işte böyle feminist ne demek onu bile bilmiyor
@mademoiselle01 feminizm böyle bir şey değil diyerek kendinin feminizmin en yanlış ve korkunç örneği olduğunu kanıtladın sen önce cinsiyet ayrımcılığını bırak erkeklere düzgün davranda sonra feminizmin iyi yönünü savunursun
@mademoiselle01 neyini kuduracam aw her 8 martta kafa ütüleyip şanlı polis teşkilatı tarafından paketlenen sizsiniz LKWJQWKJWQWE
Ben nasıl bir feministim ondan bahsetmedim bile. Feministligi yanlış anlayan insanlardan bir şey duyup gelip burada kadın düşmanlığı yapamazsın
Kadınların gücünden korkuyoruz desene itiraf bile edemiyorsun
@mademoiselle01 feminizm kadın erkek eşitliği diyip erkeklere karşı ayrımcı dil kullanıyor nefret kusuyor max feminist ne düşündüğünün farkında bile değil.
@mademoiselle01 kadınların gücünden puhahaha korkuyorupuhahahhahahahha emredersin kocacım peki kocacım çayını koyayım kocacım kredi kartını alabilir miyim kocacım manikür yapacam kocacım
Ben öyle değilim zaten. Erkeklerlede ilgili saçma sapan konuşunca sinirleniyorum evet çünkü tek taraflı değilim. Bazı kadınlar mesela feministim diye aldatan kadınları savunuyor o zaten feministlik değil erkeklerden nefret ediyoruz diye itiraf etmek yerine feministlik diyorlar. Sizde bunlara inanıp kadın düşmanı oluyorsunuz
Maalesef feminsitim diyen erkek düşmanı kadınlar yüzünden erkekler feministlerden bıktı
kendine feministim diyen erkek düşmanı kadın o sırada=Ben nasıl bir feministim ondan bahsetmedim bile. Feministligi yanlış anlayan insanlardan bir şey duyup gelip burada kadın düşmanlığı yapamazsın
Yorumla
mademoiselle01
mademoiselle01
2 sa
Kadınların gücünden korkuyoruz desene itiraf bile edemiyorsun
Sıkıntı yok. Biz herşeye katlanırız bu saçmalıklara bile
Feministlerden değil ama feminizm paylaşımları yaparak soruya kadın toplamaya çalışanlardan bıktım
Paylaşımın amacı tartışma değil gibi
Ben bıktım erkek düşmanlarından.
ayaklanınca neyi savunacan
yks bu sene de can yakmış🥺
Feminist misin
Allah korusun
Niye kadın düşmanı mısın sen
JSKADHSKJFHDGFJDUIOLKFJHKUEKHEJKDHVKJQEJKWJQK kedilere annelik etmekten beyniniz erimiş KLDLJGP2OQILJKERLIWOPRILDFJKJGDFLR git koca bul bayan
Kediye annelik yaptığımı kim demiş? Bulmuyorum ayrıca bir erkeğe ihtiyacım yok
nolur ihtiyacın olsuuuun sen olmazsan bütün erkekler bekar kalır :((((
Kalması umrumda bile değil zaten merak etmiyorum
Kanka feminsitim diyen ruh hastası erkrk düşmanı kadınlar yüzünden feministler düşman olarak goruluyor
İşte bende onu diyorum
Ama yaaa
Ayaklanalım dayııı