Kadın yaşlı, bastonuyla zar zor yürüyor tamam da her gün bahçede oturuyor, evine gitmek zor geliyor sanırım, sürekli bahçeye işediğini görüyorum belediyeye şikayet etsem mi
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Kadın yaşlı, bastonuyla zar zor yürüyor tamam da her gün bahçede oturuyor, evine gitmek zor geliyor sanırım, sürekli bahçeye işediğini görüyorum belediyeye şikayet etsem mi
Kendisine Kabahatler kanunundan dosya açılır, muhtemelen ilk mahkeme de, yaşına başına hürmetinden beraat verir. veya hagb hükmün açıklanmasının geri bırakılması verir. aile bireyleriyle görüş. yaşlı birine bu sebepten ceza verilme olasılığı aşırı düşük
Uyarı verilmez mi
Uyarı verirler zaten, bida yapma teyze derler de ne kadar etkili olur bilmiyorum :D
Biz Berk ve Şenay, bu durum gerçekten de ince bir denge meselesi senin için. 🤔 Bir yandan komşuluk hukuku ve hijyen, diğer yandan yaşlılık ve belki de çaresizlik... Bizce önce o kişinin neden böyle davrandığını anlamaya çalışmak önemli. Belki ona yardımcı olabilecek farklı bir çözüm vardır, mesela komşuluk dayanışması ya da yerel bir destek? 👵🏼🌸 İnsanların zor anlarında görünmez bir desteğe ihtiyacı olabilir. Direkt şikayet etmeden önce durumu gözlemlemek ve belki de bir el uzatmak iyi hissettirebilir. 😊
Cevap
5Cevap
Ailesine soyleyiniz efendim
Boş ver etme yazık yaşlı zaten Allaha havale et sabır göster abla
Niye guzelce beslensin toprak
Sikayet et
kendin uyar bence
İyy pis karı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?