+1 yılKomşun neden kendine bunu dert edinmiş benim annem de yine mi kargo gelmiş yine ne aldın der mesela birde aldığım her şeyin fiyatını sorar hep sanki annem veriyor kargo paramı herkesin bir çekemeMezligi var maalesef
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklıma şey geldi. Apartmanda oturuyoruz, pandemı döneminde vakaların yoğun olduğu dönem yan komşumuzda devamlı kargo getirtiyordu, e haliyle rahatsız olmuştuk maske takmadan binaya girdikleri için denk gelince sorun olabiliyordu. Bu durumda bence herkes birbirinden sorumlu rahatsız olunabilir ama şu ana öyle bir durum yok kısaca saçma olmuş.
00 Yorumla
+1 yılDevam et kargo almaya kime ne. Bence o kadın sana takmıs kafayı evde otura otura menopoza gırmıs demekkı. Onun seviyesine dusme umursamadan kargo almaya devam et kı yesin kendnı evde
21 Yorumla
Sen o kadına güzelce haddini bildir. Bildirmezsen yüzüne bakmam
08 Yorumla- +1 yıl
Knk kapısına b*k sürmeyi felan düşünüyorum
- +1 yıl
Ahahahahahahahahaa haykırdım mq
- +1 yıl
Ne dicek s*çtık şimdide sıvıyoruz felanmı QÖSMAÖESÇÖAÇE
- +1 yıl
Yıkılıyorum QÖSNÖMNSMSMDÇAMDÇXNDLXMÖZMDÖXMDÇSÖFÇSÖDŞCLLDÖDMXÖDMDSÇMSÖCÖZÇDÖX
- +1 yıl
Puhaha
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
130Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBence hiç umursamayın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin durumu bilmiyorum ama biz de sürekli kargo gelen komşumuzu şikayet etmiştik çünkü gelen kargocular sürekli bizim kapı ziline basıyordu ve adres kısmında bizim kapı numarası yazıyordu neyse biz defalarca uyarmamıza rağmen adresteki hatayı düzeltmedi karşı komşu ve şikayet etmek durumda kaldık.
22 Yorumla- +1 yıl
Siz haklıymışınız knk benimki başka kendi kapısından bile geçmediği halde rahatsız oluyo kadın
Cevap sahibi+1 yılİlginç ve garip ozaman
Şikayet eden komşuna bi'hediye al. Ama kargo ile gelsin. Kargo gelirken video çek. Hediye aldığın için komşu ile arayı düzelt. Eşek değilse oda sana alacaktır.
Ev sahibi olaya dahil olursa, çektiğin videoyu ona at. "Bana kargo gelmesi normal bir durum olduğu gibi, şikayetçi komşuya da kargo gelmesi normal. Ben şikayetçi değilim bu durumdan." diye savunma yaparsın.
1 taşta 2 kuş.
51 Yorumla- +1 yıl
👍👍👍
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOnu ilgilendirmez ki. Ona ne. Bir şey yapmaz ev sahibi. Sanki kargo parasını onlar veriyor. Ne s*lak bazı insanlar. 😂
41 Yorumla- +1 yıl
Aldıkları mala göz koymuslardir belki
Bence sizin zenginliğinize karşın kendisinin hicbir şey alamaması moralini bozuyordur. O yüzden şikayet etmiştir. Ona ne ya...
22 Yorumla- +1 yıl
Knk zengin değilim küçük bebeğim olduğu için dışarı çıkamıyorum fazla deterjana kadar siparş veriyorum o yüzden o da rahatsız oluyomuş beni görüncede edacım nasılsın canım diyor geride mq
Siparişlerin ve eve gelen kargo paketlerinin arasından en uygun olan bir tanesini komşuna hediye et.
Böylelikle aranız düzelir
Komşu hakkı diye bir şey var.
Senin kargodan gelen paketlerde gözü kalmış komşunun.
Komşuna da bir hediye sipariş et 😃10 Yorumla
+1 yılHayır ben olayı anlamadım. Kargocu her defasında siz yerine o kadının kapısını çaldığı için mi şikayetçi oluyor?
113 Yorumla- +1 yıl
Hayır sokağa sürekli girdiği için rahatsız oluyormuş bende daha demin sevdiğin tişörtü inadına getirtiyorum :d sipariş verdim bile
- +1 yıl
Ya bu kadar saçma bir sebep olamaz ki apartmanı da geçtim direkt sokağa girdiği için rahatsız oluyormuş deli bu mk psöxğwöxşwödĞSÖDŞWÖDŞWÖDŞWÖSŞWÖSWWKWŞSÖS
- +1 yıl
Aaa sen bide evliymişsin galiba belki eşinde gözü vardır * ğsöxşwöd
- +1 yıl
Abart QÖWMQÖMESÖÖW
- +1 yıl
Bişe sorucam nasıl şikayetçi oldu. Sana ne dedi de şikayetini dile getirdi valla merak ettim
- +1 yıl
Geçen yine kargo gelmişti almaya çıktım bahçeye çıkmış bağırıyo sokaktan sürekli kargo arabası geçiyor bu ne ya felan diye sonra ev sahibi beş dakika sonra arayıp kirayı yükseltti zenginmişin sen diye MQAMÖQMWÖAME
- +1 yıl
Kadın çingene desene. Tamam şaka bir yana fazla tartışmaya girme. Bu tür ufak kavgalar yaralama hatta cinayete kadar gidebiliyor. Zaten anladığım kadarıyla akli dengesi de yerinde değil. Mantıklı düşünebilen bir insan neden kargo arabasını kafasına taksın çok anlamsız. Tartışmaya veya kavgaya girme. Sorudaki yorumlarda okudum kadının evine de vibratör göndermeye kalkma.
- +1 yıl
QÖWNQÖNWSÖMAÖS Beni görüncede edacığım nasılsın canım diyor mq
- +1 yıl
Ruh hastası orğospu İWÖDĞWÖDŞWÖDĞWÖDŞWÖDŞWÖS
- +1 yıl
HAYKIRDIM MQ QÖSMAÖMWÖSMSÖWÖDÖ
- +1 yıl
Şeye çok güldüm bu soruyu sorduktan 1 saat sonra yine trendyoldan ürün siparişi ediyorsun hiç umursamadan. Kızdaki ipleme seviyesine bak ŞSÖDŞEÖDŞWÖDŞWÖDŞELDŞSÖDŞWS
- +1 yıl
:d ahahahahahahaaa harikasın mq
- +1 yıl
Minyonlar harekete geçti
Aşırı saçma bir sebep yahu utanmadan bir de gidip ;
" ayy x ev sahibi hanım / bey işte bilmem kaçıncı katta oturan bir kız var ya evine 5 vakit kargocu geliyor " mu demiş?
Ev sahibiniz de acaba "aaa yol geçen hanı mı burası canım ne öyle zırt pırt para mı harcanır" diyerek sizi mi uyarmaya kalktı?
bir kargo da onun evine yollayın gönlü şenlensin.. kendince ortalık karıştırmak istemiş komşunuz.
00 Yorumla
+1 yılKomsunuzun ziline yanlislikla basiyorsa normal, bir ara bizde yanlis gelen kargolardan bikmistik🙄 ustelik bir kargocu size teslim etsem diye rica etmisti..🙄 bende hayir demistim.. yani tanimadigim komsunun kargosu icin hem zile basacak, rahatsiz edecek hemde bize teslim edecek.. boyle sacmalik olmaz
00 Yorumla
+1 yılbizimkide gelip bize laf söyledi ya aman bunlarda komşuluk neymiş bilmşyot ayda bi ettiğim siparişleri laf yapıolar geçen eşya aldım gelmişler kapıyı çalmışlar adam kargoyu geri göndermiş kapıya yapıştırılan kağıdı filan da yırttıp atmışlar mal yav bunlar
02 Yorumla- +1 yıl
valla ya vizde tartıştık şimdi yüzümüze bile bakmıyorlar gelip evden gürültü geliomul köpeğimin kaşıntı sesi onları rahatsız ediomuş biz hiç de onların gürültüsünü küfürlerini çovuklarının apartmana tükürmesine laf yapmıyoruz ama onlar hadsizler yapıyor slk işte
Kanka yerinde olsam daha çok sipariş veririm. Daha çok sinirlensin.
14 Yorumla- +1 yıl
Bende bugün yine sipariş verdim mq son param olmasına rağmen Qmnwöqnwsm
- +1 yıl
Kargo gelince hemen açmıyorum biraz kapıya vurdurup bağırtıyorum :d
Çekemiyor demek ki 🤭😂 sizde kendinize aldığınız ürünleri onun numarasını verin. Uzaktan rahatsız oluyormuş işin içine girince bari dert edeceği bir sebep olur
20 Yorumla
+1 yılDaha çok gelsin kargolar nasl. insan bunlar biz kendimiz sorarz kargocuya komşu evde değilse alır içine asla bakmadan arastrmadan veririz sahibine. garip
10 YorumlaBir zamanlar aynı durum benimde başıma gelmişti bekardım her akşam dışarıdan yemek söylerdim sürekli şikayet ederlerdi 😁 çokta umurumda olmazdı tabi
10 YorumlaMeraklı hasta komşu düşman başına bela ya bodrum katını beş liraya alıyolar bahçede terör estiriyolar , bodrum ve garaj kömürlükte ev iznini verenin Allah belasını versin.
10 Yorumla
+1 yılKargocular acaba her gelmesinde komşunun kapısını mi çalıyor.. bu geldi sadece aklıma.. çünkü komşunun davranışı hiç normal değil..
10 Yorumla
+1 yılBir şey yapmana gerek yok, tinlama kadını. Abartıp kapına dayanırsa cimere vb şikayet edip bunaltırsın sen de.
10 Yorumla
+1 yılona da sen kargo gönder içinde salatalık olsun büyük bir tane anlar o...
20 YorumlaKız bende sürekli sipariş veriyorum utaniyorim da normalde takmam ama bizim sokağa ben hariç aslında sipariş veren var. karisan olursa ağizlarini y... rtarim onlar mı ödüyor konusu bile söylenmesi saçma ama fesat insan çok tabi 🤣
00 Yorumla
+1 yılPardonda bu durum komsununne ilgilendirir ikinci olarak ev sahibi hiç ilgilendirmez hu yüzden hirde sana laf mj söyle ev sahibin ne mal insanlar var ya
10 Yorumla
+1 yılSen o kadını bana yönlendir hicbirsey yapma ben hallederim
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 935 cevap paylaştı.
+1 yılDaha ne denyolar duyacağız acaba çok merak ediyorum. Kargoyu şikayet etmek nedir? 😏
10 Yorumla Boşversene hem ona ne kalmış yani kargo sipariş eden sensin ne onun parasındamı alınıyor ücreti falan?
12 Yorumla- +1 yıl
Rahatsız oluyomuş knk
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKlasik haset, kıskanç insan tipi. Bir şey yapmaya gerek yok ciddiye alma yeter.
10 Yorumla Onun kapı numarasını yaz ama kendi adını yaz. İlk onun zili çalsınlar
10 Yorumla
+1 yılOna giren çıkan neymiş? Kıskanmış mi? Ver adresini de buradaki erkekler dilde göndersin. Belki rahatlarsa sana sarmaz.
20 Yorumla
+1 yılKendi adresine farklı isimle güzel büyük bir vibratör sipariş et kargoyu alınca içine not yaz "tam sana layık" gibilerinden bir mesaj yaz kapısına koy görmeden
00 YorumlaKapısına git karşına al onu ve şöyle söyle. “Kıskanıyorsun biliyorum ama bu kadarı sana verir. Ayrıca param varki alıyorum sen kimsin de rahatsız oluyorsun.”
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 801 cevap paylaştı.
+1 yılsende ona 1 kutu falım gönder not olarak "nazar etme ne olur, çiğne seninde olur de" :D
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı. O gelen kargocu sık sık komsunuzun ziline basıyor ve komşunuz bu durumdan artık biktiysa komşu hakli demektir...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılyemek sepetinden 40 ayrı yerden yemek siparişi ver onun adresine
11 Yorumla- +1 yıl
Zıkkım yesin
+1 yılBelli ki kadının istediği çoğu şeyi alacak maddi durumu yok. O yüzden senin aldığın şeyleri kıskanıp bunu sorun etmiş.
00 YorumlaHer zarfa bir harf koyup "gerizek*lı" gönder. Hepsini aynı günde gönder. Harfler yazıcı çıktısı olsun.
00 Yorumla
+1 yılKapı numaranı değiştir onunkini yaz senin kapını tarif etmek zorunda birakdahacok delirsin. Kiskanc şey 😂
00 Yorumla
+1 yılGit konuş. Sana ne de. canım insanlar. Ev sahibin desin sana ne kendi bilir. SONUÇTA para verip kalmıyormusun o evde?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKomşunu ilgilendiren bir durum yokki ortada neyi şikayet ediyor anlamıyorum sen kargo getirtmeye devam et kıskançlık mı yapıyor kargocu geldiği zaman sen evde olmuyorsan kargocuda kargonuzu komşuna teslim mi ediyor ondan mı rahatsız oldu acaba
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılAcaba kargocu kadının ziline mi basıyor 😂 eğer böyle bişi varsa rahatsız olurda, ev sahibine söylemek nedir ya..
Saçmalık.00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 339 cevap paylaştı. o nasıl bir saçmalık öyle :D Ev sahibi ne demiş peki oda merak edilesi bir konu.
04 Yorumla- +1 yıl
O da kiraya zam yaptı :d
- +1 yıl
Zengin sanmış
+1 yılkomşun niye rahatsız oluyor birr ikincide ev sahibi ne yapsın
01 Yorumla- +1 yıl
Onu dyorum bende
Hadi kadın kafadan arızalı onu anladık 🤦🏻♀️ ev sahibi ne alaka..
03 Yorumla- +1 yıl
Paramın çok olduğunu sanıp zam yaptı mq
- +1 yıl
canım bende sözleşme kontrat almadımki
+1 yılŞaka yapıyorum de ya nolur şaka yapıyorum de. İnsanlar bu kadar alçalmamış olsun lütfen ama şaka de
010 Yorumla- +1 yıl
Hep beni çeker knk böyleleri
- +1 yıl
Allahım ya yemin ederim soruyu okuyunca sinirden dişimi sıktım. O komşuna giren çıkan neymiş peki?
- +1 yıl
Sonra ben ağzı bozuk kavgacı oluyorum
- +1 yıl
Şu durumda söylediğin her söz sevaptır sevap
- +1 yıl
Giren çıkan olmadiginda böyle oluo asıl bunlara aynı dert benzeri bndede oldu
- +1 yıl
@Pinkflower17 gerçekten insanlar ile uğraşmak ekstra sabır istiyor. Zeka seviyeleri öyle düşük ki katlanmak çok zor gerçekten. Sende mi yaşadın hu zulmü?
- +1 yıl
Aynen hemde markette
- +1 yıl
Olede sabir kalmadi bnde bilmiyorum sizlerde kaldimi
- +1 yıl
@Pinkflower17 o sabır maalesef bende de kalmadı
- +1 yıl
Ee hayat nasıl gidiyor peki nasıl basediyosunuz
Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. Kadına da hediye sipariş et. 50 Gr kına getirsin kargo.
01 Yorumla- +1 yıl
:d
+1 yılOnun evine bir kargo sipariş et ne yollayacağın sana kalmış görünce şok olsun
01 Yorumla- +1 yıl
QÖWMQÖMWSÖWMEMS peki
+1 yıl😂 ne diye şikayet etmiş. Sürekli sipariş veriyor biz özeniyoruz mu ddemiş. 😂😂
03 Yorumla- +1 yıl
Rahatsız oluyomuş hanfendi
- +1 yıl
İyi dileklerini ilet o hanfendiye
- +1 yıl
Hayatımda böyle saçma rahatsız olma şekli duymadım.
Komşum beni rahatsız etmediği sürece isterse eve dozer sipariş etsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHicbir şey yapamazsin kudurur kudurur oturursun ancak
10 YorumlaEv sahipleri cidden tam bir fiyaskoslar ya mezar olsun evleri kendilerine vallahi billahi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılKadının kocası sanırım izin vermiyor almasına kiskanmis
00 Yorumla
+1 yılEv sahibi bişi demiyorsa salla gitsin. Cahille muhattap olursan sen de cahil gibi görünürsun
00 Yorumla
+1 yılOnun rahatsız olduğu şey tam olarak nedir? Evinize kargo gelmesi mi? Sadece
00 YorumlaSende zırt pırt sipariş verme biriktir biriktir öyle söyle
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılAlışverişleri onun parasıyla mı yapıyorsun ne batmış ona
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı. Cevabı ev sahibinin vermesini sağla. Sana ne lan desin
03 Yorumla- +1 yıl
@kaslfflfl Anladım. O halde komşu haklı olarak bir serzenişte bulunmuş. Kargocunun canımsın.. Apartman girişindeki kapı zili numarını büyük rakamla yeniden yaz. Ve kargonu mümkünse eve teslim değil kargo merkezinden alacak şekilde ayarla. Komşuna rast gelirsen de bu canımsın kargocular var yaaa! diye başla usulünce durumu düzelteceğini söyle. ama özür dileme senin hatan değil.
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOna giren çıkan ne sanki onun ziline basıyorlar. Ne hasta kişiler var.
00 Yorumla İnadına daha fazla sipariş ver kargo daha çok gelsin kıskançlığından erisin iyice 😂
00 YorumlaKadın belli ki işsiz sataşcak yer arıyor boş ver ver daha çok sipariş ver
00 YorumlaEve kargo gelmesi insanı nasıl rahatsız eder anlamadım. İnsanları anlamıyorum ki zaten.
02 Yorumla
+1 yılağzını burnunu kır aklı başına gelir bi daha şikayet etmek bi yana dursun göz ucuyla bakamaz
00 YorumlaValla ne yapsan az kargo geliyo diye şikayet mi edilir
00 YorumlaNe alaka ya ne biçim insanlar var aptallarla uğraşılmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (179)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler