1 yılSes yapıyor mu gürültü yapıyor mu buna bakın. Kapalı kapılar ardında kimin ne halt yediği kimseyi ilgilendirmez. Sana şikayet eden zeka özürlü yaratıklara bunu söyleyin. Ses var mı gürültü var mı insanları rahatsız ediyor mu buna bakın. Ucuz ruhlu yaratıklar ne çok seviyor be başkasının namusunun peşine düşmeyi
09 Yorumla
Soran1 yılKomşular haklı ne yazık ki
- 1 yıl
Ses var mı gürültü var mı
Soran1 yılKamera var
- 1 yıl
Hatun cevapların net değil Kaypak cevaplar veriyorsun ses var mı diyorum gürültü var mı diyorum kamera var mı demedim
Soran1 yılHayır Yok, ( itiraf etti zaten, arkadaşım, eve temizliğe geliyor dedi. Babama da ciddi düşünüyorum demiş
- 1 yıl
Beni bu şekilde şikayet etselerdi o komşuları orada gömerdim herkes kendi işine baksın Kimse kimsenin uçkurundan sorumlu değildir ucuz işler bunlar hayranım bizim ezik ruhlu milletin başkasının namusunun peşine düşmesine kendi namussuz olan başkasını namussuz zanneder isteyen istediğini evini alır gürültü yapmadıktan sonra Kimseyi de ilgilendirmez ucuz işler bunlar
Soran1 yılKavga çıkmasın diye sakinleştirdik. Kötülükle hiçbir şey yolunda gitmez. Aynı binada yakınlarım da oturuyor, olay büyümesin.
- 1 yıl
Ucuz ruhlu insanların ucuz işleri
- 1 yıl
👏👏👏👏👏👏
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılYıllardır bekar şekilde yaşıyorum tek başıma müstakil ve daire de kaldım eve fazla fazla arkadaşlarım gelirdi yani kötü olarak değil gerçek arkadas kimse laf etmedi, etmeye hakları yok ki sonuçta benim evim kime ne, hadsizlik olur özel hayata karismak
01 Yorumla
Soran1 yılBende 5 yıl yaşadım, hiç şikayete Mahal vermedim. Vardı böyle evine gelen gidenler, apartman olunca çok görmüyorsun,
1 yılKime ne ki, evi kendi özel alanı. Ha tabi gürültü varsa o ayrı, ya da fuhuş vesaire varsa direkt polise şikayet edilmeli ama kendisi birisiyle sevişmek istiyorsa bunda anormal bir durum görmedim.
03 Yorumla
Soran1 yılBurada dipdibe evler. Bu durumlar hoş karşılanmıyor
- 1 yıl
Yani evli olduklarında ses çıkarmalarında sorun yok? Komiksiniz.
- 1 yıl
Kimin evli olup olmadığı kimseyi ilgilendirmez, ilgilendirmemeli de. Ses çıkarıyor ve insanları rahatsız ediyorsa durum değişir tabii.
1 yılUyar düzgünce komşular şikayetçi diye. gerisi seni ilgilendirmez.
03 Yorumla
Soran1 yılUyardım. Dikkat ederim dedi.
- 1 yıl
Ee tamam hala sikayet geliyosa at gitsin. tabi şikayet eden komşular problemli mi diye de bak, adami boş yere atma evden
Soran1 yılKomşular da çok tekin değil, ama işte sıkıntılı durum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
1 yılÇok gürültü ya da ahlaki boyutta ortalıkta şeyler olmuyorsa kimse karışamaz hanımefendi. Orası kirasını ödediği özel mülkü onun. Evin sahibi sizsiniz diye özel hayatına müdahale edemezsiniz. Ama çok gürültü oluyordur, balkonda kapı önünde uygunsuz yakınlaşmalara giriyordur o zaman komşular rahatsız diye uyarabilirsiniz
41 Yorumla
Soran1 yılBu muhitte öyle şeyler kabul görmüyor, ben görmezden gelsem olay sahada büyür. Uyardım, gerisi ona kalmış
- Aile & Toplum konusunda 451 cevap paylaştı.
1 yılBenim böyle komşu vardı. Evet şikayet ettim. Arada başkalarına da veriyordu evi. Kadınlar da bir yerde bağlı gibi bağırıp duruyorlardı. Ben taşındım. Onlar hala ordadır. Ahlak güzel şey. Olmayana anlatamazsın.
22 Yorumla
Soran1 yılBeni anladığınız için teşekkürler. Toplum kuralları var ve herkesin uyması gereken, bazıları kime ne demiş, çatışma bile çıkar sonuçta rahatsızlık veriyorsa
- 1 yıl
Kendini tutamayan kişi kendine özel ev alacak. İstediği gibi yaşayacak. Toplumun kuralları var.
Affedersiniz evi kerhaneye çevirmediysem ve ticari amaçla hareket etmiyorsam. Evde olduğum arkadaşımla da kimseyi rahatsız etmiyorsam eğer, kirasını ödediğim evde bana kimse karışamaz. O kadar da değil, aklı olan ev sahibine değil bana söylesin.
21 Yorumla
Soran1 yılKomşular haklı, bende olsam rahatsız olurdum. Tek kişi söylemiyor, kadınlar da şikayetçi
Gizli Üye(25-29)1 yılBunun seninle ilgisi ne? Komşular adamdan şikayetçiyse gitsin ona desinler, sen gidip adamın başını mı bekleyeceksin kadın almasın diye? Evine zarar vermiyorsa, etrafı rahatsız etmiyorsa ses yapan biri değilse kimin evine kimin girdiğine kimse karışamaz. Üç beş hayatsız yobaz işte böyle milleti dikizliyor kim ne yapıyor evine kimi alıyor diye, banane deyip oturamıyorlar. Sen evini kiraya vermişsin paranı alır geçersin
33 Yorumla
Soran1 yılBabamı rahatsız ediyorlar. Yaşlı adam.
Cevap sahibi1 yılO zaman adamı uyarın komşular rahatsız oluyormuş deyin, yapmaya devam ediyorsa da bi avukatla görüşün çıkar yol arayın, haklıyken haksız duruma düşmeyin başkası yüzünden
Soran1 yılZaten mukavele yok, kiracı olarak memnunum , umarım ikazımı ciddiye alır
Gizli Üye(25-29)1 yılgürültü tarzı şeyler olmuyorsa komşularına ne ki adam onların yaşam tarzına uymak zorunda değil kirasını ödüyor bir de üstüne komşuların rahatsız olmayacağı şekilde mi yaşayacak bu ne saçmalık herkes kendi evine baksın ses gürültü olmuyorsa da kimse bir şey diyemez
10 YorumlaTroll sorularda bugün 🤣🤣🤣 bugün bu kaçınçı gördüğüm aynı soru 🤣🤣🤣🤣 herkestemi aynı dert ya ( X ) platformunda bile aynı soru vardı puhahahah🤣🤣🤣🤣
03 Yorumla
Soran1 yılDoğru değil ki, özel hayat evet ama, dışarda yaşasın eve taşımasın bu seferde milletin ağzına sakız oluyor ucu bize dokunuyor. Yoksa beni ilgilendirmez
- Aile & Toplum konusunda 465 cevap paylaştı.
1 yılBence bu konudan rahatsizsan dile getir ama kiracının da özel hayatı var bunlar da bi faktör özel hayatına karışmak ne kadar doğru veya yanlış olur bunlar da var şimdi..
05 Yorumla
Soran1 yılMüstakil ev olduğu için evler dipdibe , komşular haliyle şikayetçi olmuşlar
- 1 yıl
Hayırlı bi kiracin olur bundan sonra inşallah:)
Soran1 yılBu ikinci
- 1 yıl
İnşallah daha iyileri gelir :)
Soran1 yılİnşallah bu düzelir.
Aile & Toplum konusunda 354 cevap paylaştı. Eğer sevgilisi ise yapacak bişey yok. Farklı kadınlar ise evden tahliye edilebilir. Benim başıma da gelmişti.
02 Yorumla
Soran1 yılSevgilim değil arkadaşım diyor, bi de ayrı ayrı eve giriyorlarmış, normal bir şey de beraber girmeleri gerekmez mi, demek ki bir şey var
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBurası ahlak bürosu mu napabilirim deseydin 😅 kadın alıyor dedikleri de sevgilisidir büyük ihtimalle.. her gün başka kadın değildir ya.. kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez
00 Yorumla Siz bir şey yapamazsınız. Uyarırsınız. Ancak bu durumu bina şikayet eder ise o zaman bir şeyler olur.
02 Yorumla
Soran1 yılBina sahibi benim zaten
- Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı.
1 yılIftira olabilir
Nişanlısı olabilir
Sevgilisi olabilir
Iş arkadaşı olabilir
02 Yorumla
Soran1 yılDördünü de söyledi,
- 1 yıl
Takma boş ver
Gizli Üye(30-35)1 yılSeni zerre ilgilendirmez. Özel alan sonuçta. Sende evinin kirasını alıyorsun. İnsanlar kendi işlerine baksınlar. Oldum olası nefret ederim böyle hareketlerden. Kimi alıyorsa alıyor. Ne sana ne de komşularına laf düşmez.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Alabilir parasını vermiyor mu sonuçta kıskandın mı
17 Yorumla
Soran1 yıl@snaçkır0 teşekkürler canım. İnsanlar anlayıp cevap vereceklerine dalga geçmeyi tercih ediyorlar.
Soran1 yılOldum olası, kiracı istemediler. Orayı sahiplenmişler , açık arıyorlar demek ki bunu buldular
1 yılEvinde bir sorun yoksa ne diyebilirsin ki rahatsızlarsa şikayet edenler gidip kiracınla konuşsunlar
00 Yorumla
1 yılKomsularin çekememezliği de olabilir somut birsey olmadan birsey söyleme bence
04 Yorumla
Soran1 yılKayda almışlar
- 1 yıl
Neyi kayda almislar
Soran1 yılEve giriş çıkışını,
- 1 yıl
Bence gerek yok ya bu zamanda saçma kimseye rahatsizlik vermiyorsa
Dışarıya rahatsızlık vermiyosa eve giren çıkan kimseyi ilgilendirmez
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 717 cevap paylaştı. güzel kardeşim yapmiyosa kimse karisamaz senki diger komsular yatak odasinda pide yiyiyo
00 Yorumlao kadın yerine kendin git. Ev sahibi sensin nasıl olsa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBiraz saçma olmuş seni uyarmalari. Ama kiracı cidden kadın alıp satiyorsa ok, bir sorun var o zaman. Ama kiracının arkadaşları gelmiş, giren çıkan memnun ise buna kim ne diyebilir?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılDoğru ya da yanlış kiralayıp oturuyor giren çıkanın hesabını mı vericek 🤔
00 Yorumla
1 yılNe olursa olsun kimseyi ilgirendirmez komşuları boş ver sen duymazdan gel
01 Yorumla- 1 yıl
hiçbir şey yapma
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılSes yapıyorsa uyar ama ses yapmıyorsa eve kimi alıp almadığına ne karışıyorlar ki
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılkomşularını uyar milletin evini takip edip gözlemek yerine herkes kendi işine baksın
00 Yorumla
1 yılsorunuz size ait ise benzer durumu bizde yaşadık çok tuhaf bir o kadarda sorunlu bir süreç geçirdik
02 Yorumla
Soran1 yılSonuç ne oldu
- 1 yıl
mahkemeye verdi elinde sözleşme var diye davayı kaybetti
1 yılSanane dostum kirasını ödüyorsa içinde ne yaptığı seni ne ilgilendiriyor? Evin bi zarar da görmüyo. Ahlak bekçiliğinizden gına geldi
02 Yorumla
Soran1 yılGelde bunu komşulara anlat, ortalığı velveleye vermişler
- 1 yıl
Senin evine de attığında haber ver müdahale edeyim şimdilik bi sorun yok de.
- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılbunun ne mahsuru var :) gıt ona dekı bu eve benden baska kadın gıremez
05 Yorumla
Soran1 yılBekâr kadın ya da erkek her zaman konu komşunun markajindadır. Açık ararlar.
- 1 yıl
erkek bekar sonucta napacak bır sevgılı bulacak onuda evıne getırecek :) kıskanmıyorsan sorun etme
Soran1 yılTamam da neden kiskanayim, kıskananlar varsa o şikayet eden kişiler
- 1 yıl
erkek adam evıne ıstedıgını cagırır gurultu patırtı kavga yoksa kımseyı ılgılendırmez
Soran1 yılBakalım, zaman neyi gösterecek
Bende öyle çıkarılmıştım
Üstelik İzmir de
00 YorumlaSürekli farklı ksiuler girmiyorsa eve sorun olmaz bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSürekli benide şikayet eden vardı kadın tamam cagirmam haftada 1 sen ugrersin dedim 😄😄😄
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılseni ilgilendiren bir tarafı yok, özel hayat b
01 Yorumla
Soran1 yılSıkıntı çıksın istemiyorum.
parasını veriyor onun kaldığı ev
01 Yorumla
Soran1 yılDikkat çekmiş demek ki
Erkek mi alsın evine
01 Yorumla
Soran1 yılSorun var ki şikayet var
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılSanane arkadaş. Kişi başı mi para alıyorsun
05 Yorumla
Soran1 yılŞikayet var. Kulaklarımı mı tıkayayım.
- 1 yıl
Neyin şikayetini ediyorlar. Gürültü mu yapıyor
Soran1 yılEve kadın alıyor, dediler. ( Normal biri de , yalnız erkeğin evine gelmez
- 1 yıl
Belki sevgilisidir. Eve kadın aldığında kime rahatsızlık veriyor ki
Soran1 yılSordum, saçmaladı, önce arkadaşım dedi evli dedi. Sonra da ciddi düşünüyorum dedi. Atarlandi kime ne dedi.
Demek ki komşular haklı
- Aile & Toplum konusunda 898 cevap paylaştı.
1 yılAlabilir sorun ne
06 Yorumla
Soran1 yılKomşular rahatsız olmuş, kabul etmiyoruz diyorlar. 5- 10 kişi söyledi.
- 1 yıl
Hımmm sorun o zaman nerde bu olay
Soran1 yılMahalle sakinleri
- 1 yıl
Evet yaaa il olarak nerde
Soran1 yılAdana
- 1 yıl
Hımmm sıkıntı kanka
1 yılAlır ne olacak ki bekar değil mi
010 Yorumla
Soran1 yılMahalle kültürü, kameraya yansımış, çoluk çocuk var ayıp dediler
- 1 yıl
İyide çoluk çocuğun gözünün önünde mi yapıyor
- 1 yıl
Banada geliyordu bende bekarım ihtiyaç yani bu çoluk çocuk ne alakaymış
- 1 yıl
Sen cinsel ihtiyacını nasıl karşılıyorsun
Soran1 yılHerkes ihtiyaç diye eve birilerini mi alsın. Bu ne genişlik
- 1 yıl
Sen bekarmısın
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Sen yapmıyorsun galiba ya da yapmadın hiç
Soran1 yılKonu ben miyim?
- 1 yıl
Konu sen ben önemli mi? Sen nasıl yapıyorsun ya da yaptın erkek arkadaşının evine değil mi? O yüzden anlaman gerek adamı
1 yılSana teyze ya orasını kiralamadı mı
05 Yorumla- 1 yıl
Teyze sen bunlarla uğraşma git topklularnla oyna
Soran1 yılSenin komşun olduğunu düşün, ailenin olduğu yerde
- 1 yıl
Edebi ile takılıyorsa bana ne
Soran1 yılDemek ki edebi elden gitmiş. Yolda yaşlı babamı çevirmiş esnaf, inanmıyorsan gel kameraya bak demişler
Neden karışıyorsun ki?
05 Yorumla
Soran1 yılEvi ben verdim, benim sorumlusu
Soran1 yılYanlışa yanlış, ağzını aradım da saçmaladı. ( İyi şeyler dönmüyor anladığım kadarıyla
Aile & Toplum konusunda 436 cevap paylaştı. Komşuları rahatsız etmediği sürece kime ne
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 661 cevap paylaştı. Erkek mi alsaydı?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evine istediğini atar hiç bisey yapamazsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSeni ilgilendirmez bence
15 Yorumla
Soran1 yılKomşular şikayet etti
Cevap sahibi1 yılOnlara bir zararı yoksa onları da ilgilendirmez
Soran1 yılVar ki , söylüyorlar
Cevap sahibi1 yılYok ki sana söylüyorlar olsaydı polisi dikmislerdi çoktan kapıya
Soran1 yılBende mesaj attım. Dedim çeki düzen ver kendine , kapıya polisi dilerlerse , ben karışamam
Gizli Üye(18-24)1 yılseni ilgilendirmez kirasını zamanında veriyorsa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAdamın özel hayatı kimsenin karışmaya hakkı yok
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılErkek almasindan iyidir sanki 😂
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAlamaz mi?
11 Yorumla
Soran1 yılŞikayet ediliyorsa kabul görmüyor demek ki
Aile & Toplum konusunda 629 cevap paylaştı. Evden at
12 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum.
1 yılkiracıyı degis
02 Yorumla
Soran1 yılOlabilir
- 1 yıl
bencede
1 yılSeni ilgilendirmez
08 Yorumla
Soran1 yılToplumu etkiliyorsa evde beenimse en cokyda beni ilgilendiriyor
- 1 yıl
İlgilendirmez, yasalar böyle, toplum dediğin arızalı birkaç psikolojik deli
- 1 yıl
Adamın canı seks istemiş kız arjadaşını çağırıyor, şijayet edenler versin o zaman
Soran1 yılEğer bu şekilde bir yaşam biçimi tercih ediyorsa ona göre ev seçmeliydi. Şikayetler ayyuka çıktıysa vardır bir problem
- 1 yıl
Yapacak srnde peçete ver abiye
- 1 yıl
Yaktınız ulan adamı hain insanlar
Soran1 yılEn azından rahatlıkla gelir gider 😊
- 1 yıl
Bana da ev kiralar benşm gşdenim gelenşm çok olur🤣
- Aile & Toplum konusunda 613 cevap paylaştı.
1 yılKanıt olması lazım
04 Yorumla
Soran1 yılKamera kaydı varmış,
- 1 yıl
Direkt çıkarırsınız abla
Soran1 yılAtarlandı, bende , komşular rahatsız olmuş dedim. Çeki düzen ver kendine. İlk ve son uyarım olduğunu söyledim.
- 1 yıl
Immm
- Aile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı.
1 yılSana ne a”k
02 Yorumla
Soran1 yılŞikayete geldiler
- 1 yıl
Off ne ezik insanlar a”k
Kimseyi ilgilendirmez
00 Yorumla
1 yılKov gitsin
00 Yorumla
1 yılKov gitsin kardeşim
00 YorumlaAlamaz mı?
00 Yorumla
1 yılİlginç bir soru cidden😄 yaş kac senin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılAlmasın mı
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılAlsın nolucak
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılAlsın özgür adam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAlsın nolacak
01 Yorumla
Soran1 yılDaha ne olsun. Mahalle ayaklanmış
Gizli Üye(18-24)1 yılEee nolcak
01 Yorumla
Soran1 yılUyarmak için mesaj attım
- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?