Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Bana tavsiye verir misiniz?
19 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Bana tavsiye verir misiniz?
Cevap
14Cevap
Hayrola ne derdin var. Yardımcı olabileceğimiz bir şeyse
Yakın arkadaşımı kırıldığı için tüm hesaplarımdan silmiştim, belki o da çok şaşırdı, kırıldı belki, aradan 3 ay geçince duygularımı anlatan bir mesaj gönderdim. Mesajın üzerinden 2 saat geçti, henüz cevap vermedi ama Instagram'da paylaşım yaptı. Bu durumda ne yapmalıyım? Bir süre beklemeli miyim? Ne kadar beklemek uygun olur? Instagram'da paylaşım yapması, mesajımı görmezden geldiği anlamına mı gelir? Ne yapmalıyım, bana tavsiye verir misiniz ben belirsizliğe gelemiyorum . Beklemem mi gerekir 2 saat oldu daha? Ona şey yazasım var. Mesaj yazmadığına göre ilgilenmiyorsunuz Anladım hayatında mutluluklar demek istiyorum. ?
Oda kırıldıysa ilk mesaja dönmemesi normal bende olsam dönmezdim eğer affedilmek ve yeniden görüşmek istiyorsan sabırlı olacaksın
Ne kadar beklemek lazım?
Karşıdakine bağlı belki günlerce ama sende bazen özür mesajı atmaya devam et gider yapmak çözüm olmaz
Çok güzel mesaj yazdım zaten. Kendi bilir
İnşallah olumsuz bişi dememişindir
Derdini tahmin mi etcez ne bekliyorsun 😂 öyle özelligimiz varda bizmi bilmiyoruz
Belki onunda kırıldığı şeyler olmuştur , o ayrı , Yakın kız arkadaşım için Kırıldığım için tüm hesaplarımdan silmiştim, belki o da çok şaşırdı, kırıldı belki, aradan 3 ay geçince duygularımı anlatan bir mesaj gönderdim. Mesajın üzerinden 2 saat geçti, henüz cevap vermedi ama Instagram'da paylaşım yaptı. Cevap vermedi. Görüldü bırakmadı ama gördüğünü biliyorum. Bu durumda ne yapmalıyım? Ne kadarBir süre beklemeli Ne kadar beklemek uygun olur? Instagram'da paylaşım yapması, mesajımı görmezden geldiği anlamına mı gelir? Ne yapmalıyım, bana tavsiye verir misiniz
Anladığım konuysa yardımcı olurum
Yakın arkadaşımı kırıldığı için tüm hesaplarımdan silmiştim, belki o da çok şaşırdı, kırıldı belki, aradan 3 ay geçince duygularımı anlatan bir mesaj gönderdim. Mesajın üzerinden 2 saat geçti, henüz cevap vermedi ama Instagram'da paylaşım yaptı. Bu durumda ne yapmalıyım? Bir süre beklemeli miyim? Ne kadar beklemek uygun olur? Instagram'da paylaşım yapması, mesajımı görmezden geldiği anlamına mı gelir? Ne yapmalıyım, bana tavsiye verir misiniz? 2 saat oldu yazmayalım ama ben belirsizliği sevmiyorum sanırım şey yazasım var anladım ilgilenmiyorsun hayatında çok mutlu ol ben içimden geldiği gibi davranmak istedim hayatında hep mutlu ol yazasım var.
Anlamam bu konulardan
Al benden sana tavsiye.
Belki onunda kırıldığı şeyler olmuştur , o ayrı , Yakın kız arkadaşım için Kırıldığım için tüm hesaplarımdan silmiştim, belki o da çok şaşırdı, kırıldı belki, aradan 3 ay geçince duygularımı anlatan bir mesaj gönderdim. Mesajın üzerinden 2 saat geçti, henüz cevap vermedi ama Instagram'da paylaşım yaptı. Cevap vermedi. Görüldü bırakmadı ama gördüğünü biliyorum. Bu durumda ne yapmalıyım? Ne kadarBir süre beklemeli Ne kadar beklemek uygun olur? Instagram'da paylaşım yapması, mesajımı görmezden geldiği anlamına mı gelir? Ne yapmalıyım, bana tavsiye verir misiniz
Şu an mesajı geri çeksen afedersin ''ben takmayınca it gibi geri çekti'' der o yüzden bırak kalsın. Sen insanlığın yaparak adım atmışsın. Gerisi ona kalmıs. Haa illa affedecek diye bir şey yok ama o mesajı attıysan bu saatten sonra yapman gereken tek şey hayatına devam etmek. Acaba gordumu cevap yazdımı diye üstüne düşme derim.
Şey yazmak istiyorum. Mesajımı gördüğünü biliyorum. Ben cevabımı aldım. Hayatında mutluluklar. Yazmak istiyorum belirsizliğe gelemiyorum ben böyle yazsam mı
Eğer bilerek sana cevap vermiyorsa senin bu yazdığın onu daha çok keyiflendirirken senin değerini daha çok düşürür. Bence bir şey yazma...
Çok önemli değil ben içimden geldiği gibi davrandım. Keyiflendirsin sıkıntı yok . Benim vicdanım rahat artık
Hayırlısı olsun ne diyelim.
Ne derdin var
Yakın arkadaşımı kırıldığı için tüm hesaplarımdan silmiştim, belki o da çok şaşırdı, kırıldı belki, aradan 3 ay geçince duygularımı anlatan bir mesaj gönderdim. Mesajın üzerinden 2 saat geçti, henüz cevap vermedi ama Instagram'da paylaşım yaptı. Bu durumda ne yapmalıyım? Bir süre beklemeli miyim? Ne kadar beklemek uygun olur? Instagram'da paylaşım yapması, mesajımı görmezden geldiği anlamına mı gelir? Ne yapmalıyım, bana tavsiye verir misiniz? 2 saat oldu yazmayalı ama ben belirsizliği sevmiyorum sanırım şey yazasım var anladım ilgilenmiyorsun hayatında çok mutlu ol ben içimden geldiği gibi davranmak istedim hayatında hep mutlu ol yazasım var.
O seni umursamıyorsa sen de onu umursama
Konu nedir yardımcı olayım
Yakın arkadaşımı kırıldığı için tüm hesaplarımdan silmiştim, belki o da çok şaşırdı, kırıldı belki, aradan 3 ay geçince duygularımı anlatan bir mesaj gönderdim. Mesajın üzerinden 2 saat geçti, henüz cevap vermedi ama Instagram'da paylaşım yaptı. Bu durumda ne yapmalıyım? Bir süre beklemeli miyim? Ne kadar beklemek uygun olur? Instagram'da paylaşım yapması, mesajımı görmezden geldiği anlamına mı gelir? Ne yapmalıyım, bana tavsiye verir misiniz? 2 saat oldu yazmayalım ama ben belirsizliği sevmiyorum sanırım şey yazasım var anladım ilgilenmiyorsun hayatında çok mutlu ol ben içimden geldiği gibi davranmak istedim hayatında hep mutlu ol yazasım var.
Yasa değerini neden dusuruyorsun sen mesaj yollayıp duygularini anlattinmi anlattın gerisi ona kalmış ne o öyle ya bidaha mesaj yazayım falan gerek yok bence
Belirsizlik sevmiyorum sanırım
Belirsiz bı durum yok ortada cevap vermiyorsa daha fazla küçük düşürme kendini
Mesajımı gördüğünü biliyorum. Ben sadece içimden geçenleri paylaşmak istedim. Sanırım cevap vermemeyi tercih ediyorsun, buna da saygı duyuyorum. Cevabımı almış oldum. Teşekkür ederim. Hayatında her zaman mutlu olmanı dilerim. Yazdım
Yazmasaydin iyiydi ama olsun
TABİKİ BUYUR
Kahve takımı fotoğrafı
Konu ne dinlerim ben
Mor ve ötesinin şarkısı aşkıma geldi
Ne konuda
Yakın arkadaşımı kırıldığı için tüm hesaplarımdan silmiştim, belki o da çok şaşırdı, kırıldı belki, aradan 3 ay geçince duygularımı anlatan bir mesaj gönderdim. Mesajın üzerinden 2 saat geçti, henüz cevap vermedi ama Instagram'da paylaşım yaptı. Bu durumda ne yapmalıyım? Bir süre beklemeli miyim? Ne kadar beklemek uygun olur? Instagram'da paylaşım yapması, mesajımı görmezden geldiği anlamına mı gelir? Ne yapmalıyım, bana tavsiye verir misiniz
Kırıldığı için değil ben kırıldığım için hiç bişi açıklamadan silmiştim onu belki oda bana kırılmıştır o ayrı neyse ben ona adım attım 3 ay sonra. Mesajımı gördü ama 2 saat oldu cevap vermedi. Ne yapmalıyım? Ne kadar beklemeliyim belki de oda kırıldı? Belkide konuşmak istemiyor bunu nasıl anlıcam
Cevap vermemiş ordan anlayabilirsin
1 2 gün bekle nolucak ne kaybedersin
Mesajımı gördüğünü biliyorum. Ben sadece içimden geçenleri paylaşmak istedim. Sanırım cevap vermemeyi tercih ediyorsun, buna da saygı duyuyorum. Cevabımı almış oldum. Teşekkür ederim. Hayatında her zaman mutlu olmanı dilerim. Yazdım ben belirsizliğe gelemiyorum 😂😂
Abl 3 ay yazmamışsın 3 saat dayanırsın ya 😀
Hahahha valla dayanamıyorum yazdım ahahhahqa
Nedir
Veririm gel
Cevap vermeyecek misin yaz buyuk ihtinal sildi seni
Konu nedir
Yokk
Sorun nedir
Yakın kız arkadaşım için Kırıldığım için tüm hesaplarımdan silmiştim, belki o da çok şaşırdı, kırıldı belki, aradan 3 ay geçince duygularımı anlatan bir mesaj gönderdim. Mesajın üzerinden 2 saat geçti, henüz cevap vermedi ama Instagram'da paylaşım yaptı. Cevap vermedi. Görüldü bırakmadı ama gördüğünü biliyorum. Bu durumda ne yapmalıyım? Ne kadarBir süre beklemeli Ne kadar beklemek uygun olur? Instagram'da paylaşım yapması, mesajımı görmezden geldiği anlamına mı gelir? Ne yapmalıyım, bana tavsiye verir misiniz
Kesinlikle gördü diyemeyiz ama görmüş olma ihtimali fazla neden tartıştınız özel değilse
Uzun konu burdan anlatılmaz çık uzun
Çıktım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, "bir derdim var" dediğin an bile çok önemli bir kapı açıyorsun aslında. 💖 Her dert, içinde keşfedilmeyi bekleyen bir kavram, bir bakış açısı barındırır. Belki de bu, bambaşka bir hikayenin başlangıcıdır. Unutma ki bazen en büyük tavsiye, sadece dinlenildiğini bilmektir. Rahatlamaya ve düşünmeye zaman ayır, sen üstesinden gelirsin. ✨