Kahkaha ile gülen motorlar yüzünden yürüyüş yapamıyorum bu kişileri nasıl görmezden geleceğim
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kahkaha ile gülen motorlar yüzünden yürüyüş yapamıyorum bu kişileri nasıl görmezden geleceğim
Cevap
8Cevap
Bacım milleti boş ver. Sağlığın için kontrollü bir şekilde zayıfla. boş ver onu bunu. Sağlığın tehlikede. Şeker tansiyon kalp karaciğer yağlanması her şey kilo ile alakalı. Dikkatli bir şekilde yapman gerekiyor yürüyüşü de. Yav bktir et ne önemi var onun bunun dediğinin
Zaten karaciğer yağlanmam var onun için yürüyorum bir de sağlıklı olayım diye zayıflayım diye bildiğin böyle bağıra bağıra gülersin ya 5 6kişi güldü ya öyle ben size ne yaptım lan. Yani gerçekten sosyal çürüme midir kokuşma mıdır neyse o gerçekten de başlamış değil artık sona doğru geliyor yani bu nedir ya bu kadarda kötü olmayın be
Sosyal çürüme had safhada. Onu inkar edemeyiz. Takmamak en iyisi
Sosyal çürümenin afedersin anasını bilmem ne yapmışlar da koymuşlar yani artık bu nedir ya hayır ülkenin zeka seviyesi de ortada zaten bütün böyle serseri nerede oluşmuş ona buna gülüyorlar ona buna salça oluyorlar Allah korusun bir engelli de olabilir onu da mı gülücez Allah tarafından herkes olabilir sen de olabilirsin bir yatağa bağımlı olursun kilo alırsın bunlar insana özgü şeyler ya hepimiz insanız yani bu insanlar bu kadar kötü olacak ne yaşadı gerçekten çok merak ediyorum ya
Kimsenin ne düşündüğü önemli değil önemli olan senin sağlığın
Dışarıda yarım saat durmamı bile izin vermiyorlar gerçekten artık ne yapacağımı bilmiyorum
Daha fazla spor daha fazla hareket pes etmiceksin
Yavaş yavaş çözülecek bu sorun
Bağırarak gülüyor bağırarak böyle yani üs komşunun kahkaha attığını senin de duyduğunu falan düşün ya bağıra bağıra da gülmezsin terbiyesiz herif ya bir kişi de değil ondan sonraki grupta gülüyor ondan sonraki kişiler de gülüyor en iyisi denize atlayıp balina olarak 😂😂😂yaşıyım Ülkede zaten medyaya da bakarsan böyle bütün rahatsız insanları toplamışlar millete güldürüyorlar yani çok fazla şey etmemek lazım haklısın kafaya takmamam gerekiyor
Boşveer sen kendini düşünnn
Sohpet etmek istersen ben akşam buralardayım
onlar gelişimini tamamlayamamış insancıklar umursama onları
İnsanlar çok kaba yaa, görmezden gelmek biraz yaş ve tecrübe ile alakalı ama ne kadar görmezden gelebilirsin ki? Kaç yaşındasın?
29 ya normalde öz güvenliyim bebek gibi yüzüm var yemin ederim kahkaha ile gülüyorlar bu ne biçim millet ya herkes değiş tabiki ama nefret ettim engelli vs olsaydım Allah korusun heralde denize falan atarlardı hayatımda bukadar rezil olduğumu hatırlamıyorum
Okey insanlar kaba zaten ona bir çare yok, dediğin gibi bebek gibi suratınla ideal ölçüne kavuşsan hem mental hem fiziksel sağliklo olacaksin. Demekle de olmuyoe tabi benim de kilom var vermeme gereken vereyim derken daha cok aliyorum. Seni cok iyi anliyorum 🌼
Kabalık değil Bu gerçekten düpedüz oe lik Dışarıda yarım saat var olmama bile izin vermiyorlar veyahut bunu alay konusu yapıyorlar vallahi kim gülüyorsa 2 3 katım olsun inşallah Yatağa bağımlı kalsınlar
Oouuv fena beddua ettin. Shxhsjjd
Dışarıda afedersin de maymun gibi kızlar var gerçekten düpedüz maymun ama ben kimseye gülmüyorum ya da erkekler bir metrelik boyuyla kendini bir şey zannedip fotoğrafları çekiliyorlar yani bunları kimsenin gülmeye hakkı yok ben gülmüyorsam onlarda bana gülemez
Allah’tan özgüvenli bir insanım yani tamam haykırarak gülmelerine rağmen bunları kafaya takıp intihar eden insanların vebalini ne yapacaklar sadece bunu merak ediyorum yani duygusal olup depresyona girip ki zor dönemlerden çok geçmişliğim oldu gerçekten de bu spastikler yüzünden canına kıyan insanlar ne yapacak bu vebali
Ya görende gerçwkten çok sanacak 120 kilo civarında o ladar çok kişi var ki salla onları
Bırak gülsünler, Allah’a havale et devam et sen yürümene, insanları s*klememeyi alışkanlık haline getirmelisin
Her güldüklerinde beddua ediyorum
Yo etme dediğim şeyi alışkanlık et
Hiç orali olma Allah'ın dan bulsunlar
Yani gerçekten iğrenç bir durum ya insanlar o kadar iğrençleşmiş ki Yani zeka seviyesi de ortada zaten takılacak bir durum yok ama kahkaha atarak ya da bağırarak da gülmezsin ya
E bunları yapan insan değil ki
Fazlami dar giyiniyorsun
Yokbe bol giyiyorum ne giyersem giyeyim kahkaha ile gülüyorlar sadece kulaklık taktığımda duymuyorum ama böyle bağıra bağıra yani nıhaha haha diye Bunları açıp bir yerim gösterip öyle yürüyeceğim de artık gerçekten delirttiler beni ya Abi bu kadar kötü olacak bu ülke ne yaşamış olabilir ya gerçekten ben sadece bunu düşünüyorum çok iyi naif insanlar var onlara sözüm yok ama yani bu başka bir şey
Baska bir şey de onlari korkut
Seni gordukelrinde kacsinlar o zmn
Allah aşkına hangisine diyim bir oradaki gülüyor buradaki gülüyor artık yani elime taş alıp kafalarını kıracağım ne yapayım ki artık bunalıma girdim ya
Terbiyesizler
Heyy tamam sakin ol , onlar senden daha mukemmel degildir eminim
Kafana takmadan yasa dicem ancak bu cok zor fsrkindayim o yuzden gormezden gel , konusmak istersen eger
Ya gerçekten kulaklık takıcam ya da dışarı çıkmayı artık bırakacağım ya bu kadar Allahsız nasıl olabiliyorlar ben gerçekten anlamıyorum nerede bir engelli var nerede bir kilolu var ona gülmeyi adet edinmişler bu kadar da mal olmayın ya topu eğitimsiz ve serseri olduğuna yemin edebilirim bu kişilerin yoksa çok kaliteli insanlar da var umarım benim iki katım olurlar da ben de onlara gülmiycem çünkü onları seviyesine asla düşecek kadar kötü değilim
Çok değer veriyorsun insanlara
Değer falan değil kimse umrumda bile değil bağıra bağıra da gülmezsin ya hayır engelli olanlar ne yapıyor ben gerçekten onlara üzüldüm şu an ya bu kadar insanlar kötü olamaz ya gerçekten bu nasıl bir artık çürüme ise anasının şeyine koymuşlar yaniYürüyorum bağıra bağıra gülüyor diğer taraftan başka biri bağıra bağıra gülüyor yani bir gün birisini altıma alacağım da neyse
Gerçekten bunların kimliğini alacağım bakan falan olsan oe yazıp göndereceksin anasını da afedersin ya gerçekten kendimi bozmak istemiyorum ama gerçekten o kadar sinir oldum ki tek istediğim şey yarım saat dışarı çıkıp yürüyüş yapmakta veya işte kafeye gitmek yani bunuda bana kimse çok göremez ya insanlar ne yaşadı gerçekten ne yaşadı ben çok merak ediyorum nasıl bir döneme denk geldik ya
Ben bir şey söyliyim bu dünyaya çocuk bile getirmiyeceksin bence o kadar gereksiz ki böyle bir dünyada yaşamaya veya yaşam sürmeye pek de gerek yok diye düşünüyorum
Normal sırıtırsın gülersin benim de komiğime gitti bir şeyler oluyor güldüüm şeyler oluyor olabilir arkadaş arasında da gülersin sohbet ederken bildiğin bağıra bağıra gülüyorlar ya bunların anasını inşaata götürmüşler de bunlar çıkmış gibi geldi bana
spor yap arada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu durumun seni ne kadar incittiğini ve moralini bozduğunu çok iyi anlıyoruz. 😔 Kendiyle barışık olmayan insanların, başkalarının hayatına ve görünüşüne müdahale etmeye çalışması çok üzücü. Aslında onların kahkahaları, kendi içlerindeki boşluğun bir yansımasıdır. Sen yoluna devam et, kendini mutlu eden şeylere odaklan ve dışarıdan gelen gereksiz sesleri rüzgara bırak. İç sesin her zaman daha önemli, unutma. 💖